Modern Talking w mediach

Thomas i Dieter w mediach oraz najciekawsze klipy z YouTube i pokrewnych serwisów.
Awatar użytkownika
Laila

Re: Modern Talking w mediach

Post autor: Laila »

A ja na "Geronimo's Cadillac" :D
Awatar użytkownika
Skyliner89MT

Post autor: Skyliner89MT »

Na Cheri Cheri Lady też można trafić :D. Nie raz mi się to udało
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING
Awatar użytkownika
rut

Post autor: rut »

Znalazłam taki wywiad z Thomasem czy ktoś byłby tak uprzejmy i go przetłumaczył chociaż w skrócie....a tak w ogóle to dziewczyny nie wpatrujcie się w tym filmiku w Thomasa bo nie będziecie mogły spać ....facet wygląda jak anioł! Jeżeli takowy filmik już się na forum pojawił to przepraszam.

https://www.youtube.com/watch?v=rewvvs5bWw0
Pozdrawiam rut
Awatar użytkownika
DorkaWawa
Członek TAFC Polska

Post autor: DorkaWawa »

rut pisze:Znalazłam taki wywiad z Thomasem czy ktoś byłby tak uprzejmy i go przetłumaczył chociaż w skrócie....a tak w ogóle to dziewczyny nie wpatrujcie się w tym filmiku w Thomasa bo nie będziecie mogły spać ....facet wygląda jak anioł! Jeżeli takowy filmik już się na forum pojawił to przepraszam.

https://www.youtube.com/watch?v=rewvvs5bWw0
Czy Thomas wygląda jak anioł...no nie wiem. Po prostu długie włosy i moher, a Nora mogłaby u Donatana ubijać masło :) Ale lata 80-te takie właśnie były, też jestem z tej "epoki" i też czasem dziwnie wyglądałam :)
Don’t Give Up!
Awatar użytkownika
aleksandra227
Członek TAFC Polska

Post autor: aleksandra227 »

Zgadzam się z Tobą koleżanko,kiedyś każdy wyglądał inaczej i to dopiero jakie były czasy fajne ;)

Ta Nora to koszmar wątpię,żeby Donatan by ją chciał ... On by jej dał szkołę :lol:
Nie wątp w swoje marzenia jeżeli nawet,to uwierz że Ci się uda. Thank you that you are Thomas Anders I love you for it.
Awatar użytkownika
Skyliner89MT

Post autor: Skyliner89MT »

wtorek -> VOX FM: Blue System - Laila
wczoraj -> radio Złotej Przeboje: Modern Talking - You Can Win If You Want
dzisiaj -> VOX FM: Modern Talking - You'Re My Heat, You"Re My Soul 84
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING
nado

Post autor: nado »

Modern Talking debiutował w najpopularniejszym, ostatnimi czasy, kanale "Youtube"pt.: "Z dupy" # 29 :mrgreen:

Ostatnio zmieniony pt wrz 05, 2014 18:21 przez ArCrack, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: 8:33
Awatar użytkownika
Maro_D

Post autor: Maro_D »

Skyliner89MT pisze:wtorek -> VOX FM: Blue System - Laila
wczoraj -> radio Złotej Przeboje: Modern Talking - You Can Win If You Want
dzisiaj -> VOX FM: Modern Talking - You'Re My Heat, You"Re My Soul 84
Super...za moment "Laila" poleci w Radiu Złote Przeboje. Od września dołączyła do programu "Disco Party". Tym samym owe radio gra trzy projekty Dietera...rychło w czas :D, ale dobrze, że lata :)

Aha - Modern Talking dalej w 6 utworów, C. C. Catch przestali grać "Strangers By Night" na rzecz "Heaven and Hell". Ciekawe...
Czuję się wolnym człowiekiem, kierującym się własnym instynktem, własną hierarchią potrzeb, świadomością i podświadomością (z akcentem na to pierwsze), własnym upodobaniem i tak samo patrzę na inne osoby, dopóki nie narzucą mi swoich wartości i przekonań
Awatar użytkownika
Maro_D

Post autor: Maro_D »

O Modern Talking była dziś mowa w Teleexpressie na TVP 1 oraz Teleexpressie Extra na TVP Info. Z tej okazji wyemitowano fragmenty klipów do "You're My Heart, You're My Soul'84", "Cheri, Cheri Lady", "Brother Louie'86" a także "Cause You Are Young" (z rep. CC Catch) oraz "Standing Alone" - piosenki nagranej przez Thomasa w duecie z Glennem Medeirosem.
Czuję się wolnym człowiekiem, kierującym się własnym instynktem, własną hierarchią potrzeb, świadomością i podświadomością (z akcentem na to pierwsze), własnym upodobaniem i tak samo patrzę na inne osoby, dopóki nie narzucą mi swoich wartości i przekonań
Awatar użytkownika
Dr Mabuse

Post autor: Dr Mabuse »

Potwierdzam! ;) Poza tym ostatnio dużo o nowej składance MT było w VOX FM, a bodajże w piątek Marek S. puścił cały "30th Annivesary Megamix".

Dzisiejszy Teleekspress (od 11 min 50 sek.): http://teleexpress.tvp.pl/
oraz Telexpress Extra (od 13 min 45 sek): http://www.tvp.info/16939436/12102014-1715
Ostatnio zmieniony ndz paź 12, 2014 19:57 przez Dr Mabuse, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Awatar użytkownika
Gasolina91

Post autor: Gasolina91 »

W Radiu Złote Przeboje załapałam się dziś na "Atlantis Is Calling".
Point Of No Return
Awatar użytkownika
Adrian77
Kontakt:

Post autor: Adrian77 »

Teraz w Radiu Złote Przeboje grają Cheri Cheri Lady'85. Będzie można zdobyć płytę MT.
Awatar użytkownika
Laila

Dzisiaj w Polo TV, w programie weekend z.... jest MT :D Jutro o 14 będzie powtórka :)
Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

Post autor: Ann »

Dzięki Laila za info :) Zdążyłam już tylko na "Don't Take Away My Heart" i "Win The Race" :( A jakie teledyski były wcześniej?
MY DREAMS COME TRUE :D
Awatar użytkownika
Laila

YMHYMS w starej i nowej wersji, Cheri Cheri Lady, Brother Louie 98', You can win if you want, Jet Airliner, You are not Alone, Win the Race, Ready for the victory, Atlantis is Calling, Don't take awey my heart nie jestem pewna czy wszystkie wymieniłam. Ale jutro od 14 co godzine będzie powtórka ;)
Awatar użytkownika
Monia82
Członek TAFC Polska

Post autor: Monia82 »

Jak co godzinę powtórka? Co godzinę wszystkie utwory będą? Nie wiem jak nagrywanie sobie ustawić, a mnie jutro raczej popołudniu nie będzie :wink:
I lost my HEART AND SOUL in your eyes and smile...
Obrazek
ODPOWIEDZ