Thomas pogodził sie z Dieterem!
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Re: Thomas pogodził sie z Dieterem!
A ja mam pytanie: czy na zagranicznych forach np.niemieckich,też tak wrze jak u nas - w tym temacie?
- Sussudio
shoker191 pisze:Hola hola ludziska... z podejściem to można ogłosić już powrót F.Collinsa do Genesis
a coś tam ostatnio przebąkiwał o powrocie
Dieter Bohlen Królem Polski
- MiReK
- Członek TAFC Polska
Tak, dokładnie.Wszyscy spekulują i wyrażają swoje poglądy na temat możliwej reaktywacji.
- Sussudio
Wiadomo może czy w papierowym wydaniu Bilda jest jakieś info?
Dieter Bohlen Królem Polski
- Gasolina91
Musiałam 2 razy czytać newsa
Lekki szok bo na prawdę nie spodziewałam się tego. Nie jestem przekonana czy powrót MT, kolejny powrót to dobra rzecz ale niezmiernie miło było by zobaczyc Dietera i Thomasa razem.
Aż chciało by się zapytać: po co? jak? dlaczego? kiedy?
Lekki szok bo na prawdę nie spodziewałam się tego. Nie jestem przekonana czy powrót MT, kolejny powrót to dobra rzecz ale niezmiernie miło było by zobaczyc Dietera i Thomasa razem.
Aż chciało by się zapytać: po co? jak? dlaczego? kiedy?
Ostatnio zmieniony pn maja 26, 2014 18:15 przez Gasolina91, łącznie zmieniany 1 raz.
Point Of No Return
- rut
Thomas i Dieter...cud..a podobno cudów nie ma a jednak kochani są i trzeba na nie liczyć! Na razie nie ma co spekulować czas pokaże co dalej z nimi będzie.Wątpię żeby Diterowi się chciało nie te czasy i nie te lata.Obym nie miała racji.
Pozdrawiam rut
- weidung
- Członek TAFC Polska
Kochani! Póki co to szaleje prasa, bo taka jej rola! Dieter nawet nie wypowiedział się oficjalnie na ten temat. Nie zdziwię się, jak w najbliższych dniach pojawi się jego oświadczenie w stylu: "Thomas ma jakieś urojenia!". Poczekajmy, zobaczymy...
- tanathos
dla onet.pl już nastąpił powrót Modern Talking
http://muzyka.onet.pl/pop/grupa-modern- ... raca/j0yhc
http://muzyka.onet.pl/pop/grupa-modern- ... raca/j0yhc
A jak powiedział Wieczny Prezydent:
"w niezmiennej wojnie pomnażajcie treść"
"w niezmiennej wojnie pomnażajcie treść"
- Didi&Thomas
Jakaś zadyma na tym punkcie się zaczyna robić. Najpierw Fakt teraz Onet. Może faktycznie coś jest na rzeczy a szum medialny ma wywołać jedynie zwiększenie zainteresowania. Trochę dziwne też, że Thomas i Dieter nie prostują tych informacji. Pewnie nie czytają polskich tabloidów 
"Don`t let me down, take my hand
Now and forever, be my friend..."
Now and forever, be my friend..."
- MiReK
- Członek TAFC Polska
tanathos nie dubluj wiadomości,na poprzedniej stronie Sussudio już wrzucił ten link.
Rzecz w tym że nie tylko polskie tabloidy o tym piszą, niemieckie, rosyjskie...też.Didi&Thomas pisze:Jakaś zadyma na tym punkcie się zaczyna robić. Najpierw Fakt teraz Onet. Może faktycznie coś jest na rzeczy a szum medialny ma wywołać jedynie zwiększenie zainteresowania. Trochę dziwne też, że Thomas i Dieter nie prostują tych informacji. Pewnie nie czytają polskich tabloidów
- shoker191
- Członek TAFC Polska
MiReK pisze:tanathos nie dubluj wiadomości,na poprzedniej stronie Sussudio już wrzucił ten link.
Rzecz w tym że nie tylko polskie tabloidy o tym piszą, niemieckie, rosyjskie...też.Didi&Thomas pisze:Jakaś zadyma na tym punkcie się zaczyna robić. Najpierw Fakt teraz Onet. Może faktycznie coś jest na rzeczy a szum medialny ma wywołać jedynie zwiększenie zainteresowania. Trochę dziwne też, że Thomas i Dieter nie prostują tych informacji. Pewnie nie czytają polskich tabloidów
Jestem wstanie założyć sie o wszystko że to tylko plotki ...ochłońcie....
Good Guys Only Win In Movies
Everyone has their Bohlen
Everyone has their Bohlen
- Daniel
Polskie i rosyjskie tabloidy piszą to, co wyczytały w tabloidach niemieckich 
A Thomas i Dieter niczego nie prostują, bo po co?
Przecież najlepszą reklamą jest sensacja, ale taka nie do końca potwierdzona, wtedy roją się domysły, teorie!
Fani szaleją na forach, szukają coraz to nowych źródeł informacji, wszystko się kręci
Jeszcze trochę podgrzeją atmosferę, jak będzie wrzało to wyjaśnią sprawę
Ale jeśli nawet jest coś na rzeczy, to ja osobiście nie spodziewał bym się wydania nowego albumu.
Może to będzie singiel z okazji 30lecia grupy? Potem nowa składanka, występy w TV, koncerty.
Ale Dieter chyba wreszcie czuje, że czas DSDS dobiegł końca.
Przecież najlepszą reklamą jest sensacja, ale taka nie do końca potwierdzona, wtedy roją się domysły, teorie!
Fani szaleją na forach, szukają coraz to nowych źródeł informacji, wszystko się kręci
Jeszcze trochę podgrzeją atmosferę, jak będzie wrzało to wyjaśnią sprawę
Ale jeśli nawet jest coś na rzeczy, to ja osobiście nie spodziewał bym się wydania nowego albumu.
Może to będzie singiel z okazji 30lecia grupy? Potem nowa składanka, występy w TV, koncerty.
Ale Dieter chyba wreszcie czuje, że czas DSDS dobiegł końca.
- Evaalex
Daniel ten text mogl byc tezmoj. Podzielem Twoje zdanie.Daniel pisze:Polskie i rosyjskie tabloidy piszą to, co wyczytały w tabloidach niemieckich
Jeszcze trochę muszę podgrzać atmosferę, jak będzie wrzało to wyjaśnią sprawę
- agnieszka12345
- Kontakt:
Mam nadzieję, że to są tylko plotki dziennikarzy, mam przeczucie, że powróci jeszcze - Modern Talking, wszystko dąży do tego kierunku, po co byłoby takie zamieszanie 
- michal.czeslaw
Jak to po co?marketing?O artyście musi być głośno,obojętnie czy pozytywnie czy nie,jak mówią lub piszą wtedy jest okagnieszka12345 pisze:Mam nadzieję, że to są tylko plotki dziennikarzy, mam przeczucie, że powróci jeszcze - Modern Talking, wszystko dąży do tego kierunku, po co byłoby takie zamieszanie
- 33ccd
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
- Kontakt:
Sussudio pisze:Zaraz przyjdzie 33ccd i napisze w swoim stylu :Monia82 pisze:Znowu będzie wojna?
"ŻADNEGO POWROTU NIE BĘDZIE, THOMAS Z DIETEREM SIĘ NIE SPOTYKAJĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!"
Koleś zejdź ze mnie!!!!!
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl