Remiksy Modern Talking w stylu lat 80.

Dyskusja wyłącznie na temat Modern Talking.
ODPOWIEDZ
kingsajz23

Re: Remiksy Modern Talking w stylu lat 80.

Post autor: kingsajz23 »

miód, malina;-) szacun
Awatar użytkownika
Sewek

Post autor: Sewek »

Taka to owa ciekawostka na którą natrafiłem.. :D

Awatar użytkownika
adamstan
Kontakt:

Post autor: adamstan »

Ponieważ wrzuta coś ostatnio miesza z regulaminem, i zamierzają kompletnie zmienić sposób funkcjonowania, usunąłem konto. Remiksy być może znajdą jakieś nowe miejsce - może wrzucę je w dobrej jakości na YT, tyle że pewnie nikt nie uwierzy, że to moje, bo już latają po tym serwisie od lat ukradzione z mojej wrzuty, oczywiście w jakości nędznej...

Chociaż, może jak jako obrazek podłożę sesję z wielośladu, to będzie jakaś podkładka.
Awatar użytkownika
Peter

Post autor: Peter »

Sewek pisze:Taka to owa ciekawostka na którą natrafiłem.. :D

Według mnie dość niezłe, ale adamowe remixy mają większy potencjał. Zresztą z piosenki można więcej wyciągnąć.
Awatar użytkownika
MODERN JEANNE

Post autor: MODERN JEANNE »

adamstan pisze:Ponieważ wrzuta coś ostatnio miesza z regulaminem, i zamierzają kompletnie zmienić sposób funkcjonowania, usunąłem konto. Remiksy być może znajdą jakieś nowe miejsce - może wrzucę je w dobrej jakości na YT, tyle że pewnie nikt nie uwierzy, że to moje, bo już latają po tym serwisie od lat ukradzione z mojej wrzuty, oczywiście w jakości nędznej...

Chociaż, może jak jako obrazek podłożę sesję z wielośladu, to będzie jakaś podkładka.
Wiem że ich tam sporo, a sądziłam że Ty je wrzuciłeś.Czemu mają nie wierzyć jeśli zrobisz swoje konto, najwyzej ludzie z tej stronki się w kometach podpiszą :wink:
I LOVE DB AND TA!
ODPOWIEDZ