Nie interesuję się historią BBB, a słucham tylko okazyjnie, stąd moje zdziwienie. Dzięki za wprowadzenie.
Znalazłam na facebooku tracklistę nadchodzącego albumu:
Bad Boys Blue pisze:
We can reveal you some more titles from our forthcoming album titled "Heavenly".
:: "Keep You Up All Night" - composed by Michał Drozda and Andy Matern, lyrics written by Michał Drozda.
:: "This Is My Time" - composed by Andy Matern, lyrics written by Michał Drozda.
:: "Head Over Heels" - composed by Andy Matern, lyrics written by Michał Drozda.
:: "Calling Out Your Name" - composed by Tony Hendrik, lyrics written by Michał Drozda.
:: "Crawling Back To You" composed by Ruslan Serdyukov and Michał Drozda, lyrics written by Michał Drozda.
:: "Face The World" composed by Johann Perrier, lyrics written by himself, too.
:: "Until Tomorrow" - composed by Paweł Marciniak, lyrics written by Julita Dawidowicz.
And of course the ones you already know
:: "Heavenly" - composed by Tony Hendrik, lyrics written by Michał Drozda.
:: "Owner Of My Dreams" - composed by Julita Dawidowicz, lyrics written by herself, too.
Niby taki Moderno podobny zespół a też właściwie tylko hity i kilka płyt z lat 80 są mi znane.
Potem jakoś po 2005 r wydaje mi się że zmienili brzmienie i coraz mniej z tym MT mieli wspólnego.
Ale na 25 lecie istnienia podobnie wypościli składankę z hitami.Czas chyba żebym więcej od nich poznała bo ich stare hity są urzekające.Fajnie się tego słucha w nowych remixach
http://cke.edu.pl/images/_EGZAMIN_MATUR ... 1P-152.pdf
Proszę spojrzeć na akapit 5. Muszę powiedzieć ,że jakoś od razu taka informacja mi humor poprawiła na maturze. Szkoda że nie było słowa o Thomasie i koncercie z okazji otwarcia M1
Łał, dziękuję ślicznie FMike bo przymierzam się do tego albumu odkąd wyszedł.
Ostatnio zaczęłam coraz bardzie doceniać tą grupę.W latach 90 miałam jedna płytę która leciała w kółko jak Modern Talking czy BS.Warto się zapoznać z czymś więcej bo dobrzy są.Ciężko uwierzyć że tylko jedna osoba już żyje
Z tego podwójnego zestawu B.B.B. "30" pierwsza płyta w mojej ocenie ciekawsza od dysku numer dwa... może to przez sentyment do dokonań tego tercetu (?) z lat 80's?
Dysk pierwszy znakomicie dopełnia ''30th Anniversary Megamix''
Jak rozumiem, wersje Reloaded, to wersję z wokalem Johna?
Oryginalnych wersji z lat 80/90 tutaj nie ma?
Szkoda że krótkie wersje wybrano, bo jednak te maxi były lepsze.