Pożegnalny koncert
-
Marcin87
- Pkmodern
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Re: Pożegnalny koncert
Tak, Fanklub Thomasa Andersa posiada ten koncert i wiele innych koncertów Modern Talking z lat 1998-2003.
MODERN TALKING FOREVER!!!
-
Marcin87
- Pkmodern
W dziale MULTIMEDIA na stronie Fanklubu każdy może zapoznać się z ciekawymi materiałami Video i ten koncert jest planowany do umieszczenia tam.
-
Marcin87
Bardzo fajnie byłoby gdyby ten koncert się tam znalazł. A jest tam dużo ciekawych video m.in. wywiadów.
- Evaalex
Ja na tym koncercie bylam-Zdjec niestety nie posiadam ,bo aparatu nie zabralam ze soba. Organisatoer zastrzegl sobie fotografowanie na tym koncercie. Aparaty fotograficzne zbierali przy wejsciu.nniewiem jak ludzie wniesli kamery- moze byly dwa wejscia i przy drogim wesciu nie sprawdzali tak ostro.
- sebciu1974
- Kontakt:
Ja też byłem na tym koncercie i doskonale pamiętam jak sprawdzali. Mi udało się ale gdzie go schowałem wam nie powiemEvaalex pisze:Ja na tym koncercie bylam-Zdjec niestety nie posiadam ,bo aparatu nie zabralam ze soba. Organisatoer zastrzegl sobie fotografowanie na tym koncercie. Aparaty fotograficzne zbierali przy wejsciu.nniewiem jak ludzie wniesli kamery- moze byly dwa wejscia i przy drogim wesciu nie sprawdzali tak ostro.
- MiReK
- Członek TAFC Polska
Pkmodern pisze:W dziale MULTIMEDIA na stronie Fanklubu każdy może zapoznać się z ciekawymi materiałami Video i ten koncert jest planowany do umieszczenia tam.
Z niecierpliwością czekamy na to.
- MiReK
- Członek TAFC Polska
Piotrek,ponad rok minął a obiecanego koncertu nie maPkmodern pisze:W dziale MULTIMEDIA na stronie Fanklubu każdy może zapoznać się z ciekawymi materiałami Video i ten koncert jest planowany do umieszczenia tam.
- Pkmodern
Niestety zbyt częste usuwanie serwerów na które ładowaliśmy materiały wideo zniechęciły nas do umieszczania w sieci.jedyna pisze:Piotrek,ponad rok minął a obiecanego koncertu nie maPkmodern pisze:W dziale MULTIMEDIA na stronie Fanklubu każdy może zapoznać się z ciekawymi materiałami Video i ten koncert jest planowany do umieszczenia tam.
Jeśli ktoś ma pomysł aby gdzieś umieścić te materiały w miejscach gdzie będą bezpieczne (nie znikną za jakiś czas jak np. obecnie egofiles) to proszę o informację. Wtedy rozważymy aby tam umieszczać te materiały.
- Skyliner89MT
Ja proponuję wrzucić pożegnalny koncert Modern Talking na Chomikuj.pl np. pod inną nazwą.
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING
-
Husku
- Członek TAFC Polska
Chomikuj jest raczej bezpieczną opcją, nie powinno nic zniknąć, najwyżej zapłacimy kilka złotych za pobranie dużego pliku. Ale chyba wyłącza to ryzyko, że materiały udostępnione będą na marne.
- weidung
- Członek TAFC Polska
Doskonały pomysłSkyliner89MT pisze:Ja proponuję wrzucić pożegnalny koncert Modern Talking na Chomikuj.pl np. pod inną nazwą.
- MODERN JEANNE
Pożegnalny koncert...pożegnalna płyta...Czy ktoś mi wytłumaczy z jakiego powodu podczas zastojów muzycznych obu panów(Dieter stwierdził coś w rodzaju że na DSDS patrzeć już nie może bo nie ma przyszłości ,a Thomasa największą możliwością jest odświeżenie sobie odrzutu ze starej twórczości i markowanie to promocją czyli najlepszą piosenką z płyty?)
I LOVE DB AND TA!
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Tu można oglądnąć koncert z Berlina 21.06.2003 https://www.facebook.com/moderntalkingp ... e=bookmark
Co prawda w 5 częściach po ponad 10 min.każda,ale w całości nie mogłam go wrzucić.
Skąd wiem,że to z Berlina? Ponieważ Thomas wita Berlin na koncercie tuz po pierwszej piosence
Jakość nie najlepsza bo nagrane z prywatnej kamery,ale zawsze to coś
. Zapraszam.
Co prawda w 5 częściach po ponad 10 min.każda,ale w całości nie mogłam go wrzucić.
Skąd wiem,że to z Berlina? Ponieważ Thomas wita Berlin na koncercie tuz po pierwszej piosence
Jakość nie najlepsza bo nagrane z prywatnej kamery,ale zawsze to coś