Pożegnalny koncert

Dyskusja wyłącznie na temat Modern Talking.
ODPOWIEDZ
Marcin87

Pożegnalny koncert

Post autor: Marcin87 »

Czy ma ktoś z was nagrany w całości ostatni koncert MT w Berlinie?
Obrazek
Awatar użytkownika
Pkmodern
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska

Re: Pożegnalny koncert

Post autor: Pkmodern »

Tak, Fanklub Thomasa Andersa posiada ten koncert i wiele innych koncertów Modern Talking z lat 1998-2003.
MODERN TALKING FOREVER!!!
Marcin87

A jest możliwość zdobycia tego koncertu? Albo chociaż obejrzenia w całości?
Obrazek
Awatar użytkownika
Pkmodern

W dziale MULTIMEDIA na stronie Fanklubu każdy może zapoznać się z ciekawymi materiałami Video i ten koncert jest planowany do umieszczenia tam.
Marcin87

Bardzo fajnie byłoby gdyby ten koncert się tam znalazł. A jest tam dużo ciekawych video m.in. wywiadów.
Obrazek
Awatar użytkownika
Evaalex

Post autor: Evaalex »

Ja na tym koncercie bylam-Zdjec niestety nie posiadam ,bo aparatu nie zabralam ze soba. Organisatoer zastrzegl sobie fotografowanie na tym koncercie. Aparaty fotograficzne zbierali przy wejsciu.nniewiem jak ludzie wniesli kamery- moze byly dwa wejscia i przy drogim wesciu nie sprawdzali tak ostro.
Awatar użytkownika
sebciu1974
Kontakt:

Post autor: sebciu1974 »

Evaalex pisze:Ja na tym koncercie bylam-Zdjec niestety nie posiadam ,bo aparatu nie zabralam ze soba. Organisatoer zastrzegl sobie fotografowanie na tym koncercie. Aparaty fotograficzne zbierali przy wejsciu.nniewiem jak ludzie wniesli kamery- moze byly dwa wejscia i przy drogim wesciu nie sprawdzali tak ostro.
Ja też byłem na tym koncercie i doskonale pamiętam jak sprawdzali. Mi udało się ale gdzie go schowałem wam nie powiem :lol:
Awatar użytkownika
MiReK
Członek TAFC Polska

Post autor: MiReK »

Pkmodern pisze:W dziale MULTIMEDIA na stronie Fanklubu każdy może zapoznać się z ciekawymi materiałami Video i ten koncert jest planowany do umieszczenia tam.

Z niecierpliwością czekamy na to.
Awatar użytkownika
MiReK
Członek TAFC Polska

Post autor: MiReK »

Pkmodern pisze:W dziale MULTIMEDIA na stronie Fanklubu każdy może zapoznać się z ciekawymi materiałami Video i ten koncert jest planowany do umieszczenia tam.
Piotrek,ponad rok minął a obiecanego koncertu nie ma :(
Awatar użytkownika
Pkmodern

jedyna pisze:
Piotrek,ponad rok minął a obiecanego koncertu nie ma :(
Niestety zbyt częste usuwanie serwerów na które ładowaliśmy materiały wideo zniechęciły nas do umieszczania w sieci.
Jeśli ktoś ma pomysł aby gdzieś umieścić te materiały w miejscach gdzie będą bezpieczne (nie znikną za jakiś czas jak np. obecnie egofiles) to proszę o informację. Wtedy rozważymy aby tam umieszczać te materiały.
Awatar użytkownika
Skyliner89MT

Post autor: Skyliner89MT »

Ja proponuję wrzucić pożegnalny koncert Modern Talking na Chomikuj.pl np. pod inną nazwą.
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING
Husku
Członek TAFC Polska

Post autor: Husku »

Chomikuj jest raczej bezpieczną opcją, nie powinno nic zniknąć, najwyżej zapłacimy kilka złotych za pobranie dużego pliku. Ale chyba wyłącza to ryzyko, że materiały udostępnione będą na marne.
Awatar użytkownika
weidung
Członek TAFC Polska

Post autor: weidung »

Skyliner89MT pisze:Ja proponuję wrzucić pożegnalny koncert Modern Talking na Chomikuj.pl np. pod inną nazwą.
Doskonały pomysł :)
Awatar użytkownika
MODERN JEANNE

Post autor: MODERN JEANNE »

Pożegnalny koncert...pożegnalna płyta...Czy ktoś mi wytłumaczy z jakiego powodu podczas zastojów muzycznych obu panów(Dieter stwierdził coś w rodzaju że na DSDS patrzeć już nie może bo nie ma przyszłości ,a Thomasa największą możliwością jest odświeżenie sobie odrzutu ze starej twórczości i markowanie to promocją czyli najlepszą piosenką z płyty?)
I LOVE DB AND TA!
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Tu można oglądnąć koncert z Berlina 21.06.2003 https://www.facebook.com/moderntalkingp ... e=bookmark
Co prawda w 5 częściach po ponad 10 min.każda,ale w całości nie mogłam go wrzucić.
Skąd wiem,że to z Berlina? Ponieważ Thomas wita Berlin na koncercie tuz po pierwszej piosence :)
Jakość nie najlepsza bo nagrane z prywatnej kamery,ale zawsze to coś ;). Zapraszam.
ODPOWIEDZ