Kłamliwe informacje o występie "Modern Talking" w gazecie
- 33ccd
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
- Kontakt:
Re: Kłamliwe informacje o występie "Modern Talking" w gazeci
Ostatnimy czasy powzięto zdecydowane kroki prawne / pełnomocnictwo TA /, do osób sprowadzających MTR do Polski i samego tego projektu. Ze względu na oczekiwany efekt nic więcej napisać nie mogę.
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
- Peter
A jest możliwość tą samą drogą walczenia z kłamliwą działalnością pisarską, nazywanym dla zmyłki dziennikarstwem? Moim zdaniem to też jest nie fair wobec ludzi, którzy nie są użytkownikami internetu/nie mają dostatecznej wiedzy a jak czytają taka "prasę' mogą sobie zrobić nadzieję a w najgorszym razie zostać zwyczajnie oszukani kupując bilety na koncert.
Ja z racji światopoglądowych nie biorę do rąk newsweeków, polityk i właśnie gazety ale liczyłem, że mają na tyle wyrobioną pozycję/autorytet, że takich kwiatków nie dostarczają na rynek. Myliłem się.
Ja z racji światopoglądowych nie biorę do rąk newsweeków, polityk i właśnie gazety ale liczyłem, że mają na tyle wyrobioną pozycję/autorytet, że takich kwiatków nie dostarczają na rynek. Myliłem się.
- MODERN JEANNE
Super Patryk.Ta grupa wyjątkowo mi jakoś na nerwy działa.33ccd pisze:Ostatnimy czasy powzięto zdecydowane kroki prawne / pełnomocnictwo TA /, do osób sprowadzających MTR do Polski i samego tego projektu. Ze względu na oczekiwany efekt nic więcej napisać nie mogę.
Ciekawe czy TA i DB o jej istnieniu wogóle coś wiedzą
I LOVE DB AND TA!
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Modern Jeanne,Thomas wie o istnieniu tej grupy .
Nie wiem jak to w ogóle możliwe,aby ta farsa tak długo trwała.
Mam nadzieję,że ten "duet" zostanie rozwiązany i zabulą odpowiednio za wprowadzanie tysięcy ludzi w błąd jednocześnie okradając nie tyle co z kasy Thomasa i Dietera,ale również kradnąc ich tożsamość.33ccd pisze:Ostatnimy czasy powzięto zdecydowane kroki prawne / pełnomocnictwo TA /, do osób sprowadzających MTR do Polski i samego tego projektu. Ze względu na oczekiwany efekt nic więcej napisać nie mogę.
Nie wiem jak to w ogóle możliwe,aby ta farsa tak długo trwała.
- Peter
Działalność tego zespołu przypomina mi działalność Kevina McCoya z Bad Boys Blue i w nieco mniejszej dawce: panów Systems In Blue. Fajnie, że Thomas ma jaja i walnął pięścią w stół i powiedział basta. Kiedyś tego oczekiwałem od Bohlena, ale nie ten kaliber człowieka.
- Dr Mabuse
Coś rzeczywiście musi być na rzeczy, bo w tym roku nie wystąpią we Władku na zakończenie sezonu (bynajmniej wg mojej wiedzy). A z tym, że ludzie brali ich za prawdziwy MT sam osobiście się spotkałem (przy okazji ich ubiegłorocznego występu we Władku właśnie)... Żenada!