ja zacząlem ten temat wiec go teraz podsumuje

faktycznie widze, ze kazdy z nas ma inne typy- niektore sie powtarzaja ale niektore mnie bardzo zaskoczyly, bo ja akurat te piosenki bardzo lubie

ewidentnie widac, ze lubimy bardziej to co Bohlen zrobil w latach '80- mniej dziela z lat '90. ja Blue System lubie ale za najlepsze uwazam pierwsze plyty- mialy swoj niepowtarzalny klimat.
tak w ogole to "pokochalem"

Bohlena za CCCatch i cieszy mnie to, ze w waszych wypowiedziach pojawila sie tylko jedna jej piosenka If I feel Love- choc przyznam, ze ja lubie ten kawalek. Swoja droga to ciekawe, zwazywszy na to, ze jak powiedzial Bohlen dostawała odrzuty z MT.
Obecna tworczosc Bohlena oceniam raczej krytycznie- szczegolnie rok 2003 w ktorym "naklepal" sporo albumow w tym zadnego rewelacyjnego- no moze oprocz ostatniego albumu MT- pomimo okropnego singla promujacego na plycie bylo sporo fajnych kawalkow i szkoda, ze drugi singiel z tej plyty sie nie ukazal.
Najnowsza plyta Bohlena tez jest raczej dzielem z 2003 lub 2004 roku co widac wg mnie po sporej ilosci jednakowych i nudnych dla mnie ballad. Skolei plyta dla tej Niemki raczej sie nie zainteresuje, bo beda to pewnie takze ballady

i w dodatku zaspiewane w jezyku, ktory Bohlen sam uwaza za beznadziejny do spiewania- niemieckim...
Swoja droga ciekawe czy Bohlen bedzie teraz pisal jakaś drobnice dla roznych wschodzacych gwiazdek czy moze zechce wydawac takze jako Dieter Bohlen- tylko czym by sie to mialo roznic od BS