Album 2014 (+Everybody Wants To Rule The World - singiel)
-
Husku
- Członek TAFC Polska
Re: Album 2014
To co wrzuciłeś to wersja która krąży po necie od jakiegoś czasu, nie oficjalnie wydana.
-
piotras1272
No tak sobie myślałem, mam nadzieję, że znajdzie się ktoś miły, kto jak będzie miał oryginalną wersję z singla Thomasa to wstawi ją gdzieś 
- MisterMT
- Kontakt:
Super kawałek w dawnym stylu MT już mam go na phonie. I uwolnić sie od niego nie umiem ciągle go nucę.
Właśnie ściągnąłem singiel z neta ma 5 wersji Thomas Anders - Każdy chce rządzić
światem
Właśnie ściągnąłem singiel z neta ma 5 wersji Thomas Anders - Każdy chce rządzić
światem
Modern Talking to co kocham najbardziej !!!!!!
- skoti2003
- Członek TAFC Polska
Może jest ktoś kto udostepni tą piosenke dla nas

- tanathos
jestem rozczarowany, że Anders wybrał na singiel piosenkę "everybody Wants To Rul The World".
Melodia refrenu jest nieznośnie banalna i sztampowa.
Mało tego - ta piosenka, a zwłaszcza refren, to ordynarny plagiat piosenki Richi e Poveri pt. "Sara Perche Ti Amo" (której zresztą też nie lubię)
Wszystkich przeciwników piosenki "Everybody wants to rule the world" zachęcam do ujawnienia swoich poglądów na forum
Mało tego - ta piosenka, a zwłaszcza refren, to ordynarny plagiat piosenki Richi e Poveri pt. "Sara Perche Ti Amo" (której zresztą też nie lubię)
Wszystkich przeciwników piosenki "Everybody wants to rule the world" zachęcam do ujawnienia swoich poglądów na forum
A jak powiedział Wieczny Prezydent:
"w niezmiennej wojnie pomnażajcie treść"
"w niezmiennej wojnie pomnażajcie treść"
- marco
- Członek TAFC Polska
SUPER PIOSENKA!!! Thomas The Best 
- Sussudio
Zgłaszam się. Piosenka bardzo bardzo słaba, denny aranż i melodia.tanathos pisze:jestem rozczarowany, że Anders wybrał na singiel piosenkę "everybody Wants To Rul The World".
Piosenka powinna skończyć jako demo, a nie być wydawana jako singiel.
Dieter Bohlen Królem Polski
- MiReK
- Członek TAFC Polska
A skąd Ty wziąłeś 5 wersji tego utworu? Może wrzucisz link gdzie go znalazłeś,bo z tego co ja wiem nie ma więcej wersji niż te dwie.MisterMT pisze:Super kawałek w dawnym stylu MT już mam go na phonie. I uwolnić sie od niego nie umiem ciągle go nucę.
światem
Rosjanie planują wydanie tego singla na nośniku CD jeszcze w tym miesiącu,(w niskim nakładzie,tak jak miało to miejsce w przypadku singli Why Do You Cry i Stay With Me),ponoć nie będzie dostępny na FanClub Party.
-
pawelf95
- MiReK
- Członek TAFC Polska
Nie słyszę żadnego podobieństwa.tanathos pisze:Mało tego - ta piosenka, a zwłaszcza refren, to ordynarny plagiat piosenki Richi e Poveri pt. "Sara Perche Ti Amo"
- michal.czeslaw
Re: Album 2014 (+Everybody Wants To Rule The World - singiel
Wielka szkodaMiReK pisze:,ponoć nie będzie dostępny na FanClub Party.
- MiReK
- Członek TAFC Polska
Rosyjski FanClub każe pilnować działu"sklep"na swojej stronie, ale zastrzegają że będzie dostępnych tylko 50 szt., wśród tamtejszych fanów panuje straszna wrzawa i rozczarowanie dlaczego tak mało.
Sięgając pamięcią, gdy wypuścili single Why do you cry i Stay with me, było podobnie: najpierw były one dostępne tylko dla Rosjan, też w małym nakładzie, nie było ich na Fan Party, dopiero Thomas obiecał że coś z tym zrobi i od następnej imprezy w Koblencji single można było już kupić i dostępne są do dzisiaj.Także myślę że i tym razem może być podobnie.
Sięgając pamięcią, gdy wypuścili single Why do you cry i Stay with me, było podobnie: najpierw były one dostępne tylko dla Rosjan, też w małym nakładzie, nie było ich na Fan Party, dopiero Thomas obiecał że coś z tym zrobi i od następnej imprezy w Koblencji single można było już kupić i dostępne są do dzisiaj.Także myślę że i tym razem może być podobnie.
- michal.czeslaw
Czyli kicha,rok czekania.Chyba,że jakaś niemiecka wytwórnia się tym zainteresuje,ale wątpliwe,może jak wyjdzie albumMiReK pisze:Także myślę że i tym razem może być podobnie.
-
Husku
- Członek TAFC Polska
A mi się tam bardzo podoba.
- michal.czeslaw
[quote="Husku"]A mi się tam bardzo podoba.[/quote
Rozwiń temat,bo nie kojarzę
Rozwiń temat,bo nie kojarzę
-
Husku
- Członek TAFC Polska
Sorrki, duży skrót myślowy. Odnoszę się do opinii tanathosa i Sussudio, którzy twierdzą, że piosenka jest słaba i nie powinna zostać wydana na singlu. Moim zdaniem jest lepsza od niektórych z albumu Two, nie przepadam za tym krążkiem i zaledwie kilka piosenek mi podchodzi w pełni. Cieszę się, że Thomas wydał ten singiel sam i zakończył współpracę z Uwe.