Album ''History''

Tutaj umieszczamy wszystkie newsy dotyczące Thomasa i jego muzyki.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
MODERN JEANNE

Re: Wkrótce nowy album Thomasa?

Post autor: MODERN JEANNE »

Chórki niespecjalne, to fakt ale to że nowe aranże to plus raczej. I live. Tak to można było się zanudzić jakby z playbacku ciągle to samo leciało .
I LOVE DB AND TA!
Awatar użytkownika
MiReK
Członek TAFC Polska

Post autor: MiReK »

Wszystkie 3 wersje albumu można już zamówić u nas,i do tego taniej niż na Amazon i Ebay
http://allegro.pl/listing/listing.php?o ... i-1-4-0510
lub jeszcze taniej:
http://www.fan.pl/katalog/p93331769_tho ... story.html
Awatar użytkownika
aleksandra227
Członek TAFC Polska

Post autor: aleksandra227 »

No i super widać,że na allegro można tanio kupić płyty :)
Nie wątp w swoje marzenia jeżeli nawet,to uwierz że Ci się uda. Thank you that you are Thomas Anders I love you for it.
Awatar użytkownika
bibigmbh

Post autor: bibigmbh »

Obrazek
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Peter pisze:

Jeśli tak brzmi muzyka na jego koncertach, to nie żałuję, że ne bylem na żadnym. Aranżacje na poziomie coverów Systemsów... chórki pominę milczeniem.
Peter wybierz się najpierw na koncert a potem porównuj i komentuj.
Awatar użytkownika
Peter

Post autor: Peter »

Koncert sobie podaruję, ale album będzie do kupienia w empiku, przeżyje te covery ważne, że są tam dwie piosenki co mnie interesują.
Awatar użytkownika
Anita Anders
Członek TAFC Polska

Post autor: Anita Anders »

No właśnie, Atlantyda ma rację, Peter, wybierz się najpierw na koncert, tym bardziej, że będziesz go miał pod nosem i wtedy będziesz mógł ocenić. Nie da się porównać piosenek studyjnych z wykonem na żywo, tym bardziej, jeśli nie było się nigdy na koncercie ;)
Awatar użytkownika
*D.J.-Maciek!*
Kontakt:

Post autor: *D.J.-Maciek!* »

To smutne, że po tylu latach od nagrania ostatniej płyty Thomas zdecydował się wydać zestaw "odgrzewanych kotletów" plus zaledwie dwa nowe nagrania :roll:

Szkoda, że tylko tyle ma (?) lub po prostu chce mieć do powiedzenia we współczesnym rynku muzycznym :roll:

Czuję niesmak, bo darzę go dużą estymą od lat wielu...

Szkoda :!: :idea: :!:
Awatar użytkownika
Peter

Ja widziałem setkę nagrań z koncertów Thomasa to nie jest dobre. Ale może na Spodek mnie jeszcze namówicie, bo to jest blisko.

Też czuję niezadowolenie wobec trajektorii jaką obrała kariera wydawnicza Thomasa, najpierw było dobrze bo zrezygnował z duetu z Uwe, to nie było za fajne, potem ten cyrk z wydawaniem cyfrowym dobrego materiału jakim był europejski "Strong' wcześniej sprawa "Good Karmy" a teraz to.. Płytę kupię, bo dwie piosenki mi się podobają ale niesmak pozostanie.
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Peter pisze:Ja widziałem setkę nagrań z koncertów Thomasa to nie jest dobre. Ale może na Spodek mnie jeszcze namówicie, bo to jest blisko.
Błagam ! Nie porównuj nagrań z You Tube do tego co przeżywa się na żywo podczas koncertu.
Peter znów mogę założyć się,że na koncercie w Spodku po raz kolejny się nie pojawisz...ciekawa tylko jestem wymówki : P
Awatar użytkownika
MiReK
Członek TAFC Polska

Post autor: MiReK »

Lunatic extended version,rewelacja!
HOLIDAYS
Członek TAFC Polska

Post autor: HOLIDAYS »

Anita Anders pisze:No właśnie, Atlantyda ma rację, Peter, wybierz się najpierw na koncert, tym bardziej, że będziesz go miał pod nosem i wtedy będziesz mógł ocenić. Nie da się porównać piosenek studyjnych z wykonem na żywo, tym bardziej, jeśli nie było się nigdy na koncercie ;)
Zgadzam Się Z Anitą
Awatar użytkownika
Peter

atlantyda ;o) pisze:
Peter pisze:Ja widziałem setkę nagrań z koncertów Thomasa to nie jest dobre. Ale może na Spodek mnie jeszcze namówicie, bo to jest blisko.
Błagam ! Nie porównuj nagrań z You Tube do tego co przeżywa się na żywo podczas koncertu.
Peter znów mogę założyć się,że na koncercie w Spodku po raz kolejny się nie pojawisz...ciekawa tylko jestem wymówki : P
Na razie jestem otwarty, nie mówię nie, choć mnie te nagrania odstraszają ale czemu nie spróbować czegoś nowego? :P
Awatar użytkownika
Peter

Odsłuchy pozostawiły pewien niedosyt. O ile YMHYMS i zwłaszcza CCL skopane na maxa, le te nowe brzmią ciekawie. Ciekaw jestem na ile udało im się odtworzyć początek mojego ulubionego "In100 Years". Album kupię, próbki brzmią o wiele ciekawiej ni wypociny Bohlena. Ale album Vanessy też mi się podobał.
nado

Post autor: nado »

POLSKA PREMIERA ALBUMU Z DWUNASTOMA UTWORAMI (W TYM DWOMA PREMIEROWYMI) - 27 MAJA
Awatar użytkownika
Jor

Post autor: Jor »

Czytelnicy oficjalnego profilu Facebook Thomasa juz o tym wiedza, ale jako, ze nie bylo o tym tutaj dyskusji, podaje link do osluchu 4 utworow z singla 'Lunatic' na Spotify: http://snip.ftpromo.net/lunaticspotify

Oryginalny post z FB Thoma, zawierajacy tez linki do iTunes i Google Play jest zas tutaj: https://www.facebook.com/thomasandersof ... 3965215832

Ja przyznaje, ze po odsluchaniu calego singla moja ocena tej produkcji znacznie sie poprawila. Tak chorki, rzeczywiscie nie maja takiego kopa jak kiedys, ale mozna tez na to patrzec z tej strony, ze zamysl byl pewnie taki aby nie robic 100% kalki brzmienia MT.

Powyzszy post z FB zawiera tez link do odsluchu wersji podstawowej kawalka na nowym kanale YouTube TA, tam audio w wersji HD brzmi nieco lepiej niz odsluch na darmowym koncie Spotify, gdzie streaming jest dosc mocno skompresowany.
ODPOWIEDZ