No to ja niech będę pierwszy....
na pierwszym miejscu stawiam "You can win if you want", ponieważ jest to teledysk który opowiada jakąś historię (w tym przypadku dziewczyny która uciekła z domu ze swoim chłopakiem) wg mnie teledysk nie ma słabych punktów, lubię go również bo "You can win if you want" to jedna z moich ulubionych piosenek:)
miejsce drugie to "cheri cheri lady" wg. mnie nie wiele gorszy od You can win if you want.... z tym teledyskiem wiąże wspomnienia z dzieciństwa i ten teledysk ma w sobie "to coś", ale lubię w nim miny jakie strzela D. Bohlen:) powala mnie na kolana po prostu:)
trzecie miejsce Brother Louie 98'. Z tym teledyskiem ma sprawa się tak, jestem młodym słuchaczem modern talking i nie jest tajemnicą że mam nie całe 17 lat.... Ten teledysk lubię ze względu na akcję jaka się w nim dzieje, szybkie przenoszenie się z miejsca na miejsce, świetnie wyglądający wokaliści śpiewający w czymś "przypominającym" szyb wentylacyjny...
czwarte miejsce "Jet airliner" . W tym teledysku bardzo podoba mi się Dieter z gitarą:) właściwie nie on jak jego gesty.... Teledysk uważam za dobry ze względu na przyjemną dla oka scenerię:)
piąte miejsce "You are not alone" w tym teledysku urzekły mnie z kolei efekty specjalne które jak wiemy tanie nie były( najdroższy teledysk zespołu) w tym teledysku podoba mi się Thomas z Dieterem stojący na wodzie:) wg mnie bardzo fajny efekt:) Eric Singleton też fajnie w nim wypadł:)
Na koniec coś do Was. Pewnie się zastanawiacie dlaczego nie umieściłem tutaj "You're my heart You're my soul" w końcu to największy przebój grupy... Odpowiedź brzmi: tutaj chodzi o teledysk a nie o najlepszą piosenkę, a jak wiemy teledysk do tej piosenki z 84 r jest bardzo słaby( przynajmniej dla mnie) a wersje z 98 r zdominował Eric Singlenton podobnie jak w "Sexy Lover"
To tyle ode mnie:)
Pozdrawiam