A ja Thomasowi życzę dużej ilości nowych fanów, lubiących muzykę jazzową, złotej płyty i kolejnego dziecka
Czuję się wolnym człowiekiem, kierującym się własnym instynktem, własną hierarchią potrzeb, świadomością i podświadomością (z akcentem na to pierwsze), własnym upodobaniem i tak samo patrzę na inne osoby, dopóki nie narzucą mi swoich wartości i przekonań
Ja się dołączę - chociaż już po urodzinach Ale dopiero od 4 marca mam neta . Ułożyłam dla Toma fajne życzenia po angielsku , ale jak mu je wysłać??? Może w przyszłym roku ?? A teraz tradycyjnie STO LAT !!!
Oczywiście. Didi miał już (53) urodzinki 7 lutego, ale dziwię się dlaczego wszyscy (NIEKTÓRZY nawet w dniu urodzin Dietera) składają życzenia Thomasowi, a o Bohlenie o którym wszędzie nadal jest głośno jako o kompozytorze i producencie nagle każdy zapomniał. Jak to jest?
Thomas- Happy Birthday- pociechy z rodzinki, nowego albumu, przyjazu do Polski, spełnienia marzeń, a także dużo zdrówka i radości. (Boże, jak ten czas leci)
Mirek Breguła- polski Lennon lat 80-tych. Najbardziej utalentowany i niedoceniony polski artysta
Thomas, wszystkiego najlepszego w życiu prywatnym i zawodowym, więcej fanów, aby twoja solowa kariera przyniosła ci jeszcze więcej niż Modern Talking, zdrowia, szczęścia i pomyślności.
America - oh it's saturday night
America - lazer beams, and lights