Nie wiem czy to dobry temat, szukałem o prasie ale nie znalazłem, w razie czego proszę o przekierowanie.
http://sandra.org.pl/new/start.htm
Ciekawy artykuł. Jest to: z gazet ->1992 -> "Bunte". Głownie o Blue System, nie potrafiłem tego inaczej skopiować.
Sandra o Bohlenie "Bunte" [1992]
- Peter
- Sussudio
Re: Sandra o Bohlenie "Bunte" [1992]
Miło posłuchać ekspertaDieter Bohlen produkuje tylko piski i jęki, Blue System to absolutnie żadna produkcja.

Jak widać, najwyraźniej już wtedy miała problemy z alkoholem....wśród młodzieży jestem bardziej popularna niż Madonna.
Dieter Bohlen Królem Polski
-
nado
To nie jest dobry temat, bo artykuł jest z 92 do tego niedbale przetłumaczony, a co było, a nie jest nie liczy się w rejestr 
- MODERN JEANNE
To jest fotomontażSussudio pisze:Miło posłuchać ekspertaDieter Bohlen produkuje tylko piski i jęki, Blue System to absolutnie żadna produkcja.
Jak widać, najwyraźniej już wtedy miała problemy z alkoholem....wśród młodzieży jestem bardziej popularna niż Madonna.
A że zdarzyło jej się pomylić w naszym kraju nazwę miasta w którym akurat śpiewała, tłumacząc spóźnienie przed chwilą wybitym zębem to...
I LOVE DB AND TA!
- edmund1974
- Członek TAFC Polska
Zaden fotomontaz - po prostu sie "troszke" zapuscila i tyle....MODERN JEANNE pisze:To jest fotomontażSussudio pisze:Miło posłuchać ekspertaDieter Bohlen produkuje tylko piski i jęki, Blue System to absolutnie żadna produkcja.
Jak widać, najwyraźniej już wtedy miała problemy z alkoholem....wśród młodzieży jestem bardziej popularna niż Madonna.Po prostu nie wierzę, jej nowsze zdjęcia były z normalniejszą figurą
![]()
A że zdarzyło jej się pomylić w naszym kraju nazwę miasta w którym akurat śpiewała, tłumacząc spóźnienie przed chwilą wybitym zębem to...
A swoja droga juz niestety niewiele zostalo z urody tej kiedys tak atrakcyjnej kobiety. Szkoda...
You Can Win, If You Want.
- MODERN JEANNE
Ona tu wygląda jakby w ciąży była i być może tak jest .To nowsze zdjęcia?
Niedawno na innym forum ktoś wklejał jej najnowsze zdjęcia z koncertu.Wyglądała świetnie, troszkę może przy tuszy ale na pewno nie tak.
A w tym roku czytałam że rozseparowała się ze swoim obecnym partnerem.Jest jej menadżerem, nadal są przyjaciółmi ale postanowili zamieszkać oddzielnie.
Jeśli to Sandry najnowsze zdjęcia i jest w błogosławionym stanie to z jej Katowickiego występu z TA mogą wyjśc nici
Niedawno na innym forum ktoś wklejał jej najnowsze zdjęcia z koncertu.Wyglądała świetnie, troszkę może przy tuszy ale na pewno nie tak.
A w tym roku czytałam że rozseparowała się ze swoim obecnym partnerem.Jest jej menadżerem, nadal są przyjaciółmi ale postanowili zamieszkać oddzielnie.
Jeśli to Sandry najnowsze zdjęcia i jest w błogosławionym stanie to z jej Katowickiego występu z TA mogą wyjśc nici
I LOVE DB AND TA!