13.02.2015 Walentynki z Sandrą i Thomasem - Spodek Katowice
- Monia82
- Członek TAFC Polska
Re: 13.02.2015 Walentynki z Sandrą i Thomasem - Spodek Katow
To mój znajomy, którego poznałam na poprzednim koncercie Thomasa i Sandry, w Łodzi. Gdyby coś trzeba było, dajcie znać, zapytam.
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Te filmiki pojawiły się na YT zaraz po koncercie.Szkoda tylko,że 3 ostatnie piosenki nie są w całości.
MODERN JEANNE Thomas tyle występuje po naszym kraju,że dziwi mnie,że się jeszcze nie wybrałaś.Miałabyś wtedy okazję posłuchania głosu Thomasa na żywo.
MODERN JEANNE Thomas tyle występuje po naszym kraju,że dziwi mnie,że się jeszcze nie wybrałaś.Miałabyś wtedy okazję posłuchania głosu Thomasa na żywo.
- MODERN JEANNE
Do reszty odpłynełam teraz w tym koncercie, od wczoraj zasuwa.
Miałam okazję być na jednym jego z Dieterem i było to códowne przeżycie.
Jako że wiesz że jestem fanką tego drugiego bardziej i moje oczy były zawsze wlepione w tą jasną połówkę zawsze wydawało mi się że koncerty bez niego nie będą takie sama.A prawda jest taka że to TA swoim głosem nadaje klimat takim koncertą jak i całym płytą MT.
Na ten naprawdę miałam jechać , bo blisko.I iść na afterparty z Wami które organizowałaś.W ostatniej chwili wystąpiły nieprzewidziane okoliczności.
Kiedyś odbiję sobie
Miałam okazję być na jednym jego z Dieterem i było to códowne przeżycie.
Jako że wiesz że jestem fanką tego drugiego bardziej i moje oczy były zawsze wlepione w tą jasną połówkę zawsze wydawało mi się że koncerty bez niego nie będą takie sama.A prawda jest taka że to TA swoim głosem nadaje klimat takim koncertą jak i całym płytą MT.
Na ten naprawdę miałam jechać , bo blisko.I iść na afterparty z Wami które organizowałaś.W ostatniej chwili wystąpiły nieprzewidziane okoliczności.
Kiedyś odbiję sobie
I LOVE DB AND TA!
- Geronimo
Najlepszy koncert na jakim do tej pory byłem, chyba nie ma się co rozpisywać. Sandra również bardzo mi się podobała. Kolejne dwa cele na mojej mapie koncertowej to Wrocław w listopadzie i Kraków za rok. Nie jestem jakoś przekonany do występów w Sopocie, bo z tego co zaobserwowałem w materiałach internetowych, to podczas imprezy się tam siedzi. Dla mnie byłoby to nie do pomyślenia, nie dałbym tak rady po prostu. Siedząc na koncercie, czułbym się, niby stojąc w czasie snu czy też leżąc przy obiedzie.
@marco nie ma sprawy, cieszę się, że mogłem pomóc i polecam się na przyszłość ;D
@marco nie ma sprawy, cieszę się, że mogłem pomóc i polecam się na przyszłość ;D
- 33ccd
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
- Kontakt:
Geronimo!
Co do Sopotu to co jak co ale uważam że to był najlepszy koncert ma jakim byłem, a byłem na wszystkich od 2008 roku. Po koncercie nawet sam Thomas mówił mi że było fantastycznie/ mam to nagrane na video!!! /był podjarany publicznością i miejscem.
Układ amfiteatru sprawił że Thomas wszedł do ludzi w sektory i tam śpiewał, scenę miał wielką, więc on widział wszystkich , a i oni jego. Nawet do jednej z piosenek zaprosił do tańca żonę Mariana Krzaklewskiego
Ludzie i tak wstali po pierwszej piosence, ale za to nikt się na nikogo nie pchał! Było 5000 ludzi- ful.
Polecam naszą relację z tego koncertu.
http://thomas-anders.com.pl/akt/?p=66338
Co do Sopotu to co jak co ale uważam że to był najlepszy koncert ma jakim byłem, a byłem na wszystkich od 2008 roku. Po koncercie nawet sam Thomas mówił mi że było fantastycznie/ mam to nagrane na video!!! /był podjarany publicznością i miejscem.
Układ amfiteatru sprawił że Thomas wszedł do ludzi w sektory i tam śpiewał, scenę miał wielką, więc on widział wszystkich , a i oni jego. Nawet do jednej z piosenek zaprosił do tańca żonę Mariana Krzaklewskiego
Ludzie i tak wstali po pierwszej piosence, ale za to nikt się na nikogo nie pchał! Było 5000 ludzi- ful.
Polecam naszą relację z tego koncertu.
http://thomas-anders.com.pl/akt/?p=66338
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
- Geronimo
Pozwolę sobie odświeżyć temat. Czy nie zrobił ktoś z Was przypadkiem kopii zapasowej nagrań Atlantydy z tego koncertu? Chodzi mi głównie o nagranie z Atlantis Is Calling (S.O.S. For Love) i Jet Airliner.atlantyda ;o) pisze: