Remiksy Modern Talking w stylu lat 80.
-
kingsajz23
Re: Remiksy Modern Talking w stylu lat 80.
miód, malina;-) szacun
- Sewek
Taka to owa ciekawostka na którą natrafiłem..
- adamstan
- Kontakt:
Ponieważ wrzuta coś ostatnio miesza z regulaminem, i zamierzają kompletnie zmienić sposób funkcjonowania, usunąłem konto. Remiksy być może znajdą jakieś nowe miejsce - może wrzucę je w dobrej jakości na YT, tyle że pewnie nikt nie uwierzy, że to moje, bo już latają po tym serwisie od lat ukradzione z mojej wrzuty, oczywiście w jakości nędznej...
Chociaż, może jak jako obrazek podłożę sesję z wielośladu, to będzie jakaś podkładka.
Chociaż, może jak jako obrazek podłożę sesję z wielośladu, to będzie jakaś podkładka.
- Peter
Według mnie dość niezłe, ale adamowe remixy mają większy potencjał. Zresztą z piosenki można więcej wyciągnąć.Sewek pisze:Taka to owa ciekawostka na którą natrafiłem..![]()
- MODERN JEANNE
Wiem że ich tam sporo, a sądziłam że Ty je wrzuciłeś.Czemu mają nie wierzyć jeśli zrobisz swoje konto, najwyzej ludzie z tej stronki się w kometach podpisząadamstan pisze:Ponieważ wrzuta coś ostatnio miesza z regulaminem, i zamierzają kompletnie zmienić sposób funkcjonowania, usunąłem konto. Remiksy być może znajdą jakieś nowe miejsce - może wrzucę je w dobrej jakości na YT, tyle że pewnie nikt nie uwierzy, że to moje, bo już latają po tym serwisie od lat ukradzione z mojej wrzuty, oczywiście w jakości nędznej...
I LOVE DB AND TA!