Thomas pogodził sie z Dieterem!

Dyskusja wyłącznie na temat Modern Talking.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
33ccd
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Kontakt:

Re: Thomas pogodził sie z Dieterem!

Post autor: 33ccd »

ROBERT_LATO pisze: Owszem można wetować sobie straty niezarobionych milionów poprzez koncerty, czy występy w TV jako juror DSDS i tak robią obaj, ale bądźmy szczerzy DSDS kończy się - świadczą o tym coraz słabsze notowania oglądalności programu, jednocześnie zaś koncerty sporadyczne w Rosji Didiego oraz koncerty w Polsce i innych krajach wciąż z tym samym repertuarem Tomka, który nie zmienia go ani na jotę,....
Robert tu sie z Toba nie zgadzam.
Zmieniają sią aranże i dochodzą nowe / czyli stare MT /piosenki
Najnowsze to mix in 100Yers i King of love, czy wolnych piosenek. Wpadaj częściej na koncerty :) A nie tylko na promy!!!

http://www.youtube.com/watch?v=WAeKSc0-QiA#t=2105
8 minuta - mix wolnych piosenek
18 minuta.
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
Awatar użytkownika
michal.czeslaw

Post autor: michal.czeslaw »

agnieszka12345 pisze:Kolejne informację o powrocie zespołu : http://top.de/news/6C0X-thomas-anders-m ... g-comeback

Kolejne informacje o tym,że powrotu MT NIE BĘDZIE :!: :!: :!: Ludzie zlitujcie się,to już zaczyna być nudne.Jak wznowią działalność,to z pewnością oficjalnie to ogłoszą :!: :!: :!:
Awatar użytkownika
agnieszka12345
Kontakt:

Post autor: agnieszka12345 »

Wiem przecież, że oficjalnie poinformują, nie musisz się wydzierać :!: Bez komentarza...
pawelf95

Post autor: pawelf95 »

Mi się właśnie podoba, że ludzie spekulują, zastanawiają się w końcu coś się dzieje w okół MT
Awatar użytkownika
agnieszka12345
Kontakt:

Właśnie, nie da się przejść obojętnie koło tego tematu, wysłałam link, bo chciałam się podzielić z fanami, niektórzy fani tutaj bywają bardzo niemili, więc się nie dochodzę nawet, bo szkoda zdrowia... 8)
Husku
Członek TAFC Polska

Post autor: Husku »

Nie tyle co niemili, tylko wyczuleni na fanatyzm i posty w których powtarza się cały czas to samo, nie wnoszące nic do tematu. :D
Awatar użytkownika
michal.czeslaw

Husku pisze:Nie tyle co niemili, tylko wyczuleni na fanatyzm i posty w których powtarza się cały czas to samo, nie wnoszące nic do tematu.

Z ust mi to wyjęłaś,widać mają potrzebę nabijania postów!!!!!
Awatar użytkownika
phantomas
Kontakt:

Post autor: phantomas »

Przynajmniej forum żyje, ludzie coś piszą. Ile można czytać posty fanatycznych wielbicielek Tomaszka, w których roi się od ochów i achów.
I oczywiście są pełne propozycji zestawów obiadowych. Rybka czy kurczaczek?
Stawiam świat na głowie do góry nogami, na odwrót i wspak bawię się słowami
Awatar użytkownika
agnieszka12345
Kontakt:

I wzajemnie Michał :!: Jeszcze jakieś uwagi, chętnie poczytam :?: :lol:
Husku
Członek TAFC Polska

Obrazek
Awatar użytkownika
ROBERT_LATO
Redaktor
Kontakt:

Post autor: ROBERT_LATO »

33ccd pisze:
Robert tu sie z Toba nie zgadzam.
Zmieniają sią aranże i dochodzą nowe / czyli stare MT /piosenki
Najnowsze to mix in 100Yers i King of love, czy wolnych piosenek. Wpadaj częściej na koncerty :) A nie tylko na promy!!!

http://www.youtube.com/watch?v=WAeKSc0-QiA#t=2105
8 minuta - mix wolnych piosenek
18 minuta.
Patryk - aranże akurat jak dla mnie są słabe (a może przyzwyczaiłem się do oryginalnego brzmienia jakie jest na płytach)... i jak dla mnie zaczyna wszystko polegać od jakiegoś czasu wyłącznie na łupnięciu w kolumny tak by uszy wyrwało... ;)
Jeśli chodzi o "King Of Love" "In 100 Years" czy mix wolnych piosenek - jak najbardziej ok.
2 - 3 nowe piosenki na koncercie w porównaniu z poprzednimi występami to sporo jak na Tomka - i z tego należy się cieszyć :)

Chętnie wybrałbym się na koncert Thomasa jak zagra całość "unplugged" - ale chyba nie ma takiej szansy ;)

Wpadnę na koncerty jeszcze na pewno i to niejeden raz... ale jak sam wiesz dłuższy okres czasu na koncertach było grane non stop to samo - zatem ile razy można słuchać na okrągło (prawie w tej samej kolejności) tych samych nagrań ?
Nawet ja chwilowo odpadłem - choć nie ukrywam, że MT nie znudzi mi się nigdy :)

Nie mniej skoro zaczął Tomek kombinować z repertuarem (co bardzo mnie cieszy) to pora będzie się wybrać - niemniej po wakacjach - bo 19.07 w związku z planami urlopowymi niestety u mnie odpada... :(

Pozdrawiam :)

Ps. Dziś od 22:00 lista Top10 Bohlen & Anders Dance Chart w Radio Top80 - a po niej.... największe przeboje Modern Talking z pierwszych 6 płyt - zapraszam wszystkich serdecznie :)

DJ Robert_Lato
Its haahd se Dieter tuh bie ;-)
Awatar użytkownika
Didi&Thomas

Post autor: Didi&Thomas »

michal.czeslaw pisze:
agnieszka12345 pisze:Kolejne informację o powrocie zespołu : http://top.de/news/6C0X-thomas-anders-m ... g-comeback

Kolejne informacje o tym,że powrotu MT NIE BĘDZIE :!: :!: :!: Ludzie zlitujcie się,to już zaczyna być nudne.Jak wznowią działalność,to z pewnością oficjalnie to ogłoszą :!: :!: :!:
Akurat link który dodała Agnieszka nie był wcześniej w tym wątku podawany więc nie bardzo rozumiem skąd taka reakcja z Twojej strony. Każdy z nas zastanawia się co będzie dalej i śledzi uważnie wszystkie newsy w tej sprawie. Informacji o tym, że powrotu nie będzie może pojawiać się jeszcze więcej - ale czy to forum nie jest dobrym miejscem żeby dzielić się linkami do takich treści ? Poza tym, to czy coś jest nudne czy nie, to tylko subiektywna ocena czytelnika, jeśli wypowiedź jest zgodna z regulaminem ma prawo się tu pojawić. Admin lub Admini dbają tu o kwestię regulaminowe. A jak MT wznowią działalność i oficjalnie to ogłoszą - to też tylko jeden link z tą informacją będzie można tu podesłać ?
"Don`t let me down, take my hand
Now and forever, be my friend...
"
Awatar użytkownika
michal.czeslaw

Didi&Thomas pisze: A jak MT wznowią działalność i oficjalnie to ogłoszą - to też tylko jeden link z tą informacją będzie można tu podesłać ?
A podsyłajcie nawet tysiąc,do bólu, mi to nie przeszkadza.Tylko dziwi mnie fakt powielania tej samej wiadomości,która została wcześniej zdementowana.Mam wrażenie,że użytkownicy nie czytają postów,tylko wrzucają co popadnie.To na tyle w temacie.Pozdrawiam!
Awatar użytkownika
Romantic Warrior

Post autor: Romantic Warrior »

Jestem od dawna za comebackiem MT, nawet w formie wspólnych koncertów + jakiejś składanki, choć rzecz jasna nowy materiał najbardziej by mnie ucieszył. W historii muzyki rozrywkowej różne dziwne powroty i konfiguracje już miały miejsce, jak chociażby MT w 98, BSB, NKOTB, Jacksonowi wydali drugą pośmiertną płytę z niepublikowanym staffem, Notoroius zaśpiewał w duecie z Tupakiem itp. itd.
MT ma swoje miejsce w historii muzyki. Co ważniejsze ta muzyka jest grana cały czas w głównych radiostacjach, ważnych muzycznych kanałach TV, na dyskotekach, w centrach handlowych, etc.
Na powrót nigdy nie jest za późno.
Czy on nastąpi? Wolę być pesymistą i mile się rozczarować :D
Awatar użytkownika
Romantic Warrior

Post autor: Romantic Warrior »

nie wiem, czy już przedtem ktoś wrzucił, na wszelki wypadek zamieszczam: od 3:51 - coś chyba jest na rzeczy :-)
Husku
Członek TAFC Polska

To filmik przesłany w lipcu 2011 roku, wypowiedź pewnie jeszcze starsza, nie sądzę, żeby Panowie tyle lat spiskowali na ten temat. :P
ODPOWIEDZ