Dieter Bohlen i reklama
- MODERN JEANNE
Re: Dieter Bohlen i reklama
Ja wiem? W latach 80 addias wydawal se niezwyle modna i popularna marka.Potem jakby sie przejadl i standecial. A moze w Polsce tylko tak bo stan wojenny nic nie bylo.
I LOVE DB AND TA!
- Peter
Może Ci się wyda to dziwne, sam sobie kupuję tonę ciuchów adidasa bo to moja ulubiona marka... ale jestem świadomym, że nie tylko mi ta marka się kojarzy z panami chodzącymi niekoniecznie do biegania w dresach i masówką. Nigdy nie widziałem eleganckiego Pana w jakiś przybytkach kultury wyższych lotów np: w spodniach z adidasa... Takie marki jakie kupisz w Sears czy zwłaszcza Macy's to jest dla elegantów, adidas jest dobry do biegania i mi się źle kojarzy. Bohlen reklamuje ciuchy do chodzenia na co dzień więc nie dziwi, że wybrał taką markę.
- MODERN JEANNE
Też moją ulubioną jest Adidas właśnie z tego powodu że takie nosił. Choć Reeboka jeszcze lubię
Mi się wydaje że celowo mógł wybrać Adidasa bo oni jako grupa na kontrastach się starali opierać.
TA brunet, DB blondyn , bardzo różne osobowości i właśnie te ciuchy.
Jeden elegancki, drugi na luzie na sportowo.
A mam wrażenie że w tamtych czasach marka Adidasa była niezwykle popularna, ciekawe kiedy powstała bo może wtedy odnosiła największy sukces jako nowość.
Zresztą na początku MT Didi jeszcze na kasie nie spał więc było mu na rękę że dostaje firmówki za darmo. I to jako bogacza po latach już go pewnie zawstydziło, że nie dostawał droższych ciuchów innych firm.
Mi się wydaje że celowo mógł wybrać Adidasa bo oni jako grupa na kontrastach się starali opierać.
TA brunet, DB blondyn , bardzo różne osobowości i właśnie te ciuchy.
Jeden elegancki, drugi na luzie na sportowo.
A mam wrażenie że w tamtych czasach marka Adidasa była niezwykle popularna, ciekawe kiedy powstała bo może wtedy odnosiła największy sukces jako nowość.
Zresztą na początku MT Didi jeszcze na kasie nie spał więc było mu na rękę że dostaje firmówki za darmo. I to jako bogacza po latach już go pewnie zawstydziło, że nie dostawał droższych ciuchów innych firm.
I LOVE DB AND TA!
-
kayo
Powiem wam ze Adidasy jakie nosil Dieter w latach 80-tych teraz jest ciezko dostac jesli wogole , mam tylko cicha nadzieje ze Adidas wznowi produkcje , no moze na poczatku kariery Dieter nie mial tyle pieniedzy co teraz ale biedny nie byl ,jak napisal w ksiazce ''Nic tylko prawda '' jak sie urodzil jego pierwszy syn i chcial kupic dom to juz mial odlozone 250000 tys marek , zreszta ktoz by nie chcial dostac dwa razy w tygodniu paczke z aktualnie modnymi ciuchami za darmo , a Camp David jest dosyc znana firma o bardzo dobrej jakosci i .....cenie i Dieter ma to wszystko za darmo
- MODERN JEANNE
Dieter to biznesmen od urodzenie, wie gdzie zarobić a nawet co zrobić by nie wydawać.
W show-businessie ciuchy jednak odgrywają wielkie znaczenie i fortunę by go mogły kosztować.
Ostatnio czytałam taki artykuł ile Polskie gwiazdy zarabiają za koncert Sylwestrowy to niektóre mówiły że nic , bo koszt kreacji na taki wieczór przewyższa to co im się uda zarobić więc Didi się wycwanił z tymi ciuchami że za darmo mu dają.
W show-businessie ciuchy jednak odgrywają wielkie znaczenie i fortunę by go mogły kosztować.
Ostatnio czytałam taki artykuł ile Polskie gwiazdy zarabiają za koncert Sylwestrowy to niektóre mówiły że nic , bo koszt kreacji na taki wieczór przewyższa to co im się uda zarobić więc Didi się wycwanił z tymi ciuchami że za darmo mu dają.
I LOVE DB AND TA!