Modern Talking w mediach

Thomas i Dieter w mediach oraz najciekawsze klipy z YouTube i pokrewnych serwisów.
Awatar użytkownika
Dr Mabuse

Re: Modern Talking w mediach

Post autor: Dr Mabuse »

Na stronie Vox FM pojawiło się ciekawe głosowanie:
http://www.voxfm.pl/best100-2014-glosowanie/250
Z okazji pierwszych urodzin VOX FM wybiera setkę najlepszych hitów. Można zagłosować na swój ulubiony hit (są propozycje utworów zarówno MT jaki i CCC). Organizatorzy przewidują ciekawe nagrody, ale nie to jest najważniejsze. Jest możliwość dodawania własnych propozycji. Można by się zatem zabawić i wytypować jeden utwór Blue System, który kilka (kilkanaście) osób by zaproponowało. Gdyby poparcie dla tego utworu było spore, być może zaistniałby w rankingu.
Obrazek
Awatar użytkownika
Tomolo

Post autor: Tomolo »

aleksandra227 pisze:Jest możliwość dodawania własnych propozycji. Można by się zatem zabawić i wytypować jeden utwór Blue System, który kilka (kilkanaście) osób by zaproponowało. Gdyby poparcie dla tego utworu było spore, być może zaistniałby w rankingu.
Proponuję przebój Laila - najpopularniejszy w Polsce z repertuaru BS z lat 90-tych (W Fox FM też ostatnio grany), ew. ze starszych My Bed Is Too Big :)
Awatar użytkownika
Skyliner89MT

Post autor: Skyliner89MT »

Modern Talking w programie Twoja Twarz Brzmi Znajomo (dzisiaj powtórka na Polsacie o 15:45):
Obrazek
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING
Awatar użytkownika
Adrian77
Kontakt:

Post autor: Adrian77 »

Skyliner89MT pisze:Modern Talking w programie Twoja Twarz Brzmi Znajomo (dzisiaj powtórka na Polsacie o 15:45)
Można też obejrzeć na Ipli :) http://www.ipla.tv/Twoja-twarz-brzmi-zn ... od-6072579
Awatar użytkownika
MODERN JEANNE

Post autor: MODERN JEANNE »

A dziś się naszukałam za całością i proszę.Świetne to , najlepsze te binokle Dietera.
I LOVE DB AND TA!
Husku
Członek TAFC Polska

Post autor: Husku »

Dzięki za linka, rzeczywiście świetne :D
Awatar użytkownika
Gasolina91

Post autor: Gasolina91 »

Czyli jednak jest w Polsce popyt na Modern Talking :)

Aa i te ruchy Gąsowskiego... :D brakowało tylko tej słynnej zaciśniętej dieterowej pięści :D
Point Of No Return
Awatar użytkownika
Maro_D

Post autor: Maro_D »

Trochę nietypowe Modern Talking w mediach, ale przed 10-cioma minutami w TVN 24 pokazany został filmik przedstawiający konstrukcję pewnego Koreańczyka. Stworzył On gramofon z klocków Lego, a odtwarzaną płytą był "The 1st Album" duetu.
Czuję się wolnym człowiekiem, kierującym się własnym instynktem, własną hierarchią potrzeb, świadomością i podświadomością (z akcentem na to pierwsze), własnym upodobaniem i tak samo patrzę na inne osoby, dopóki nie narzucą mi swoich wartości i przekonań
Awatar użytkownika
Dr Mabuse

Na "Polo Tv" leci właśnie chyba ostatnia odsłona "Weekendu z MT".
Obrazek
Awatar użytkownika
Maro_D

A dziś w Radiu ZET Gold panowie Thomas i Dieter są bohaterami dnia..."Dnia z Modern Talking" oczywiście ;)
Co godzinę leciał jakiś przebój grupy - od standardów z lat 80-tych po klasyki z okresu 1998-2003 :)
Czuję się wolnym człowiekiem, kierującym się własnym instynktem, własną hierarchią potrzeb, świadomością i podświadomością (z akcentem na to pierwsze), własnym upodobaniem i tak samo patrzę na inne osoby, dopóki nie narzucą mi swoich wartości i przekonań
Awatar użytkownika
Maro_D

Za FB profil STARS TV:

16 grudnia od godziny 20:00 poleci program "Best Decision Special" z klipami Modern Talking i C.C. Catch :)
alunia13

Post autor: alunia13 »

Na Muzycznym Radiu leci wlaśnie Just Like An Angel z najnowszej płyty. W mojej osobistej opinii najlepszy remix z "trzydziestki".
"You can win, If You want..."
Awatar użytkownika
MODERN JEANNE

Post autor: MODERN JEANNE »

Budują już scenę dla TA i innych artystów która ma im posłużyć na Sylwestra we Wrocławiu.
Pojawi się nie tylko on ale też Bajm, LemOn, Pectus, Perfect, Margaret, Natasza Urbańska, Donatan & Cleo, Patrycja Markowska, Bracia, Afromental, Marek Piekarczyk, Piersi oraz finaliści programu The Voice of Poland,Drupi.

Cały tekst: http://wroclaw.gazeta.pl/wroclaw/1,3577 ... z3LcOwc4kG
I LOVE DB AND TA!
Awatar użytkownika
Dr Mabuse

Można się jeszcze załapać na trzy powtórkowe wydania "Weekendu z Blue System" na Polo TV (ok. 14:00, 15:00 i 16:00). Pierwsze trzy clipy poszły o 13:00. Ja się załapałem na ostatni z nich - "It's All Over". Co przegapiłem?
Obrazek
Awatar użytkownika
Tomolo

Post autor: Tomolo »

Ja trafiłem dzisiaj prawie na poczatek, pierwsze 2 teledyski to Sorry Little Sarah i Under My Skin.
Starałem się śledzić programy M.Sierockiego, bo liczyłem na coś z Blue System z okazji wydania składanki Magic Blue (podobnie jak kilka razy prezentował MT z okazji "30").
Jak się okazało to była dokładna powtórka Weekendu z Blue System z 2013 czy 2012 roku i nic na temat Magic Blue nie było, ale i tak cieszy mnie, że o Blue System przypomnieli w polskiej TV! :)
Awatar użytkownika
Maro_D

To była powtórka, na jednej z wcześniejszych stron była zapisana pełna lista tego, co zagrał Sierocki w ramach weekendu z BS.

W święta inna stacja muzyczna - STARS TV, będzie emitować Top Wszech Czasów - 300 piosenek wybranych przez widzów.
Głosować możecie pod tym linkiem: http://starstv.eu/top-wszech-czasow/ - w tym na Blue System ;) (mają klipy do "Body To Body", "Laila", "My Bed Is Too Big" oraz "Sorry Little Sarah), ale też na Modern Talking i C.C. Catch.

A tymczasem dziś Radio ZET Gold zmieniło format na świąteczny i dziś zagrali "Kisses For Christmas" Thomasa Andersa :).
ODPOWIEDZ