Witam!
Do sprzedania za "symboliczną złotówkę" mam kilkadziesiąt bootlegów z pod szyldu "YS":
- 65 szt. Modern Talking
- 11 szt. Blue System
- 2 szt. CCCatch
- 5 szt. Dieter Bohlen
- 4 szt. Systems In Blue
- 2 szt. Bad Boys Blue
- 1 szt. Alphaville
Każda płyta jest z kolorowym nadrukiem i większość z CD-Textem, dodatkowo kolorowe okładki przód i tył. Stan BDB.
Poniżej próbka oferowanych płyt.
Chętnych proszę na PW.
http://zapodaj.net/ceb2ac813b69a.jpg.html
http://zapodaj.net/726120d9bfafd.jpg.html
Sprzedam Bootlegi Modern Talking, Blue System, CCCatch iinni
-
kaczanoga
- Peter
Re: Sprzedam Bootlegi Modern Talking, Blue System, CCCatch i
Rok ponad i nikt się po to nie zgłosił? Trochę dziwne, nie ma tu fanów czy co? Wiem, że to nieoficjalne mixy ale to przecież piosenki Bohlena! Czemu tego nikt nie chce?
- marian123
Peter , a dlaczego Ty nie kupiłeś tych płyt ?
- Peter
Bo nie jestem aż tak wielkim fanem. Nie muszę mieć wszystkiego.
-
Husku
- Członek TAFC Polska
Może ludzie dogadali się prywatnie, ja pamiętam, że kilka lat temu kupiłam od ww. użytkownika winyl Brother Louie '98 w świetnym stanie 
- Peter
Re: Sprzedam Bootlegi Modern Talking, Blue System, CCCatch iinni
Możliwe że tak. I nie chcę oo tym pisać, podejrzewam, że wszystkie płyty się sprzedały przecież tyle płyt i rzadkich remiksów więc nie możliwe że nikt tego nie chce. Teraz słucham sobie remixów MT i CC Catch niektórzy DJe potrafią ze starej muzyki zrobić prawdziwe cuda.
Tego tu rzecz jasna nie znajdziemy ale piosenka w tej wersji mimo zbyt mocnego podkręcenia tempa na refrenach może się podobać.35 lat na rynku i do dziś mogłaby być grana w klubach.Co ciekawe beat nie jest aż tak nachalny że nie zagłusza wokali.Podoba mi się też to co zawsze było wyróżnikiem muzyki Dietera Bohlena czyli koniec drugiego refrenu i przejście na trzeci. Czasem bywały tam fajerwerki.
Tego tu rzecz jasna nie znajdziemy ale piosenka w tej wersji mimo zbyt mocnego podkręcenia tempa na refrenach może się podobać.35 lat na rynku i do dziś mogłaby być grana w klubach.Co ciekawe beat nie jest aż tak nachalny że nie zagłusza wokali.Podoba mi się też to co zawsze było wyróżnikiem muzyki Dietera Bohlena czyli koniec drugiego refrenu i przejście na trzeci. Czasem bywały tam fajerwerki.