06.02.2016 - Kraków Arena - Walentynki - Thomas, Sandra

Tutaj umieszczamy wszystkie newsy dotyczące Thomasa i jego muzyki.
ODPOWIEDZ
HOLIDAYS
Członek TAFC Polska

Re: 06.02.2016 - Kraków Arena - Walentynki - Thomas, Sandra

Post autor: HOLIDAYS »

michal.czeslaw pisze:
HOLIDAYS pisze: Same pijani ruskie były za barierkami!!!!!!!! Bardzo mi przykro ze nikt się nie lichy z Członkami Fan-Club Polska!!!!!!
A czego się spodziewacie?Jesteście tylko mięsem armatnim nabijającym kasę innym.Zachowanie Ruskich nie nie dziwi.Ale co ruskie robiły pod sceną?Niemieccy fani kupują bilety na koncerty i są razem z polskimi fanami pod sceną,zachowując się z kulturą.No,ale to inny świat,obcy tym ze wschodu. :lol:
Zgadzam się!!!
Awatar użytkownika
Monia82
Członek TAFC Polska

Post autor: Monia82 »

Z Rosji, powtarzam po raz kolejny byl zarzad ichniejszego FC i ruski menedzer. U nas Ruscy nie sa na koncertach mile widziani, tak generalnie, a juz na pewno nie miedzy scena a barierkami, czyli tam gdzie zwykli zjadacze chleba nie maja wstepu. Bylam na prawie 20 koncertach Thomasa w Polsce, stoje zawsze przy barierkach, lub 2-3 rzad, za kulisami bylam raz. Malo kto jest tam dopuszczony, a jak juz zawsze te same 4-6 osoby i CALE SZCZESCIE. Nie daloby sie tego upilnowac, a nigdy nie wiadomo na kogo sie trafi.

Zawsze mnie to bawi, gdy slysze, ze nowi wierza, ze bedzie super, kolorowo i wszyscy beda na nich dmuchac i chuchac. My nie gryziemy, warto nas poznac, podchodzic, z nami sie bawic, ale tak na prawde g**no mozemy. Mnie sie juz odechcialo stawac w obronie naszych, bo nic to nie daje, bo nikt mimo rozmow na fejsie, na zywo nie wstawi sie za mna, choc zdanie miewal nie raz, nie dwa takie samo, bo trzesa portkami, bo a nuz zostana pominieci w wyborze do zdjecia z Thomasem.
I lost my HEART AND SOUL in your eyes and smile...
Obrazek
Awatar użytkownika
michal.czeslaw

Post autor: michal.czeslaw »

Monia82 pisze:Z Rosji, powtarzam po raz kolejny byl zarzad ichniejszego FC i ruski menedzer. U nas Ruscy nie sa na koncertach mile widziani, tak generalnie, a juz na pewno nie miedzy scena a barierkami, czyli tam gdzie zwykli zjadacze chleba nie maja wstepu.
Tym bardziej nie rozumiem co robili pod sceną na koncercie w Polsce?Jednak są ważni i ważniejsi.Przykre.

Monia82 pisze:Mnie sie juz odechcialo stawac w obronie naszych, bo nic to nie daje, bo nikt mimo rozmow na fejsie, na zywo nie wstawi sie za mna, choc zdanie miewal nie raz, nie dwa takie samo, bo trzesa portkami, bo a nuz zostana pominieci w wyborze do zdjecia z Thomasem
Nie ma się czego bać Monia,nikt Cię nie będzie w tyłek kopał,ani po nim całował.Ludzie nie lubią prawdy o sobie,ani krytyki.Jeszcze o tym nie wiesz? :D
Gosc

Post autor: Gosc »

MALEDIVY zgadzam sie z toba w pelni,ale jak widac OPRUCZ TEGO ZE ORGANIZATORZY NIE POTRAFIA PRZEPROSIC COS O TYM WIEM TO JESZCZE WPROWADZAJA CENZURE W POSTACI USUWANIA NIE WYGODNYCH POSTOW
Prawda w oczy kole ? :oops:

Uwazam ze powinnismy oczywiscie ci co chca DOMAGAC SIE ZWROTU 80 ZL Z BILETOW ZA BRAK SEKTORA FAN!

i SKONCZCIE Z TYMI BALONAMI I RZUCANIEM KWIATOW NA SCENE BO ROBI SIE TO JUZ NUDNE ,I ODRAZU SPADNIE CENA BILETU :P

MYSLE ZE DUZO FAJNIEJSZE BEDZIE DLA THOMASA JAK DOSTANIE Z DANEGO MIASTA COS CO BEDZIE MU SIE KOJARZYLO Z TYM MIASTEM
NP.TORUN TO JAKIS FAJNY DUZY PIERNIK ITP.
Awatar użytkownika
Monia82
Członek TAFC Polska

Post autor: Monia82 »

Jestes smieszny, pieprzysz trzy po trzy o czyms, o czym nie masz bladego pojecia.
Organizator ma przepraszac? A niby za co? Za to, ze wielu nie stac na bilety w sektorze fan, badz nie moga z tych czy innych powodow przyjechac i sie nie sprzedaje odpowiednia ilosc biletow? Nie rozsmieszaj mnie! Przed kazdym koncertem jest podawana informacja, ze sektor bedzie, jesli sprzeda sie odpowiednia ilosc biletow i ludzie o tym wiedza. Zamieszanie przy wejsciu i problemy z zajeciem "stalych" miejsc, to byla pierwsza taka sytuacja podczas tych 20 koncertow na jakich bylam, a z tych 20 koncertow, sektor byl bodajze na 2 (Cz-wa i Wroclaw) i nic tu do tego nie maja znajomi i rodziny Organizatora.

Kto usuwa posty, skoro wszystko poki co jest o zgrozo do wgladu, bo jad i buractwo sie z nich wylewa, a niektorzy maja rozdojenie jazni.

No i kolejna nie wiedza wychodzi. W Toruniu, zarowno Thomas jak i zespol dostali w prezencie wlasnie torunskie pierniki. Najpierw upewnij sie, ze glupot nie napiszesz, a potem stukaj w klawiature bez sensu.
I lost my HEART AND SOUL in your eyes and smile...
Obrazek
Awatar użytkownika
Anita Anders
Członek TAFC Polska

Post autor: Anita Anders »

Nie no, ręce opadają.. Łatwo jest coś/kogoś krytykować i wypisywać jakieś niedorzeczności jako Gość, do tego nie mając o niczym pojęcia. No, ale każdy jest odważny, kiedy jest anonimowy. W Toruniu też nie było sektora fan i nikt nie miał z tym problemu. A FC robi co może, żeby było dobrze, więc nie rozumiem krytykowania fanowskich akcji. Nawet nie wiesz ile wysiłku wkładają w przygotowania tego wszystkiego.
Monia masz absolutną rację i podpisuję się obiema rękoma pod twoim postem.
Awatar użytkownika
33ccd
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Kontakt:

Post autor: 33ccd »

Gosc pisze:MALEDIVY zgadzam sie z toba w pelni,ale jak widac OPRUCZ TEGO ZE ORGANIZATORZY NIE POTRAFIA PRZEPROSIC COS O TYM WIEM TO JESZCZE WPROWADZAJA CENZURE W POSTACI USUWANIA NIE WYGODNYCH POSTOW
Prawda w oczy kole ? :oops:

Uwazam ze powinnismy oczywiscie ci co chca DOMAGAC SIE ZWROTU 80 ZL Z BILETOW ZA BRAK SEKTORA FAN!

i SKONCZCIE Z TYMI BALONAMI I RZUCANIEM KWIATOW NA SCENE BO ROBI SIE TO JUZ NUDNE ,I ODRAZU SPADNIE CENA BILETU :P

MYSLE ZE DUZO FAJNIEJSZE BEDZIE DLA THOMASA JAK DOSTANIE Z DANEGO MIASTA COS CO BEDZIE MU SIE KOJARZYLO Z TYM MIASTEM
NP.TORUN TO JAKIS FAJNY DUZY PIERNIK ITP.

Przeprosiny - Wystarczy czytać ze zrozumieniem, lub chcieć zrozumieć co sie czyta w momencie zamawiania biletów i w korespondencji prywatnej jaką się dostaje.Do każdego kto zamówił bilety wysłany został mail z informacją i PRZEPROSINAMI. Widocznie nie zamawiałeś biletów i nie jesteś w temacie, a robisz tu zamieszanie.
To też się odnosi do regulaminu Fan Clubu, który każdy podpisuje, że się z nim zapoznał. Jest on jeszcze dostepny też dla wszystkich na stronie fan clubu i forum. Ale komu chce się czytać!!!! i rozumieć!!!!?

Akcja Fan - Wielokrotnie pytano fanów o nowe pomysły, jakoś nic nikomu nie przyszło do głowy, co jest realne do zrealizowania na koncercie. Wszyscy wolą na gotowe! W innych krajach nie dzieje się nic!

Cenzura-Co do postów, to nie to jest forum organizatora i nie ma na to wpływu organizator, a moderator! Jesli coś znikło to pewnie było nie na miejscu. Tu prośba do MEDERATORA o wyjaśnienie i ewentualne upomnienie GOŚCIA jeśli złamał jakiś punkt regulaminu forum. Przy ponownym łamaniu regulaminu, otrzymuje się BANA, co jest opisane w regulaminie, ale trzeba go najpierw przeczytać i zrozumieć.

Cena - W cenę wliczona jest akcja FAN a nie sektor! Sektor byłby zrobiony wtedy jeśli osób zainteresowanych będzie powyzej 100. Niestety nie było, bo większosć woli Grupon./ info przy zamawianiu na stronie www - czytać ze zrozumieniem!!!/ W zamian weszliście zaraz po zakończeniu próby, której też nie da się przewidzieć kiedy się zacznie i o której skończy. Grupon nie wszedł z Wami, tylko wtedy, gdy Wy już byliście na miejscach. Grupon był w sprzedaży od pierwszego dnia i komu to nie pasowało mugł też i tam zakupić tańszy bilet.

Tyle w temacie i nie będę sie wiecej wypowiadał na ten temat. Co do Sektora to prawdopodobnie nie będziemy się o niego starać w przyszłości. Nie w takiej formie. Nie warto dla niektórch zapierniczać od 6 rano!
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
Awatar użytkownika
33ccd
Kontakt:

HOLIDAYS pisze:
Monia82 pisze:
Gosc pisze: Jesli Krakow to rodzinne miasto organizatora
TO NIE UPRAWNIA NIKOGO DO WPUSZCZANIA ZNAJOMKOW MYSLE A WRECZ JESTEM PEWNA ZE ZA DARMO POD SCENE ZASLANIANIA NAM ARTYSTY PRZEZ TRZYMANIE RAK W GORZE Z KOMORKAMI
W czym fani sa gorsi? BO NIE SA ZNAJOMYMI ORGANIZATORA!
To jest jakis zart? To ile Ty masz wzrostu, ze Ci artyste zaslaniali? :shock: Tez bylam pod scena, tez ludzie przede mna i przed barierkami, bo stalam w 2-3 rzedzie, robili zdjecia czy krecili filmiki i nikt mi niczego nie zaslanial :roll: A wzrostu slusznego nie jestem, ledwie 173 cm.
Nie uprawnia nikogo? Nie rozsmieszaj mnie, takie prawo ORGANIZATORA, ma prawo wpuscic kogo chce, do kogo ma zaufanie. zazdrosc, bo Ciebie tam nie wpuscili? :wink:
Przykro, ale znajomki organizatorów to same ruskie, które były pod wpływem alkoholu oraz srodków wzbudzających!!!! Do tego co raz głośniej było słychać krzyki rasistowskie wobec Polaków!!!!!!! Chciał ostrzec jednego gościa..... To powiedział ze zabije mnie po imprezie.........
Drogi VOLODYMYR
Na jakiej podstawie twierdzisz, że byli pijani, lub łykali coś innego? Robiłeś im jakies testy? Kto krzyczał te rasistowskie okrzyki? Oni ? Rosyjski Menager Thomasa? z dwoma osobami z zarządu Rosyjskiego Fan Clubu? Wyczuwam niechęć u Ciebie do osób używających tego języka! My polski fan club tak z Tobą nie postąpiliśmy i zostałes przyjęty do TAFCPL!
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Wypowiem się tylko odnośnie akcji Fan.Uważam,że te duże balony są bardzo fajne i świetnie wkomponowane w utwór "Jet Airliner". Natomiast jeżeli chodzi o białe róże rzucane przez Magdę i Wiolette Thomasowi pod nogi podczas "You're My Heart..." już nie robi takiego wrażenia jak kilka lat temu kiedy to sami rzucaliśmy na scenę te kwiaty ,a Thomas był na prawdę wzruszony taką Akcją.Uważam,że akurat ten punkt programu powinniśmy sobie już odpuścić.
Awatar użytkownika
Dulcysia
Członek TAFC Polska

06.02.2016 - Kraków Arena - Walentynki - Thomas, Sandra

Post autor: Dulcysia »

Anita Anders pisze:Nie no, ręce opadają.. Łatwo jest coś/kogoś krytykować i wypisywać jakieś niedorzeczności jako Gość, do tego nie mając o niczym pojęcia. No, ale każdy jest odważny, kiedy jest anonimowy. W Toruniu też nie było sektora fan i nikt nie miał z tym problemu. A FC robi co może, żeby było dobrze, więc nie rozumiem krytykowania fanowskich akcji. Nawet nie wiesz ile wysiłku wkładają w przygotowania tego wszystkiego.
Monia masz absolutną rację i podpisuję się obiema rękoma pod twoim postem.
Monia82 pisze:Jestes smieszny, pieprzysz trzy po trzy o czyms, o czym nie masz bladego pojecia.
Organizator ma przepraszac? A niby za co? Za to, ze wielu nie stac na bilety w sektorze fan, badz nie moga z tych czy innych powodow przyjechac i sie nie sprzedaje odpowiednia ilosc biletow? Nie rozsmieszaj mnie! Przed kazdym koncertem jest podawana informacja, ze sektor bedzie, jesli sprzeda sie odpowiednia ilosc biletow i ludzie o tym wiedza. Zamieszanie przy wejsciu i problemy z zajeciem "stalych" miejsc, to byla pierwsza taka sytuacja podczas tych 20 koncertow na jakich bylam, a z tych 20 koncertow, sektor byl bodajze na 2 (Cz-wa i Wroclaw) i nic tu do tego nie maja znajomi i rodziny Organizatora.

Kto usuwa posty, skoro wszystko poki co jest o zgrozo do wgladu, bo jad i buractwo sie z nich wylewa, a niektorzy maja rozdojenie jazni.

No i kolejna nie wiedza wychodzi. W Toruniu, zarowno Thomas jak i zespol dostali w prezencie wlasnie torunskie pierniki. Najpierw upewnij sie, ze glupot nie napiszesz, a potem stukaj w klawiature bez sensu.
Dziewczyny,
ja z "innej beczki" - bardzo się cieszę, że Was poznałam na koncercie.
Dzięki Monia82, że mnie zaczepiłaś, bo się bardzo pozytywnie nakręciłam i atmosfera w naszej okolicy była naprawdę super. Wszyscy wokół otwierali się coraz bardziej że swoimi emocjami i wspomnieniami.
Anita Anders - jestem pod wrażeniem Twojego talentu!
Żadnych zastrzeżeń z samego koncertu nie mam, pewnie głównie z powodu świetnej atmosfery w naszej okolicy pod sceną.
Pozdrawiam serdecznie i mam nadzieję, że będziemy się nadal wspólnie bawić na następnych koncertach.
Gosia:lol:
Awatar użytkownika
33ccd
Kontakt:

Aga.

Wszystko sie nudzi, to oczywiste!. Thomas specjalnie do Polski ściąga niemieckie telewizje, by nagrywali nasze koncerty i akcje fan, bo nigdzie to nie ma miejsca. Oczywiscie był wzruszony po raz pierwszy, a teraz to poprostu jeden z ustalonych elementów koncertu.

Zrezygnowanie z rzucania przez fanów kwiatkami wzieło się z tego, że niektórzy nie byli w stanie zaczekać na nasz znak i robili to wtedy kiedy chcieli. My mamy z TA dokładnie ustalony czas kiedy ma to być robione. On tam się porusza na scenie i śpiewa. To jego decyzja.
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
Awatar użytkownika
Anita Anders
Członek TAFC Polska

Post autor: Anita Anders »

Dulcysia pisze: Dziewczyny,
ja z "innej beczki" - bardzo się cieszę, że Was poznałam na koncercie.
Dzięki Monia82, że mnie zaczepiłaś, bo się bardzo pozytywnie nakręciłam i atmosfera w naszej okolicy była naprawdę super. Wszyscy wokół otwierali się coraz bardziej że swoimi emocjami i wspomnieniami.
Anita Anders - jestem pod wrażeniem Twojego talentu!
Żadnych zastrzeżeń z samego koncertu nie mam, pewnie głównie z powodu świetnej atmosfery w naszej okolicy pod sceną.
Pozdrawiam serdecznie i mam nadzieję, że będziemy się nadal wspólnie bawić na następnych koncertach.
Gosia:lol:
Dziękuje bardzo, też się cieszę, że poznałyśmy się na koncercie i mam nadzieję, że jeszcze niejeden wspólny przed nami :D
Pozdrawiam serdecznie :)
Awatar użytkownika
marco
Członek TAFC Polska

Post autor: marco »

Witam serdecznie
Również i ja chciałem bardzo serdecznie podziękować za wspaniały koncert w cudownym Krakowie, ogromnie cieszę się, że mogłem poznać kilka osób z FC i chcę tym osobom gorąco podziękować za wspaniałą atmosferę i zabawę na koncercie Monia82, Anita Anders, Atlantyda i oczywiście Geronimo DZIĘKUJE z całego serca za MEGA koncert. Pozdrawiam wszystkich Fanclubowiczów :-)
Awatar użytkownika
Malediwy

Post autor: Malediwy »

33ccd pisze:Co do Sektora to prawdopodobnie nie będziemy się o niego starać w przyszłości. Nie w takiej formie. Nie warto dla niektórch zapierniczać od 6 rano!
Przepraszam Patryku ale muszę zapytać... Masz koleżeńskie relacje z organizatorem i zapierniczałeś od 6:00 rano na rzecz sektora FAN??? Wielki więc szacun za ten bezskuteczny co prawda ale jednak wielki włożony wysiłek! W końcu przeciąganie barierek w te i wewte na przemian z ochroniarzami i organizatorem to musiał być kawał fizycznej roboty i jeśli już ją zacząłeś o 6:00 rano to naprawdę wielki szacun...
Spokojem można kamień ugotować...
Awatar użytkownika
33ccd
Kontakt:

Malediwy pisze:
33ccd pisze:Co do Sektora to prawdopodobnie nie będziemy się o niego starać w przyszłości. Nie w takiej formie. Nie warto dla niektórch zapierniczać od 6 rano!
Przepraszam Patryku ale muszę zapytać... Masz koleżeńskie relacje z organizatorem i zapierniczałeś od 6:00 rano na rzecz sektora FAN??? Wielki więc szacun za ten bezskuteczny co prawda ale jednak wielki włożony wysiłek! W końcu przeciąganie barierek w te i wewte na przemian z ochroniarzami i organizatorem to musiał być kawał fizycznej roboty i jeśli już ją zacząłeś o 6:00 rano to naprawdę wielki szacun...
Piotrek zejdź ze mnie proszę, bo się czepiasz o wszystko jak zawsze od kąd Cię znam! Trzeba było przejąć Fan Club jak Ci proponowałem kilka lat temu, wtedy byłbyś tu z nami lub sam i zapitalał tak jak my!!! Nie na zakichanych barierkach świat się kończy! Jedna barierka to koszt ok 60zł za wynajęcie. Płaci się za wszystko. Kreska miała 25m czyli barierki kosztowały by ponad 1000zł dodatkowo. Dołożysz się? Prócz barierek są tez inne rzeczy do zrobienia! Ale bez sęsu to tłumaczyc, bo znów coś Ci się nie spodoba! Nie mam ochoty czytać Twoich wiecznych żali, zrób coś wkońcu sam a nie tylko narzekaj!!! Zajmij się tym co umiesz robić!!!
Pozdrawiam Patryk
Ostatnio zmieniony śr lut 10, 2016 12:18 przez 33ccd, łącznie zmieniany 2 razy.
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
Gosc

Post autor: Gosc »

Malediwy
Uwazaj co piszesz bo zaraz na prosbe Patryka zablokuja Cie za pisanie prawdy i krytykowanie

Do Moderatora juz padla prosba o wyslanie do mnie ostrzezenia
TUTAJ TYLKO PRZYJMUJE SIE WAZELINE ZADNEJ KRYTYKI :evil:
ODPOWIEDZ