Istnieje mozliwosc zmiany nika

Znajduje się tu regulamin. Tu też piszcie o forum. Plusy, minusy, uwagi oraz propozycje zmian. Komunikaty techniczne.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Evaalex

Istnieje mozliwosc zmiany nika

Post autor: Evaalex »

Chetnie bym swoj nikname zmienila, ale nie wiem czy to mozliwe. o zmianie poinformowala bym tez wszystkich uzytkowinkow. mozliwe jest ze mnie nie wszyscy lubia i niktozy niechca moich postow czytac.Mi to nie przeszkadza jak oni moich a ja ich postow czytac nie moge.Kiedys dawono temu mialam nika Evabol.Po jakims czasie nie umialam wejsc na forum i sie od nowa zaneldowalam,
Evabol to skrot ktory laczy imie moje faceta ktorego wtedy kochalam. Evaalex jest tym samym ale Alexa chce zapomniec, bo mi bol sprawil.Zmienila bym chetnie na evajolyon75.
Awatar użytkownika
edmund1974
Członek TAFC Polska

Re: Istnieje mozliwosc zmiany nika

Post autor: edmund1974 »

Evaalex pisze:Chetnie bym swoj nikname zmienila, ale nie wiem czy to mozliwe. o zmianie poinformowala bym tez wszystkich uzytkowinkow. mozliwe jest ze mnie nie wszyscy lubia i niktozy niechca moich postow czytac.Mi to nie przeszkadza jak oni moich a ja ich postow czytac nie moge.Kiedys dawono temu mialam nika Evabol.Po jakims czasie nie umialam wejsc na forum i sie od nowa zaneldowalam,
Evabol to skrot ktory laczy imie moje faceta ktorego wtedy kochalam. Evaalex jest tym samym ale Alexa chce zapomniec, bo mi bol sprawil.Zmienila bym chetnie na evajolyon75.
Ewo czy nie praktyczniej zmienić nick na jakiś bardziej neutralny, to znaczy nie zawierający imienia Twojego aktualnego chłopaka? Za jakiś czas może się zdarzyć, że się zakochsz w kimś innym i znów będzie trzeba zmieniać nazwę użytkownika na forum ;-)

Pozdrawiam
You Can Win, If You Want.
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Eva,myślę dokładnie jak Edmund.Darój sobie imię chłopaka w nicku,niech to będzie po prortu Eva75.
Nick na pewno da się zmienić,ale może to zrobić chyba tylko administrator.Nie dawno zminił swój nick "jedyna" ,napisz na PW do ArCracka.
Husku
Członek TAFC Polska

Post autor: Husku »

Oj tam... nie łamcie koleżanki... To w końcu jej nick, zmieni na taki jaki będzie chciała :P
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

No tak Husku,ale tak jak słsznie zauważył Edmund,Arek nie będzie zmieniał Evie nika za każdym razem kiedy będzie miała nowego chłopaka.
Husku
Członek TAFC Polska

Post autor: Husku »

A to dlaczego nie? :P Jeśli będzie to rzadko...

Evo, jeśli chodzi o ludzi, którzy Cię ignorują, to oni tak czy inaczej nie zobaczą Twoich postów, pod nowym nickiem również, to wszystko jest sprzężone powiedzmy.
Marcin87

Post autor: Marcin87 »

Administrator może zmienić Twój nick jeżeli źle Ci się kojarzy ale przemyśl dokładnie jaki chciałabyś mieć, koniecznie niech będzie neutralny jak napisał Edmund1974.
Obrazek
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Ewo, przemyśl temat i napisz na PW gdybyś chciała dokonać takiej zmiany na poważnie. Generalnie nicków na forum nie zmieniamy, a na pewno nie będzie zgody na takie zmiany co chwila.
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
MODERN JEANNE

Post autor: MODERN JEANNE »

Właśnie co chwila zmiana nicka, aż innego upatrzysz.Z Całym zacunkiem dla Ciebie to zabrzmiało dóść zabawnie.
Teraz szukaj gostka który zmieni nicck a Ciebie, to nie było uszczypliwe raczej za dużo się starasz dla osób które może na to nie zasługują :D
Ostatnio zmieniony pn gru 01, 2014 22:01 przez ArCrack, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Zadano pytanie, padła odpowiedź. Dalsze komentarze, szczególnie tego typu, są niepotrzebne.
I LOVE DB AND TA!
Zablokowany