Thomas Anders 18 kwietnia w Andrychowie?

Tutaj umieszczamy wszystkie newsy dotyczące Thomasa i jego muzyki.
Awatar użytkownika
MODERN JEANNE

Re: Thomas Anders 18 kwietnia w Andrychowie?

Post autor: MODERN JEANNE »

Ciekawe czemu on takie malutkie miejscowości często wybiera?Czyżby do większych go nie zapraszano tak często?
Przecież w większych miastach częściej są organizowane zazwyczaj koncerty i są zapraszane zagraniczne gwiazdy ,również z lat 80.
I LOVE DB AND TA!
Awatar użytkownika
Pkmodern
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska

Post autor: Pkmodern »

MODERN JEANNE pisze:Ciekawe czemu on takie malutkie miejscowości często wybiera?
Jak to wybiera?
Przecież ten koncert nie jest charytatywny. Zapłacili tyle samo co np. za Katowice. Kto płaci ten ma.
MODERN TALKING FOREVER!!!
Awatar użytkownika
33ccd
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Kontakt:

Post autor: 33ccd »

MODERN JEANNE pisze:Ciekawe czemu on takie malutkie miejscowości często wybiera?Czyżby do większych go nie zapraszano tak często?
Przecież w większych miastach częściej są organizowane zazwyczaj koncerty i są zapraszane zagraniczne gwiazdy ,również z lat 80.
On nic nie wybiera, to jego wybierają np: władze miasta. Tomek nawet nie wie że Andrychów istnieje. Płacą to przylatuje i śpiewa.
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
Awatar użytkownika
Monia82
Członek TAFC Polska

Post autor: Monia82 »

Czy ktoś po koncercie będzie wracał autem do Krakowa? Ewentualnie do Bielska-Białej/Katowic? Pilne!!!!
I lost my HEART AND SOUL in your eyes and smile...
Obrazek
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

No i po koncercie...
Mimo iż koncert sam w sobie był fajny,Thomas miał tym razem mniej kontaktu z publicznością było to chyba podyktowane tym iż miejsce w którym koncert się odbył to dosłownie rozpadająca się Hala.Zimno jak byśmy byli na dworze,bo właściwie to prawie tak było (hala z oknami bez szyb !!!). Jak się dowiedzieliśmy od prowadzących koncert,to ostatnia impreza w tym miejscu ponieważ budynek idzie do rozbiórki.Kto w ogóle zezwolił na taką imprezę w hali ,która w każdej chwili pod wpływem głośnego dźwięku i drgań mogła się dosłownie posypać w każdej chwili,takie odniosłam wrażenie.

Zabawna sytuacja.Thomas obniża Larsowi krzesło :)
https://www.youtube.com/watch?v=3n26hoO ... e=youtu.be
night auditor
Członek TAFC Polska

Post autor: night auditor »

Witam.

A jak tam przyjęcie drugiej gwiazdy?. Chodzi mi o to jaki był kontrast z gwiazdą z innej dekady. Ja niestety nie byłem.
Na zdjęciach rzeczywiście ta hala nie wygląda dobrze. Najważniejsze że dotrzymała do końca imprezy i wszystko dobrze się skończyło.
Awatar użytkownika
Monia82
Członek TAFC Polska

Dziwi mnie to tym bardziej, że niedaleko była hala sportowa, na co wskazywał drogowskaz.
Skostniałe ręce, para z ust i ogólny ziąb, mogliby chociaż spróbować zasłonić te dziury po szybach, a większości szyb za sceną nie było. Na wysokości 2 sektora wisiała niby ochrona siatka, a mogliby założyć na całą długość.
Naglośnienie trochę zbyt mocne, jestem przyzwyczajona do hałasu i basy zazwyczaj mi nie przeszkadzają, a tu musiałam uszy przytykać, bo bolały podczas koncertu Danzela i czuję się jak po ostatnim koncercie w klubie, w małym pomieszczeniu czyli dość mocno przygłucha.
Koncert jak zwykle super, ludzie się świetnie bawili :) Zabrakło mi "Everybody" :(
Obrazek
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

night auditor pisze:Witam.

A jak tam przyjęcie drugiej gwiazdy?. Chodzi mi o to jaki był kontrast z gwiazdą z innej dekady. J
https://www.youtube.com/watch?v=Lyg_Gml ... e=youtu.be

Danzel zszedł do publiczności,było fajnie :)
Obrazek

Myślałam,ze będzie gorzej.Ludzie skakali albo,aby się zagrzać,albo występ im się podobał ;)

http://www.wadowice24.pl/index.php/nowe ... dorii.html
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 146&type=3
Awatar użytkownika
MODERN JEANNE

Post autor: MODERN JEANNE »

Pkmodern pisze:
MODERN JEANNE pisze:Ciekawe czemu on takie malutkie miejscowości często wybiera?
Jak to wybiera?
Przecież ten koncert nie jest charytatywny. Zapłacili tyle samo co np. za Katowice. Kto płaci ten ma.
To ciekawe bo niby większe miejscowości to większe hale i więcej ludzi.
Że w takich malutkich udaje im się zarobić na takim koncercie
I LOVE DB AND TA!
Husku
Członek TAFC Polska

Post autor: Husku »

Nie musi się udawać, nie wiem nawet, czy na to liczyli. Niektóre małe miejscowości organizują od czasu do czasu nawet darmowe (niebiletowane) koncerty, żeby zapewnić mieszkańcom rozrywkę :P
Awatar użytkownika
Geronimo

Post autor: Geronimo »

Czy perkusista w zespole się zmienił? Jeżeli tak, to jest to zmiana tymczasowa czy, niestety, permanentna? Piszę niestety, bo bardzo Nicka lubię.
Awatar użytkownika
Monia82
Członek TAFC Polska

Nick wrócił już do zespołu.
Zmiana tymczasowa i jestem za tym żeby więcej się nie powtórzyła 8)
Nick w tym czasie miał dużo koncertów akustycznych z zespołem swojego ojca, w tym okresie w ciągu z tego co pamiętam 6 dni mieli 4 koncerty, w tym 3 dzień po dniu 17-19 kwietnia, a że ostatnio Thomas ma mało koncertów, do Rosji nie jeżdżą, to nie opłacało mu się widać rezygnować z 3 akustyków, na rzecz jednego koncertu na zadupiu. Akustyki skończyły się w połowie maja i wrócił na pierwszy koncert Ole Party.
Mam tylko nadzieję, że nie będzie "niespodzianki" w listopadzie, bo od października znów akustyki wracają i w te 3 dni, kiedy u nas jest maraton koncertowy, są też 3 akustyki...
Obrazek
ODPOWIEDZ