Empik wyprzedaje CD
-
fan nr 1
Empik wyprzedaje CD
W empiku jest teraz promocja CD. Można kupić tanio CD Modern Talking. W całej Polsce .
- marian123
Re: Empik wyprzedaje CD
Jakieś konkrety ? Chodzi mi o ceny płyt MT
-
fan nr 1
jest kilka płyt CD Modern Talking a ceny różne nawet po 18 zł. ja mam wszystkie jakie wyszły ale ktoś może sobie uzupełnić dyskografie Modern Talking . można wejść na stronę empiku i pisze do wyczerpania zapasów
- Peter
U nas w Tychach jest promocja na nową Madonnę, jak się kupi "Rebel Heart". to dają za free MDNA, modernów w przecenie nie mają. Ale empikk się obecnie asortymentowo poprawił.
- marian123
Ja tam wolę Media Markt , moim zdaniem lepszy wybór
- Peter
Jeżeli już to zdecydowanie saturn, tam tego jest na pęczki, ale mowa o empiku. Myślę, że też mają kilka rzeczy wartych polecenia. To dobry sklep, nie rozumiem hejtowania go przez internautów.
- MODERN JEANNE
O szlak, tak tragiczna widocznie że za darmo nikt jej nie chce więc dlatego ta drugaPeter pisze:U nas w Tychach jest promocja na nową Madonnę, jak się kupi "Rebel Heart". to dają za free MDNA, modernów w przecenie nie mają. Ale empikk się obecnie asortymentowo poprawił.
Ale to raczej spowodowane tym że był ten wyciek w sieci i od dawna każdy ją zna
I LOVE DB AND TA!
- Peter
Empik znany z tego, że ma różne akcje, teraz jest akcja na Madonnę, być może będzie Madonnowe stoisko, jak było z DM swego czasu. Nie pamiętam tylko jak było z MT "30" bo wtedy nie byłem w empiku.
- MODERN JEANNE
pewnie że warto skorzystać z takich okazji, że można mieć 2 płyty w cenie jednej.Inne sklepy powinny brać przykład.Oni w ten sposób liczą na to że zwabią klienta taką promocji i oczywiście kupi u nich nie tylko te dwie płyty, tylko się rozpędzi, skusi i wyjdzie z całym koszykiem 
I LOVE DB AND TA!