Arne donosi na swojej stronie, że ma być kooperacja z Perrierem (ten od Bad Boys Blue "Heart & Soul") ale całkiem sensowne jest przypuszczenie, że stworzy im trzeci album pamiętajmy w jakiej wytwórni BBB wydało ten album.Ja nie lubię jego muzyki ale jestem pewien, że będzie się teraz sporo działo.
źródło: http://www.systems-in-blue.de/
Nowy album wyprodukuje Johann Perrier?
- Peter
- MODERN JEANNE
Re: Nowy album wyprodukuje Johann Perrier?
Ależ wiadomość.Akurat jestem za bo BBB często porównywano do MT.Najbardziej za względu na chórki i w latach 80 dość zbliżone brzmienie mieli.
Niestety nie da się wejść na tą stronę ale na FB znalazłam to samo.
https://www.facebook.com/systemsinblue
Im by się przydał jakiś poważny producent, bo sami mają za mało przebicia chyba.
Wydają płytę już od kilku lat
Niestety nie da się wejść na tą stronę ale na FB znalazłam to samo.
https://www.facebook.com/systemsinblue
Im by się przydał jakiś poważny producent, bo sami mają za mało przebicia chyba.
Wydają płytę już od kilku lat
I LOVE DB AND TA!
- Peter
Ale Perrier to brzmienie, BBB w negatywnym tego słowa znaczeniu, chyba nie ma ludzi którym się takie coś podoba? Bliżej było im do Lady Gagi niż tego co robili w latach 80 tych, chcesz tak daleko brzmiących Systemsów jeszcze z tym starszym panem na wokalu? Bo ja nie.
- MODERN JEANNE
Akurat pamiętam że dość mi się podobała ta płyta.Słuchałam ją wieki temu, musiałabym odświerzyć ale nie miałam jakiś zastrzeżeń.
Może dlatego że lubię tą grupę.
Gdyby zrobili coś mocno nowoczesnego w stylu Gagi mieli by może większe szanse na listy.Aż ciekawa jestem co by z tego wyszło.Tylko jeśli facet ma zły wokal jak piszesz, to może spaprać.
Chyba nie ma nic gorszego w piosence niż słuchać nie przyjemnego wokalu
Może dlatego że lubię tą grupę.
Gdyby zrobili coś mocno nowoczesnego w stylu Gagi mieli by może większe szanse na listy.Aż ciekawa jestem co by z tego wyszło.Tylko jeśli facet ma zły wokal jak piszesz, to może spaprać.
Chyba nie ma nic gorszego w piosence niż słuchać nie przyjemnego wokalu
I LOVE DB AND TA!
- Peter
Puść sobie "Russia In Your Eyes" przecież to zupełnie nie ma magii, duszy, taki chcesz album SYSTEMSÓW sobie na półkę postawić? Oby się okazało, że się zapędziłem w spekulacjach i tu chodzi o pojedynczy kawałek. Perrier stoi też za w miarę nowym albumem Lindy Jo Rizzo i za albumem BBB "25".
- Peter
Nie będzie albumu z Perrierem, ale będzie kilka remixów, dobrze, ze coś wychodzi bo od 8 lat zespół był martwy.