Fajną zmysłową i klimatyczną ma barwę,kocham jego hity.Na mojej liście do zbliżenia
A u mnie dzisiaj znów mix różności w dzień BS a teraz Ken Laszlo.Pewnie do wieczora spory mix jeszcze przelecę https://www.youtube.com/watch?v=rc7tVdJ ... dJM0-w#t=0
Kocham klimat tego zespołu, cudowni są, niedawno całą dyskografię przerabiałam.Widzę że też demówkami dysponują jak większość, szkoda że DB tego nie robi ale by była gratka dla fanów.
Jak ja kiedyś kochałam tą płytę o której piszesz Marian.
Pamiętam w latach 90 gdy wyszła długo nie schodziła z mojego magnetofonu, choć normalnie nigdy nie miałam jakiś metalowych skłonności.Ale ona była naprawdę dobra.Wszystkie kompozycjie bardzo udane, taki delikatny balladowy, klimatyczny metal nie kłujący w uszy.
A tą piosenkę z tej płyty uwielbiam, kiedyś była wielkim hitem
Wygląda na to że z powody zastoju naszego zespołu Moderni Metalowcami zostają.
A ja teraz wracam do Happysad, polecam zespół.Brzmieniowo jest odległy od Modernów jak Metallica ale czasem warto zapoznać się z czymś innym.
Świetna ta piosenka, zawsze ją uwielbiałam.Żal że odszedł
A ja różności teraz akurat The Police.Kiedyś miałam ich kasetę.
Co Wam przypomina ten utwór z nazwy?
Humanów na zmianę z kim Wilde - mimo, że mam zdecydowaną większość płyt to jednak lubię sięgnąć po "Collection Spectrum". Mimo, że to taka połowiczna składanka to bardzo wypasiona.