Thomas Anders 18 kwietnia w Andrychowie?
- MODERN JEANNE
Re: Thomas Anders 18 kwietnia w Andrychowie?
Ciekawe czemu on takie malutkie miejscowości często wybiera?Czyżby do większych go nie zapraszano tak często?
Przecież w większych miastach częściej są organizowane zazwyczaj koncerty i są zapraszane zagraniczne gwiazdy ,również z lat 80.
Przecież w większych miastach częściej są organizowane zazwyczaj koncerty i są zapraszane zagraniczne gwiazdy ,również z lat 80.
I LOVE DB AND TA!
- Pkmodern
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Jak to wybiera?MODERN JEANNE pisze:Ciekawe czemu on takie malutkie miejscowości często wybiera?
Przecież ten koncert nie jest charytatywny. Zapłacili tyle samo co np. za Katowice. Kto płaci ten ma.
MODERN TALKING FOREVER!!!
- 33ccd
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
- Kontakt:
On nic nie wybiera, to jego wybierają np: władze miasta. Tomek nawet nie wie że Andrychów istnieje. Płacą to przylatuje i śpiewa.MODERN JEANNE pisze:Ciekawe czemu on takie malutkie miejscowości często wybiera?Czyżby do większych go nie zapraszano tak często?
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
- Monia82
- Członek TAFC Polska
Czy ktoś po koncercie będzie wracał autem do Krakowa? Ewentualnie do Bielska-Białej/Katowic? Pilne!!!!
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
No i po koncercie...
Mimo iż koncert sam w sobie był fajny,Thomas miał tym razem mniej kontaktu z publicznością było to chyba podyktowane tym iż miejsce w którym koncert się odbył to dosłownie rozpadająca się Hala.Zimno jak byśmy byli na dworze,bo właściwie to prawie tak było (hala z oknami bez szyb !!!). Jak się dowiedzieliśmy od prowadzących koncert,to ostatnia impreza w tym miejscu ponieważ budynek idzie do rozbiórki.Kto w ogóle zezwolił na taką imprezę w hali ,która w każdej chwili pod wpływem głośnego dźwięku i drgań mogła się dosłownie posypać w każdej chwili,takie odniosłam wrażenie.
Zabawna sytuacja.Thomas obniża Larsowi krzesło
https://www.youtube.com/watch?v=3n26hoO ... e=youtu.be
Mimo iż koncert sam w sobie był fajny,Thomas miał tym razem mniej kontaktu z publicznością było to chyba podyktowane tym iż miejsce w którym koncert się odbył to dosłownie rozpadająca się Hala.Zimno jak byśmy byli na dworze,bo właściwie to prawie tak było (hala z oknami bez szyb !!!). Jak się dowiedzieliśmy od prowadzących koncert,to ostatnia impreza w tym miejscu ponieważ budynek idzie do rozbiórki.Kto w ogóle zezwolił na taką imprezę w hali ,która w każdej chwili pod wpływem głośnego dźwięku i drgań mogła się dosłownie posypać w każdej chwili,takie odniosłam wrażenie.
Zabawna sytuacja.Thomas obniża Larsowi krzesło
https://www.youtube.com/watch?v=3n26hoO ... e=youtu.be
-
night auditor
- Członek TAFC Polska
Witam.
A jak tam przyjęcie drugiej gwiazdy?. Chodzi mi o to jaki był kontrast z gwiazdą z innej dekady. Ja niestety nie byłem.
Na zdjęciach rzeczywiście ta hala nie wygląda dobrze. Najważniejsze że dotrzymała do końca imprezy i wszystko dobrze się skończyło.
A jak tam przyjęcie drugiej gwiazdy?. Chodzi mi o to jaki był kontrast z gwiazdą z innej dekady. Ja niestety nie byłem.
Na zdjęciach rzeczywiście ta hala nie wygląda dobrze. Najważniejsze że dotrzymała do końca imprezy i wszystko dobrze się skończyło.
- Monia82
- Członek TAFC Polska
Dziwi mnie to tym bardziej, że niedaleko była hala sportowa, na co wskazywał drogowskaz.
Skostniałe ręce, para z ust i ogólny ziąb, mogliby chociaż spróbować zasłonić te dziury po szybach, a większości szyb za sceną nie było. Na wysokości 2 sektora wisiała niby ochrona siatka, a mogliby założyć na całą długość.
Naglośnienie trochę zbyt mocne, jestem przyzwyczajona do hałasu i basy zazwyczaj mi nie przeszkadzają, a tu musiałam uszy przytykać, bo bolały podczas koncertu Danzela i czuję się jak po ostatnim koncercie w klubie, w małym pomieszczeniu czyli dość mocno przygłucha.
Koncert jak zwykle super, ludzie się świetnie bawili
Zabrakło mi "Everybody" 
Skostniałe ręce, para z ust i ogólny ziąb, mogliby chociaż spróbować zasłonić te dziury po szybach, a większości szyb za sceną nie było. Na wysokości 2 sektora wisiała niby ochrona siatka, a mogliby założyć na całą długość.
Naglośnienie trochę zbyt mocne, jestem przyzwyczajona do hałasu i basy zazwyczaj mi nie przeszkadzają, a tu musiałam uszy przytykać, bo bolały podczas koncertu Danzela i czuję się jak po ostatnim koncercie w klubie, w małym pomieszczeniu czyli dość mocno przygłucha.
Koncert jak zwykle super, ludzie się świetnie bawili
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
https://www.youtube.com/watch?v=Lyg_Gml ... e=youtu.benight auditor pisze:Witam.
A jak tam przyjęcie drugiej gwiazdy?. Chodzi mi o to jaki był kontrast z gwiazdą z innej dekady. J
Danzel zszedł do publiczności,było fajnie

Myślałam,ze będzie gorzej.Ludzie skakali albo,aby się zagrzać,albo występ im się podobał
http://www.wadowice24.pl/index.php/nowe ... dorii.html
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 146&type=3
- MODERN JEANNE
To ciekawe bo niby większe miejscowości to większe hale i więcej ludzi.Pkmodern pisze:Jak to wybiera?MODERN JEANNE pisze:Ciekawe czemu on takie malutkie miejscowości często wybiera?
Przecież ten koncert nie jest charytatywny. Zapłacili tyle samo co np. za Katowice. Kto płaci ten ma.
Że w takich malutkich udaje im się zarobić na takim koncercie
I LOVE DB AND TA!
-
Husku
- Członek TAFC Polska
Nie musi się udawać, nie wiem nawet, czy na to liczyli. Niektóre małe miejscowości organizują od czasu do czasu nawet darmowe (niebiletowane) koncerty, żeby zapewnić mieszkańcom rozrywkę 
- Geronimo
Czy perkusista w zespole się zmienił? Jeżeli tak, to jest to zmiana tymczasowa czy, niestety, permanentna? Piszę niestety, bo bardzo Nicka lubię.
- Monia82
- Członek TAFC Polska
Nick wrócił już do zespołu.
Zmiana tymczasowa i jestem za tym żeby więcej się nie powtórzyła
Nick w tym czasie miał dużo koncertów akustycznych z zespołem swojego ojca, w tym okresie w ciągu z tego co pamiętam 6 dni mieli 4 koncerty, w tym 3 dzień po dniu 17-19 kwietnia, a że ostatnio Thomas ma mało koncertów, do Rosji nie jeżdżą, to nie opłacało mu się widać rezygnować z 3 akustyków, na rzecz jednego koncertu na zadupiu. Akustyki skończyły się w połowie maja i wrócił na pierwszy koncert Ole Party.
Mam tylko nadzieję, że nie będzie "niespodzianki" w listopadzie, bo od października znów akustyki wracają i w te 3 dni, kiedy u nas jest maraton koncertowy, są też 3 akustyki...
Zmiana tymczasowa i jestem za tym żeby więcej się nie powtórzyła
Nick w tym czasie miał dużo koncertów akustycznych z zespołem swojego ojca, w tym okresie w ciągu z tego co pamiętam 6 dni mieli 4 koncerty, w tym 3 dzień po dniu 17-19 kwietnia, a że ostatnio Thomas ma mało koncertów, do Rosji nie jeżdżą, to nie opłacało mu się widać rezygnować z 3 akustyków, na rzecz jednego koncertu na zadupiu. Akustyki skończyły się w połowie maja i wrócił na pierwszy koncert Ole Party.
Mam tylko nadzieję, że nie będzie "niespodzianki" w listopadzie, bo od października znów akustyki wracają i w te 3 dni, kiedy u nas jest maraton koncertowy, są też 3 akustyki...