Modern Portal
-
nado
Re: Modern Portal
Dobra robota, podoba mi się niebieska z płytą oczywiście
Może ktoś jeszcze skusi się na banerek ? Właściwie, tak sobie myślę, że jak pojawiłoby się więcej propozycji, banery mogłyby być wymieniane co jakiś czas. Fajnie to zrobiłeś, naprawdę 
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
- użytkownik #1463
v. 3d jest moim zdaniem idealne! No chyba, że pojawi się coś jeszcze lepszego. Świetna robota bibigmbh 
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Jeśli ktoś miałby jeszcze pomysł na baner to bardzo proszę niech go wklei, jeśli nie będzie nowych propozycji to wybierzemy z zaproponowanych przez bibigmbh. Osobiście bardzo podoba mi się ten niebieski kierunek i cieszę się, że zostały one zaproponowane
Gdyby komuś chciało się jeszcze pobawić, to wytyczne są następujące:
- rozmiar: szerokość 1100 pikseli, wysokość 100-150
- podkreślenie, że Modern Portal jest częścią ModernTalking.pl
- miejsce na aktualną płytę
- graficzne nawiązanie do sesji zdjęciowej z Universe, bo ModernTalking.pl od kilku ładnych lat już tego się trzyma i taki wspólny motyw powinien być podtrzymany.
- rozmiar: szerokość 1100 pikseli, wysokość 100-150
- podkreślenie, że Modern Portal jest częścią ModernTalking.pl
- miejsce na aktualną płytę
- graficzne nawiązanie do sesji zdjęciowej z Universe, bo ModernTalking.pl od kilku ładnych lat już tego się trzyma i taki wspólny motyw powinien być podtrzymany.
Jak piszesz tak cię widzą.
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Z tych propozycji ,ostatni baner najbardziej mi się podoba.Informacja,że to str.polskich fanów MT,lepiej wygląda cały napis w poziomie.bibigmbh pisze:nowe wersje wg nowych wskazówek Szefa Arka
v. 3a
v. 3b
v. 3c
jak dla mnie, to chyba v. 3b jest OK
Wersja pomarańczowa u mnie odpada.Wyjątkowo nie pasuje do klimatu dotychczasowego MT.pl
- MODERN JEANNE
No czytania jest coraz więcej to trzeba przyznać.Fajnie Nadoatlantyda ;o) pisze:nado,dobra robota.Info na bierząco.Podoba mi się
I LOVE DB AND TA!
- bibigmbh
poprawka specjalnie dla Atlantydy

http://www.bibigmbh.cba.pl
e-mail: bibigmbh@wp.pl
@BibiGmbH
http://www.bezdomnechrupki.flog.pl
---
You Can Win If You Want
e-mail: bibigmbh@wp.pl
@BibiGmbH
http://www.bezdomnechrupki.flog.pl
---
You Can Win If You Want
- MODERN JEANNE
Zaczęłam się z tym portalem właśnie oswajać ,fajnie że newsy i w typowym Nadowym humorystycznym stylu
.
Szata graficzna wygląda bardzo dobrze, odkryłam że przeoczyłam odcinek DSDS gdy finaliści naskakują na Jury.
Może być ciekawie
Szata graficzna wygląda bardzo dobrze, odkryłam że przeoczyłam odcinek DSDS gdy finaliści naskakują na Jury.
Może być ciekawie
I LOVE DB AND TA!
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
bibigmbh Dziękuję za zaprojektowanie baneru na moją stronkę dla Fanów Modern Talking 
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Krok po kroku idziemy z nowym projektem naprzód. W ten weekend zamieściliśmy nowy baner w nagłówku, za który ogromne podziękowania należą się Piotrowi (bibigmbh). Pod jego projekt wykonane zostały też tła pod nagłówki kolumn bocznych.
Na Modern Portalu pojawił się też znany z ModernTalking.pl datownik z rocznicami, urodzinami itd.
No i ostatnia, chyba najważniejsza zmiana - na stronie głównej ModernTalking.pl ładują się już newsy prosto z Modern Portalu. Wszystkie archiwalne wiadomości są oczywiście nadal dostępne (link Archiwum newsów) na dole strony głównej.
Na Modern Portalu pojawił się też znany z ModernTalking.pl datownik z rocznicami, urodzinami itd.
No i ostatnia, chyba najważniejsza zmiana - na stronie głównej ModernTalking.pl ładują się już newsy prosto z Modern Portalu. Wszystkie archiwalne wiadomości są oczywiście nadal dostępne (link Archiwum newsów) na dole strony głównej.
Jak piszesz tak cię widzą.
- MODERN JEANNE
Super, bo jak wcześniej pisałam trzeba było po stronach latać za newsami a tak jest wszystko pod ręką i nie da się przeoczyć jakiejś ważnej informacji 
I LOVE DB AND TA!
- kaiser
Zaczynam się załamywać, jak czytam news na portalu. Kto to wymyśla art np "Stare dobre małżeństwo – czy doczekają się w końcu wnucząt? "? Musicie pisać, aby pisać? Zaczyna to przypominać onet.
Przepraszam, ale nie mogę.
- Peter
Mi się to podobało, bo było - jak zwykle u nado - z poczuciem humoru.
-
nado
Dziękuję za komplementkaiser pisze: Zaczyna to przypominać onet
- MODERN JEANNE
Gdyby to nie było w takim humorystycznym stylu to pewnie by mi się czytać nie chciało, bo Dieter nic ciekawego nie robi.Najbardziej huczałam z jego gadek do uczestników DSDS gdzie niezwykle "poetycko"się wypowiadał do uczestników.
Ty i Dieter tworzycie zgrany duet jak widzę , jeśli chodzi o barwną formę wypowiedzi
Ty i Dieter tworzycie zgrany duet jak widzę , jeśli chodzi o barwną formę wypowiedzi
I LOVE DB AND TA!
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Może czytaj nie tylko tytuły,ale także cały wpiskaiser pisze:Zaczynam się załamywać, jak czytam news na portalu. Kto to wymyśla art np "Stare dobre małżeństwo – czy doczekają się w końcu wnucząt? "? Musicie pisać, aby pisać? Zaczyna to przypominać onet.