Dlaczego Bohlen mi to ciągle robi !? - gwałci przez uszy!

Rozmowy na wszystkie tematy związane z Thomasem i Dieterem - także pozamuzyczne.
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Re: Dlaczego Bohlen mi to ciągle robi !? - gwałci przez uszy

Post autor: atlantyda ;o) »

nado pisze::D Atlantyda, napisałaś, cit: Ludzie zachwyceni są jego występem z playbacku na który bilet kosztował 500 zł. No, a co Bohlen śpiewał na tym koncercie...baby
shoker :D
nodo,please....piosenki Blue System i Chrisa Normana też zaśpiewał :roll: ,nie masz czego się czepić,choćby Ave Maria zaśpiewał to co?Chodziło mi o to o czym dokładnie napisałam.Bohlen nie odejdzie na emeryturę bo ludzie zachwyceni są byle czym!!! Począwszy od jednorazowych płyt dla zwycięzców DSDS poprzez szlagiery i występy Bohlena z playbacku za 500zł!!! Jeżeli sam nie będzie chciał odejść na "emeryturę" to żadna ankieta mu w tym nie pomoże 8) Bohlen to Bohlen - "niezatapialny" .
andrew35
Członek TAFC Polska

Post autor: andrew35 »

Witam. Jestem fanem muzyki Dietera od lat 80-tych czyli bardzo dawno :D ale jednak przyznaje ze brakuje mi w dzis tego starego dobrego Bohlena,tego z lat 80/90i 2000 jako Modern Talking. Bylem na koncertach Blue System,Modern Talking i samego Thomasa i tego poprostu mozna sluchac. Kiedys plyty z napisem PRODUCED BY OF DIETER BOHLEN kupowalem w ciemno,dzis musze sie zastanawiac.
Awatar użytkownika
Peter

Post autor: Peter »

Kiedyś ktoś tłumaczył Bohlena, że nie zrobi dobrego albumu w tydzień to ja podaję, że album Humperdincka napisał w jeden wieczór. Odpowiedź na pytanie na początku jest prosta: wypalił się niestety.
Awatar użytkownika
MODERN JEANNE

Post autor: MODERN JEANNE »

Wg mnie on lec obecniei na komerchę potrafi dosłownie zgwałcić (jak to Nado ujął) swoich byłych fanów przyzwyczajonych jednak do typowego soundu Bohlenowskiego.Robiąc szlagiery dla np Andreii , to dosłownie uszy poprzetrancał ludzią którzy liczyli na standardowe brzmienia..
O dziwo czasem mu takie eksprerymenty wychodziły jak z Beatrice
I LOVE DB AND TA!
ODPOWIEDZ