Anders | Fahrenkrog - singiel Gigolo, album Two
- Peter
Re: Anders | Fahrenkrog - singiel Gigolo, album Two
Moją ulubioną nie jest, ale jako że pozapominałem nagrań dzisiaj sobie odświeżyłem. Nie jest zła, na pewno lepiej się słucha nagrań Uwe niż produktów modernopodobnych. Wyjątkiem jest Systems In Blue, do którego zawsze chętnie lubię wracać ze względu na chwytliwe melodie, to jest na bardzo zbliżonym poziomie, choć ciut lepsze, ciut więcej profesjonalizmu. No i wiadomo: świetny głos Thomasa.Wcale nie najgorsza płyta, choć przegrywa z poprzednią.
- MODERN JEANNE
Mi się pamiętam podobały w tamtym roku kolędy Thomasa. To znaczy fajny wigilijny nastrój wprowadzały.
A z nowszych Thomasowych to Strong u mnie prowadzi, a tej to wieki nie słuchałam już.
A z nowszych Thomasowych to Strong u mnie prowadzi, a tej to wieki nie słuchałam już.
I LOVE DB AND TA!
-
Jacek Z.
Muszę zmienić zdanie na temat spółki Anders/Fahrenkrog... odsłuchałem dwie wersje (w tym jedną trochę szybszą, dla moskiewskiego radia) i widziałem teledysk - "Gigolo" jest świetny! 
- MODERN JEANNE
A ciekawe czemu oni przerwali współpracę właściwie... Mieli reklamę na pewno lepszą niż Thomas obecnie
I LOVE DB AND TA!