nodo,please....piosenki Blue System i Chrisa Normana też zaśpiewałnado pisze:Atlantyda, napisałaś, cit: Ludzie zachwyceni są jego występem z playbacku na który bilet kosztował 500 zł. No, a co Bohlen śpiewał na tym koncercie...baby
shoker![]()
Dlaczego Bohlen mi to ciągle robi !? - gwałci przez uszy!
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Re: Dlaczego Bohlen mi to ciągle robi !? - gwałci przez uszy
-
andrew35
- Członek TAFC Polska
Witam. Jestem fanem muzyki Dietera od lat 80-tych czyli bardzo dawno
ale jednak przyznaje ze brakuje mi w dzis tego starego dobrego Bohlena,tego z lat 80/90i 2000 jako Modern Talking. Bylem na koncertach Blue System,Modern Talking i samego Thomasa i tego poprostu mozna sluchac. Kiedys plyty z napisem PRODUCED BY OF DIETER BOHLEN kupowalem w ciemno,dzis musze sie zastanawiac.
- Peter
Kiedyś ktoś tłumaczył Bohlena, że nie zrobi dobrego albumu w tydzień to ja podaję, że album Humperdincka napisał w jeden wieczór. Odpowiedź na pytanie na początku jest prosta: wypalił się niestety.
- MODERN JEANNE
Wg mnie on lec obecniei na komerchę potrafi dosłownie zgwałcić (jak to Nado ujął) swoich byłych fanów przyzwyczajonych jednak do typowego soundu Bohlenowskiego.Robiąc szlagiery dla np Andreii , to dosłownie uszy poprzetrancał ludzią którzy liczyli na standardowe brzmienia..
O dziwo czasem mu takie eksprerymenty wychodziły jak z Beatrice
O dziwo czasem mu takie eksprerymenty wychodziły jak z Beatrice
I LOVE DB AND TA!