szukam instrumentalnych

Szukasz piosenki? Chcesz zidentyfikować jakieś nagranie? Pisz tutaj.
Awatar użytkownika
thomas18
Kontakt:

Post autor: thomas18 »

luie luie luie... witam cie! mam mala prosbe... wyslesz mi linka z wersja instrumentalna jaka masz??? wsumie to chcialbym wszystkie jakie masz... ale jelsi nie to tyle ile dasz rady chcialbym poprosic... cheri cheri lady itd:) plosie cie bardzo:) pozdrawiam czesc! michal
Awatar użytkownika
Louie, Louie, Louie

Post autor: Louie, Louie, Louie »

A skąd ja mam to wytrzasnąć?! Ja mam to na Winampie, a nie pamiętam skąd ściągnęłam.
Germany's most successful pop duo ever.
Awatar użytkownika
thomas18
Kontakt:

Post autor: thomas18 »

luie, luie, luie... dzieki;/ ale chyba zle cie zrozumialem z tym linkiem do gory... ok nie wazne! ale nie musisz sie tak wydzierac!:) :lol: pozdro!
mihau

Post autor: mihau »

Sorry że odświeżam stary temat ale też uwielbiam instrumentalne! Pojawiły się tu głosy że można każdej piosenki wyrwać instrumental. Ja jakoś przewalam emula i oprócz tych z maxi singlów to nie widze innych. Tak więc niech ktoś wskaże konkret źródło, nie wiem np. udostępni na rapidzie (są to chyba wersje nieoficjalne więc można) ;D Proszę!

Z poważaniem: Mihau!
mihau

halo! :D
tu ziemia :)
talking1

Post autor: talking1 »

Tak, dobrze przeczytałeś, że można sciągnąć każdy instrumental, ale tylko te z singli.
Bo na przykład utwór Bells Of Paris nie miał instrumentala, tak jak wszystkie utwory, które nie zostały wydane na singlu jako instrumental.

Pozdrawiam
talking1
mihau

no teź tak myślałem cały czas
ale tak przeczytałem to postanowiłem się upewnić :D

odczuwam niedosyt ;/ :P
ODPOWIEDZ