Dieter Bohlen sprawa Martina Gore'a

Rozmowy na wszystkie tematy związane z Thomasem i Dieterem - także pozamuzyczne.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Peter

Dieter Bohlen sprawa Martina Gore'a

Post autor: Peter »

Nie ma takiego tematu więc tworzę, a bardzo mnie zaintrygował. Jako, że jestem wielkim fanem Depeche Mode, zbieram obok płyt, DVD także i książki. W jednej z nich, nie mam jej chyba. Było opisane spotkanie Dietera z Martinem. Troszkę historii. Depeche w 1983 przenieśli się do Berlina by szukać industrialnych sampli na swój album "Construstion Time Again", chodzili z młotkami po ulicach i szukali dźwięków, ale chodzi o to, że byli już w Niemczech, Dieter nie był jeszcze wtedy za bardzo znany. Jeżeli mnie pamięć nie myli byli tam jeszcze kilka lat, a wtedy rozpoczął się marsz po złoto Bohlena, w pewnym momencie Bohlen spotkał się z Martinem Gore'm i uważając, że Martin nie rozumie niemieckiego co było błędne, powiedział coś o nim po niemiecku, kto mi powie co dokładnie powiedział? Martin nosił wtedy damskie ciuszki, malował się, mógł go jakoś urazić. Wreszcie chciałbym się dowiedzieć jaki jest stosunek Bohlena do ich muzyki?
Awatar użytkownika
Peter

Re: Dieter Bohlen sprawa Martina Gore'a

Post autor: Peter »

Dziękuję serdecznie, domyślałem się że może chodzić o ubiór i rzekome "gejostwo".
Awatar użytkownika
MODERN JEANNE

Re: Dieter Bohlen sprawa Martina Gore'a

Post autor: MODERN JEANNE »

Tu jest wywiad gdzie coś mówi o Martinie
http://www.myvideo.de/watch/1341602/Die ... artin_Gore
I LOVE DB AND TA!
ODPOWIEDZ