Dieter Bohlen i jego występy
- phantomas
- Kontakt:
Re: Dieter Bohlen wystąpił w Europa-Park
Pani Atlantyda nie wie ile traci
A jakie to wygodne - zamiast wytężyć siły w dyskusji - ban 
Stawiam świat na głowie do góry nogami, na odwrót i wspak bawię się słowami
- Didi&Thomas
A tak trochę z innej beczki:
Czy przy tej okazji ostatniego występu Dietera - był z nim jakiś wywiadzik albo chociaż krótka rozmowa ? Pytam bo chętnie poznałbym Jego wersję oceny spotkania z Thomasem z przed kilku tygodni. Jak do tej pory nie natknąłem się na żadem komentarz w tej sprawie firmowany nazwiskiem Bohlena...
Czy przy tej okazji ostatniego występu Dietera - był z nim jakiś wywiadzik albo chociaż krótka rozmowa ? Pytam bo chętnie poznałbym Jego wersję oceny spotkania z Thomasem z przed kilku tygodni. Jak do tej pory nie natknąłem się na żadem komentarz w tej sprawie firmowany nazwiskiem Bohlena...
"Don`t let me down, take my hand
Now and forever, be my friend..."
- FMike
Dokładnie, to Dieter przyszedł na otwarcie a nie ludzie by posłuchać DieteraSussudio pisze:Trzeba pamiętać że Dieter jest twarzą marki Camp David i związany jest kontraktem w którym prawdopodobnie jest zapis że ma on się pojawiać na co ważniejszych wydarzeniach tej marki.
To nie było żadne "otwarcie marketu", tylko pokaz mody (który Dieter uświetnił swoją obecnością) z okazji otwarcia wielkiego sklepu Camp David w jednym z najpopularniejszych parków rozrywki w Europie.
"...I'm A Rough Boy..."
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
FMike pisze:Dokładnie, to Dieter przyszedł na otwarcie a nie ludzie by posłuchać DieteraSussudio pisze:Trzeba pamiętać że Dieter jest twarzą marki Camp David i związany jest kontraktem w którym prawdopodobnie jest zapis że ma on się pojawiać na co ważniejszych wydarzeniach tej marki.
To nie było żadne "otwarcie marketu", tylko pokaz mody (który Dieter uświetnił swoją obecnością) z okazji otwarcia wielkiego sklepu Camp David w jednym z najpopularniejszych parków rozrywki w Europie.
- phantomas
- Kontakt:
Pani Atlantyda niestety jak widać powyżej zna drogę jedynie do najbliższej Biedronki.
Znalazłem trochę zdjęć z tej "kontrowersyjnej" imprezy. Na koncert pod M1 to nie wygląda.
http://regiotrends.de/de/passiert-notie ... 923.1.html
Znalazłem trochę zdjęć z tej "kontrowersyjnej" imprezy. Na koncert pod M1 to nie wygląda.
http://regiotrends.de/de/passiert-notie ... 923.1.html
Stawiam świat na głowie do góry nogami, na odwrót i wspak bawię się słowami
- MODERN JEANNE
Tu można odsłuchać kawałek tego wykonania.Właśnie poszukuję za całym ale jeszcze chyba nikt nie wrzucił.Wygląda że to live bardzo bym chciała wysłuchać całość
http://www.promiflash.de/nostalgie-auft ... 06109.html
http://www.promiflash.de/nostalgie-auft ... 06109.html
I LOVE DB AND TA!
- Sussudio
Materiał z "otwarcia supermarketu" z udziałem Dietera.
Shame on you Mr.Bohlen
A tak mówiąc poważnie - przecież tego nawet nie ma co porównywać, dwa różne światy, kilka showbiznessowych klas różnicy - organizator występów Bohlena nie musi szukać frajerów do rozdawania ulotek bo ludzie nie chcą na koncert przyjść
Shame on you Mr.Bohlen
A tak mówiąc poważnie - przecież tego nawet nie ma co porównywać, dwa różne światy, kilka showbiznessowych klas różnicy - organizator występów Bohlena nie musi szukać frajerów do rozdawania ulotek bo ludzie nie chcą na koncert przyjść
Dieter Bohlen Królem Polski
- Didi&Thomas
Oj kolego - teraz to bardzo brzydko się zachowałeś. Nie wiem jak długo gościsz na tym forum, ale twoje wypowiedzi sugerują, że raczej nie grzeszysz inteligencją. Nazywanie kogokolwiek tu "frajerem" to obrażanie wielu niezwykłych ludzi, którzy wkładają wiele serca w to co robią i udowadniają na każdym kroku że są prawdziwymi Fanami. To dzięki nim Thomas tak często bywa w Polsce, nie stroni od swoich Fanów i zaprasza ich do siebie (na Fan Party). Żałuje bardzo że Dieter taki nie jest, że Jego kontakt z Fanami jest taki a nie inny. A przede wszystkim żałuję że nie ma już Modern Talking. Ale tego ani ja ani Ty nie zmienisz, choćbyś nie wiem jak ujadał na Thomasa czy Jego Fanów. Ja nie należę do TAFC ale cenię tych ludzi za to co robią poświęcając swój wolny czas, pieniądze i zdrowie żeby pokazać Thomasowi że ma w Polsce przyjaciół na których może liczyć i którzy nigdy o nim nie zapomną. W rozdawaniu ulotek zapraszających na koncert nie ma niczego czego można by się wstydzić. Jeśli ktoś raz był na koncercie Thomasa ten nie będzie potrzebował więcej ulotek, przyjdzie jeszcze raz na pewno. Tu chodzi o to aby dotrzeć do tych, którzy być może słuchali kiedyś Modern Talking ale nie są jakimiś szczególnie zagorzałymi Fanami. Taka ulotka może im przypomnieć że jest ktoś taki jak Thomas Anders, że wciąż śpiewa ma się świetnie i może warto przyjść i zobaczyć Go po latach...Właściwie to nie wiem po co Ci to wykładam. Zapewne i tak nie zrozumiesz.Sussudio pisze:Materiał z "otwarcia supermarketu" z udziałem Dietera.
Shame on you Mr.Bohlen
nie musi szukać frajerów do rozdawania ulotek bo ludzie nie chcą na koncert przyjść
Generalnie zabolała mnie Twoja - nie obrażaj się ale taka jest prawda - prostacka wypowiedź na temat ludzi którzy są mi bliscy chodź żadnego z nich nie znam osobiście. Znamy się z tego forum którego wartość budujemy rzeczową dyskusją ( w większości ) i szanujemy wzajemnie wyrażane tu myśli i nawet jeśli ktoś ma odmienne zdanie od innych to nikt nikogo do tej pory nie nazwał tu frajerem. Ty jesteś pierwszy - nie wiem tylko czy dodało Ci to skrzydeł (sugerowałbym napój energetyzujący
"Don`t let me down, take my hand
- aleksandra227
- Członek TAFC Polska
Popieram kolegę Didiego&Thomasa.
Nie wątp w swoje marzenia jeżeli nawet,to uwierz że Ci się uda. Thank you that you are Thomas Anders I love you for it.
- Sussudio
Pokaż mi w którym miejscu nazwałem tu kogoś frajerem. Określenie że ktoś "szuka frajera", nie jest tym samym co nazwanie kogoś frajerem.Didi&Thomas pisze:Nazywanie kogokolwiek tu "frajerem" to obrażanie wielu niezwykłych ludzi, którzy wkładają wiele serca w to co robią i udowadniają na każdym kroku że są prawdziwymi Fanami.
Więc nie pomawiaj mnie że kogoś tutaj obraziłem, bo jedyną osobą która kogoś obraziła jesteś Ty - i to ja mogę domagać się przeprosin.
Odpowiedzialność za promocję koncertu leży po stronie organizatora koncertu, który za całą imprezę zgarnia grubą kasę - faktycznie, taniej "wynająć" kilkoro fanów a jako wynagrodzenie "wpuścimy ich do Thomasa, niech se zrobią zdjęcia" - nie znam innego artysty który w zamian za fotkę ze sobą kazałby swoim "fanom" roznosić za darmo ulotki na jego biletowany (a jakże!) koncert, a byłby jeszcze przy tym na tyle bezczelny żeby tytułować się "Gentlemen Of Music"Didi&Thomas pisze:Tu chodzi o to aby dotrzeć do tych, którzy być może słuchali kiedyś Modern Talking ale nie są jakimiś szczególnie zagorzałymi Fanami. Taka ulotka może im przypomnieć że jest ktoś taki jak Thomas Anders, że wciąż śpiewa ma się świetnie i może warto przyjść i zobaczyć Go po latach...
Fakt, zaprasza fanów, niektórzy jadą do niego pół Europy, płacą za wejście na imprezę, a on każe jeszcze sobie płacić za zdjęcie z nim (bo inaczej foty nie będzie). Fantastyczny kontakt z fanami.Didi&Thomas pisze:nie stroni od swoich Fanów i zaprasza ich do siebie (na Fan Party)
Dieter Bohlen Królem Polski
- Laila
Moim zdaniem Sussudio jak i zarówno Didi&Thomas macie racje 
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
No ale te ulotki dają efekt bo nie przychodzi Thomasa posłuchać 20 osób ani 50 tylko prawdziwe tłumy,wiec doprawdy nie wiem co to za porównanie i wypraszam sobie tego rodzaju obraźliwe wyzwiska ! Nie wiem dlaczego Administrator nie udzielił jeszcze upomnienia co niektórym za tego rodzaju zachowanie.
-
Husku
- Członek TAFC Polska
Sussudio, jak widać fanom zależy na tych ulotkach, bo chcą, żeby jak najwięcej ludzi było na koncercie. Co do tego, czy lepiej wynająć ludzi z zewnątrz - nie. Dlatego, że takie osoby, które weźmiesz nie wiadomo skąd mają za przeproszeniem w dupie czy zachęcą do koncertu, czy nie, wciskają te ulotki (albo i nie) nic nie wiedząc o wydarzeniu. Dlatego najlepszą opcją są fani.
Jak powiedziałeś - odpowiedzialność za promocję leży po stronie organizatora. Więc co robi organizator? Szuka ludzi, którzy zajmą się tym najlepiej. Jeśli masz jeszcze jakieś wątpliwości co do tego, czy koncert jest dobrze promowany to zapraszam przejść się po Trójmieście. Ale oczywiście Ty zrobiłbyś to lepiej.
Jak powiedziałeś - odpowiedzialność za promocję leży po stronie organizatora. Więc co robi organizator? Szuka ludzi, którzy zajmą się tym najlepiej. Jeśli masz jeszcze jakieś wątpliwości co do tego, czy koncert jest dobrze promowany to zapraszam przejść się po Trójmieście. Ale oczywiście Ty zrobiłbyś to lepiej.
- Pkmodern
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Co prawda występ z playbacku ale zawsze to występ:
MODERN TALKING FOREVER!!!
- aleksandra227
- Członek TAFC Polska
Żeby nie było,że się czepiam...
Ale jak na producenta przystało to chyba według niego wypada występować z playbacku skoro on tak występuje to taka jego taktyka ...
Choć moim zdaniem powinien od czasu do czasu na żywo występować,bo przecież nie jest złym artystą przecież.
Ale jak na producenta przystało to chyba według niego wypada występować z playbacku skoro on tak występuje to taka jego taktyka ...
Choć moim zdaniem powinien od czasu do czasu na żywo występować,bo przecież nie jest złym artystą przecież.
Nie wątp w swoje marzenia jeżeli nawet,to uwierz że Ci się uda. Thank you that you are Thomas Anders I love you for it.
- shoker191
- Członek TAFC Polska
Według mnie, Dietera lubi sie takim jaki jest albo w ogóle. Wiadomo że rzadko występuje ale jeśli już to robi to zazwyczaj z playbecku, czego nigdy sie nie wypierał, miał też pare występów live niestety mało efektownych ale nic na siłę. Poza tym Britney Spears też jedzie z playbecku i to rowno a jest uwielbiana 
Good Guys Only Win In Movies
Everyone has their Bohlen
Everyone has their Bohlen