Afterparty 27-29 listopad 2015

Tutaj umieszczamy wszystkie newsy dotyczące Thomasa i jego muzyki.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Monia82
Członek TAFC Polska

Afterparty 27-29 listopad 2015

Post autor: Monia82 »

Kochani, niby zostały 3 miesiące do maratonu listopadowego, ale znając nasze "możliwości" jeśli chodzi o after, dobrze by było już teraz się zastanowić jak będzie z after?

1. Czy robimy we wszystkich miastach, czy tylko w jednym?
2. Jeśli w jednym, to które miasto wybierzemy?
3. Ile osób wybiera się na wszystkie 3 koncerty?
4. Kto które miasto mógłby ogarnąć (ja mogę podjąć się ogarnięcia Torunia)?

Co do osób, które będą na koncertach, myślę, że można by zrobić listę wybierających się na koncerty, 1, dwa, wszystkie z zaznaczeniem, w jakim mieście będzie, na moim przykładzie:

1. Monia82 P, W, T (lub wpisujemy, że wszystkie koncerty, dobrze by było to ustalić, umówić się na jedną "legendę")
I lost my HEART AND SOUL in your eyes and smile...
Obrazek
Awatar użytkownika
Geronimo

Re: Afterparty 27-29 listopad 2015

Post autor: Geronimo »

Ja wybieram się tylko do Wrocławia, after party do rana przewiduję na 95%, ale żadnej organizacji się nie podejmę :P wszystko będzie działo się spontanicznie. Wcześniej tylko zorientowałem się w sprawie zostawienia bagażu i w centrum w jednym z moteli można za dychę zostawić plecak czy coś tam innego, co by nie zgubić w gorączce sobotniej nocy.
Jeżeli komuś odpowiada taka forma zabawy, to zapraszam, na ten moment jestem ustawiony z jednym kolegą, który też na koncercie będzie, ale konta na forum nie ma.

Gdyby powstała jakaś inicjatywa spotkania w gronie forumowym po występie w scenerii, powiedzmy, nieco spokojniejszej, to jak najbardziej też bym się pisał. Nic nie stoi na przeszkodzie najpierw przysiąść i pogadać, a dopiero później wyruszyć w miasto.
Stosując legendę:
2. Geronimo W.
ODPOWIEDZ