Roxette
- kmlyna
Re: Roxette
A ja się pochwalę-mam bilet na koncert w Warszawie w czerwcu i nowa plytke tez mam-juz ją znam na pamieć,a ballada "In my own way" jest genialna...
-
alunia13
To gratuluje i zazdroszczę
Ja miałam kupić sobie ale muszę przeznaczyć kasę na coś innego. No cóż płyta nie zając, nie ucieknie 
"You can win, If You want..."
-
Husku
- Członek TAFC Polska
"She's Got Nothing On (But The Radio)" - czegoś takiego nie spodziewałam się po powrocie Roxette. Piosenka jest genialna!
- sebciu1974
- Kontakt:
UWAGA !
Do oddania za darmo dwa bilety na wtorkowy koncert zespołu Roxette w Gdańsku. Bilety są w Poznaniu i kwestia wysyłki nie wchodzi w grę z powodów czasowych. Zainteresowanych z okolic Poznania, proszę o kontakt.
Do oddania za darmo dwa bilety na wtorkowy koncert zespołu Roxette w Gdańsku. Bilety są w Poznaniu i kwestia wysyłki nie wchodzi w grę z powodów czasowych. Zainteresowanych z okolic Poznania, proszę o kontakt.
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Przy okazji zbierania informacji o najnowszej kompilacji Modern Talking natknąłem się na remiks Bassflow sprzed dwóch lat dla Roxette. Z naszego punktu widzenia jest on o tyle ciekawy, że sprawa dotyczy piosenki doskonale znanej większości fanów z wykonania Thomasa Andersa.
Jeśli remiks Brother Louie będzie równie udany (niekoniecznie w tym stylu), to będę wniebowzięty.
Jeśli remiks Brother Louie będzie równie udany (niekoniecznie w tym stylu), to będę wniebowzięty.
Jak piszesz tak cię widzą.
- phantomas
- Kontakt:
"Brother Louie" to jest samograj. Przesłuchałem parę ich remiksów i myślę, że będzie dobrze.
Stawiam świat na głowie do góry nogami, na odwrót i wspak bawię się słowami
- MODERN JEANNE
Brother Louie też wykonywali? Cover piosenki do której linka dałeś doskonale znam ze względuże w latach 80 byłam sporą fanką.ArCrack pisze:Przy okazji zbierania informacji o najnowszej kompilacji Modern Talking natknąłem się na remiks Bassflow sprzed dwóch lat dla Roxette. Z naszego punktu widzenia jest on o tyle ciekawy, że sprawa dotyczy piosenki doskonale znanej większości fanów z wykonania Thomasa Andersa.
A dla tych co również lubili tą grupę w latach popularności bardzo polecam demówki których jest zatrzęsienie na YT gdzie w miejscach gdzie na płytach słychać Marie mamy Pera.W dodatku w dobrych jakościowo nagraniach jak ze studia wyjętych. Może i takie miał jako że jest jednym z najbogatszych facetów w Szwecji
I LOVE DB AND TA!
- MODERN JEANNE
Najnowsze wieści głoszą że Marie jednak nadal walczy z rakiem mózgu po nawrocie.
http://www.fakt.pl/plotki/roxette-odwol ... 27210.html
To smutne dla mnie bo bardzo ich lubiłam w latach 90. właśnie odświezam ich nagrania. Trudno mi uwierzyć że spotkał ją dramat. Drugi raz może z tego nie wyjść.
http://www.pomponik.pl/plotki/news-mari ... Id,2188123
http://www.fakt.pl/plotki/roxette-odwol ... 27210.html
To smutne dla mnie bo bardzo ich lubiłam w latach 90. właśnie odświezam ich nagrania. Trudno mi uwierzyć że spotkał ją dramat. Drugi raz może z tego nie wyjść.
http://www.pomponik.pl/plotki/news-mari ... Id,2188123
I LOVE DB AND TA!
- Skyliner89MT
Wielka szkoda
Ja poznałem Roxette dzięki siostrze.
Dużo mieli światowych hitów m.in. She Got The Look, Joyride, Listen To Your Heart, Fading Like A Flower i wiele innych.
Dużo mieli światowych hitów m.in. She Got The Look, Joyride, Listen To Your Heart, Fading Like A Flower i wiele innych.
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING
- Monia82
- Członek TAFC Polska
Jeszcze udalo mi sie zobaczyc Roxette na zywo pol roku, przy okazji firmowej imprezy na Satdionie Narodowym, kolezanka, ktorej tata tam pracuje wejsciowke mi zalatwil. Ogromna szkoda!
- MODERN JEANNE
A dopiero co tak się cieszyłam że powrócili.
I Marie taka radosna , wyjęta wręcz z grobu.
Obawiam się że Marie drugi raz z tego nie wyjdzie.
I Marie taka radosna , wyjęta wręcz z grobu.
Moja siora też mnie nimi zaraziła. Na ścianie miałam tyle plakatów i śpiewałam ich piosenki do kasprzaka. Z tym że Roxette po powrocie już tak do mnie nie przemawiał jak ten z lat 90.Skyliner89MT pisze:Wielka szkoda![]()
Obawiam się że Marie drugi raz z tego nie wyjdzie.
I LOVE DB AND TA!
- Peter
Bardzo smutna wiadomość nadeszła ze Szwecji. Marie umarła stosunkowo w młodym wieku miała tylko 61 lat.