Modern Talking reloaded
- DorkaWawa
- Członek TAFC Polska
Re: Modern Talking reloaded
Ja się nie będę wypowiadała, ale jak słyszę nazwę "Modern Talking Reloaded", to mi kartofle w piwnicy gniją....
Don’t Give Up!
- edmund1974
- Członek TAFC Polska
DorkaWawa pisze:Ja się nie będę wypowiadała, ale jak słyszę nazwę "Modern Talking Reloaded", to mi kartofle w piwnicy gniją....
Może w Twojej piwnicy jest po prostu za ciepło i dlatego Ci tak te ziemniaki gniją
You Can Win, If You Want.
- DorkaWawa
- Członek TAFC Polska
Oj tam, oj tam edmund1974, ale generalnie wiesz o co mi chodzi 
Don’t Give Up!
-
gambler
Rozumiem, że każdy kto ma odpowiednią ilość gotówki może założyć taki zespół, "pożyczyć" sobie kilka utworów Modern Talking i je zaśpiewać. Nie sądzę aby Dieter godził się na coś takiego...on nie znosi jak ktoś go kopiuje...ma na tym punkcie bzika(troszkę czasami wyolbrzymiony jest ten bzik
)...ale to też jego słabostka...
Kiedyś Dieter zdradził w jednym z wywiadów, że wskrzesił Modern Talking w 1998 roku, między innymi dlatego ponieważ miał dość patrzenia na to jak inne zespoły(np. Mr President) bezkarnie kopiują jego nuty i robią na tym kasę. Proponuję "fejsbukową" zmowę fanów Modern Talking z całego świata...zorganizujmy wielki koncert MTR , zapełnijmy wszystkie wolne miejsca , następnie kolejny koncert i kolejny...aż do skutku.....
Kiedyś Dieter zdradził w jednym z wywiadów, że wskrzesił Modern Talking w 1998 roku, między innymi dlatego ponieważ miał dość patrzenia na to jak inne zespoły(np. Mr President) bezkarnie kopiują jego nuty i robią na tym kasę. Proponuję "fejsbukową" zmowę fanów Modern Talking z całego świata...zorganizujmy wielki koncert MTR , zapełnijmy wszystkie wolne miejsca , następnie kolejny koncert i kolejny...aż do skutku.....
- edmund1974
- Członek TAFC Polska
gambler pisze:Proponuję "fejsbukową" zmowę fanów Modern Talking z całego świata...zorganizujmy wielki koncert MTR , zapełnijmy wszystkie wolne miejsca , następnie kolejny koncert i kolejny...aż do skutku.....
Też mi pomysł... A kto zapłaci za te wszystkie wejściówki na Modern Talking Reload??? Ja osobiście nie zamierzam napełniać kiesy tym pozbawionym jakichkolwiek talentów przebierańcom...
-
gambler
Ale to wszystko w słusznym, wyższym celu. Każda wydana złotówka na MTR to inwestycja w spełnienie naszych wspólnych marzeń i pragnień... w powrót Modern Talking...plan jest genialny i MUSI wypalić ! 
- Pkmodern
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Gambler jest jeszcze coś takiego jak "Godność Fana" i akurat odnośnie tego niedorzecznego pomysłu nikt nie powinien być przychylny!
MODERN TALKING FOREVER!!!
- michal.czeslaw
Bzdura,nie ma szansygambler pisze: Ale to wszystko w słusznym, wyższym celu. Każda wydana złotówka na MTR to inwestycja w spełnienie naszych wspólnych marzeń i pragnień... w powrót Modern Talking...plan jest genialny i MUSI wypalić !
ludziom braknie kasy na koncerty Thomasa Andersa.Jestem fanem MT i TA i nie zamierzam brać udziału w tym "balu przebierańców".Jak MT powróci,to z pewnością nie z powodu MTR.Daję głowę,że ani Dieter,ani Thomas nie mają pojęcia o ich istnieniu.Są tak ciency,że w żaden sposób nie zagrażają legendzie MT
-
gambler
Dobrze w takim razie stwórzmy...swój własny zespół. Panowie i Panie...to jest genialny pomysł i MUSI wypalić - sami przyznacie! Ja mogę grać na gitarze bo wokal mam raczej niespecjalny.
- michal.czeslaw
gambler pisze: Dobrze w takim razie stwórzmy...swój własny zespół. Panowie i Panie...to jest genialny pomysł i MUSI wypalić - sami przyznacie! Ja mogę grać na gitarze bo wokal mam raczej niespecjalny.
Człowieku,puknij się w głowę.Kim jesteś i co robisz na tym forum?Bo fanem z pewnością nie jesteś.Pomysły Twoje można przyrównać do 10-letniego dziecka
- edmund1974
- Członek TAFC Polska
michal.czeslaw pisze:gambler pisze: Dobrze w takim razie stwórzmy...swój własny zespół. Panowie i Panie...to jest genialny pomysł i MUSI wypalić - sami przyznacie! Ja mogę grać na gitarze bo wokal mam raczej niespecjalny.
Człowieku,puknij się w głowę.Kim jesteś i co robisz na tym forum?Bo fanem z pewnością nie jesteś.Pomysły Twoje można przyrównać do 10-letniego dziecka
To nie facebook, więc Twojego postu michal.czeslaw nie jestem w stanie zalajkować - gdyby istniała taka możliwość to przy Twoim poście z chęcią kliknął bym "Lubię to"...
-
gambler
Jestem fanem Modern Talking i jestem skłonny zrobić wszystko - jak każdy szanujący się fan - aby mój ulubiony zespół powrócił ! Pomysł oczywiście rzuciłem żartem - przepraszam trochę mnie poniosło...ale jak słyszę o MTR to trudno poważnie rozmawiać na ten temat. Z dystansem podchodzę do takich projektów jak każdy poważny fan powinien 
- aleksandra227
- Członek TAFC Polska
Ja też tak sądzę,że ten pomysł nie jest trafiony. Po prostu szkoda mi kasy by było wydawać na tych idiotycznych antytalencików!!
Dobrze by było gdyby Thomas i Dieter nie mieli o nich pojęcia,bo by się przewrócili nie tylko z krzeseł,ale i ze śmiechu...
Bo to jest jedną wielką pomyłką i marną podróbą!
Widocznie masz dobre intencje,ale pomysły niestety nie są trafione i jak jesteś fanem to zachowuj się z umiarem pozdrawiam
Dobrze by było gdyby Thomas i Dieter nie mieli o nich pojęcia,bo by się przewrócili nie tylko z krzeseł,ale i ze śmiechu...
Bo to jest jedną wielką pomyłką i marną podróbą!
Widocznie masz dobre intencje,ale pomysły niestety nie są trafione i jak jesteś fanem to zachowuj się z umiarem pozdrawiam
Nie wątp w swoje marzenia jeżeli nawet,to uwierz że Ci się uda. Thank you that you are Thomas Anders I love you for it.
- 33ccd
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
- Kontakt:
michal.czeslaw pisze:Bzdura,nie ma szansygambler pisze: Ale to wszystko w słusznym, wyższym celu. Każda wydana złotówka na MTR to inwestycja w spełnienie naszych wspólnych marzeń i pragnień... w powrót Modern Talking...plan jest genialny i MUSI wypalić !![]()
ludziom braknie kasy na koncerty Thomasa Andersa.Jestem fanem MT i TA i nie zamierzam brać udziału w tym "balu przebierańców".Jak MT powróci,to z pewnością nie z powodu MTR.Daję głowę,że ani Dieter,ani Thomas nie mają pojęcia o ich istnieniu.Są tak ciency,że w żaden sposób nie zagrażają legendzie MT
Gosiu! wiedzą i są bardzo wk......ni! Przymajmniej TA i jego menago. Ostatnio dosć mocmo monitorujemy występy przebierańców. Coś się szykuje przeciwko nim, ale na to trzeba czasu. Najgorsze że niektórzy organizatorzy biorą ich za oryginał, a potem kwiczą za wstydy, lub sią śmieja że jeśli to tak wygląda to nie ma za co zapłacić jeśli gra sam TA w Polsce.
Żenujące jest to ze w wywiadach mówią ze maja autoryzacje i działaja legalnie, a podobno w Niemczech nie da sie ich na YT zobaczyć bo wszystko jest zakwestionowane przez właścicieli praw!
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
-
Husku
- Członek TAFC Polska
Autoryzację? Kto im dał autoryzację? Chyba jakiś Dom kultury w Wypizdownie Dolnym...
- michal.czeslaw
33ccd pisze: Gosiu! wiedzą i są bardzo wk......ni! Przymajmniej TA i jego menago. Ostatnio dosć mocmo monitorujemy występy przebierańców. Coś się szykuje przeciwko nim, ale na to trzeba czasu. Najgorsze że niektórzy organizatorzy biorą ich za oryginał, a potem kwiczą za wstydy, lub sią śmieja że jeśli to tak wygląda to nie ma za co zapłacić jeśli gra sam TA w Polsce.
Żenujące jest to ze w wywiadach mówią ze maja autoryzacje i działaja legalnie, a podobno w Niemczech nie da sie ich na YT zobaczyć bo wszystko jest zakwestionowane przez właścicieli praw![/quote
Super!Może znikną na zawsze ze sceny Ci przebierańcy!!!!Podeślij Thomasowi jakieś materiały,jest szansa,że je wykorzysta i wtedy będzie ubaw.Nie starczy im kasy zarobionej na odszkodowania![]()
![]()
![]()
Husku pisze:Autoryzację? Kto im dał autoryzację? Chyba jakiś Dom kultury w Wypizdownie Dolnym...