Thomas pogodził sie z Dieterem!

Dyskusja wyłącznie na temat Modern Talking.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
agnieszka12345
Kontakt:

Re: Thomas pogodził sie z Dieterem!

Post autor: agnieszka12345 »

Dziennikarze mnie zaskoczyli, jestem w szoku :! I będziemy mieć - po raz trzeci " Modern Talking " Nie dowierzam, że po tylu latach, będzie reaktywacja, a tu taka niespodzianka, fani już się cieszą :!: :wink:
Awatar użytkownika
Laila

Post autor: Laila »

Czyli to jest prawda że będzie reaktywacja Modern Talking?
Awatar użytkownika
MiReK
Członek TAFC Polska

Post autor: MiReK »

Nikt tego nie potwierdził jeszcze,to tylko nadgorliwość dziennikarzy po wczorajszych słowach Thomasa.
Awatar użytkownika
agnieszka12345
Kontakt:

Ja mam taką nadzieję, nie chciałabym reaktywacji - po raz trzeci :!: Thomas też nie zaprzecza, wszystko idzie w tym kierunku... :shock:
Awatar użytkownika
Monia82
Członek TAFC Polska

Post autor: Monia82 »

Reaktywacja po raz drugi :wink: Najpierw powstało MT, a potem w 98 się reaktywowało pierwszy raz :wink:

Zobaczymy, fajnie by było jakby jakieś single, zupełnie nowe powstały, pare koncertów/małe tourne. Dłuższa współpraca mi się nie widzi.
I lost my HEART AND SOUL in your eyes and smile...
Obrazek
Awatar użytkownika
michal.czeslaw

Post autor: michal.czeslaw »

Monia82 pisze: Zobaczymy, fajnie by było jakby jakieś single, zupełnie nowe powstały, pare koncertów/małe tourne. Dłuższa współpraca mi się nie widz

Tak, single,albumy,koncerty-a po ile będą bilety?A jak to się ma do polskiego Fan-Clubu TA?Czy będzie istniał pod inną nazwą czy jak?Ale Thomas namieszał!Wielu ludziom odebrało mowę :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
agnieszka12345
Kontakt:

Właśnie, nie będzie ludzi stać na drogie bilety, mam nadzieję, że Fan Club - Thomasa Andersa dalej pozostanie tak jak jest i mam nadzieję, że Thomas będzie sam koncertować - bez Dietera, bo dla mnie nie powinno być reaktywacji, po raz kolejny, to już nie to samo... :shock:
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

michal.czeslaw pisze:
Monia82 pisze: Zobaczymy, fajnie by było jakby jakieś single, zupełnie nowe powstały, pare koncertów/małe tourne. Dłuższa współpraca mi się nie widz

Tak, single,albumy,koncerty-a po ile będą bilety?A jak to się ma do polskiego Fan-Clubu TA?Czy będzie istniał pod inną nazwą czy jak?Ale Thomas namieszał!Wielu ludziom odebrało mowę :lol: :lol: :lol:
Chyba już się za bardzo zagalopowałyście ;)
Odpowiadając,nie sądzę abybilety były drogie.W roku 1998 bilet na koncert MT na płytę kosztował 70 zł więc nawet taniej niż na Thomasa solo :).
Jeżeli chodzi o TAFCPL to dlaczego nie mógłby istnieć nadal? Co ma piernik do wiatraka?Że zapytam?
Awatar użytkownika
MiReK
Członek TAFC Polska

W 1998 roku,po reaktywacji MT,niemiecki fan club Thomasa istniał nadal,dodam również że mimo iż panowie znów śpiewali razem od 1998 to przez kolejne lata aż do 2003,Thomas sam przyjmował fanów na Fan Club Party,bez udziału Dietera.Dlatego jeśli już dojdzie do kolejnej reaktywacji,nie sądze żeby nasz FanClub zmienił nazwę.
Awatar użytkownika
michal.czeslaw

atlantyda ;o) pisze:Jeżeli chodzi o TAFCPL to dlaczego nie mógłby istnieć nadal? Co ma piernik do wiatraka?Że zapytam?
Wręcz powinien istnieć!!!Ale co z fanami Dietera?On ich przecież tak bardzo szanuje :lol: Martwię się,może niepotrzebnie,o atmosferę na koncertach,kiedy na scenie będą obaj panowie.Dieterowi może być przykro,że nie ma swojego fan-clubu :D
Awatar użytkownika
Sussudio

Post autor: Sussudio »

Dieter Bohlen Królem Polski
Awatar użytkownika
MiReK
Członek TAFC Polska

michal.czeslaw niepotrzebnie wzniecasz ogień...
Awatar użytkownika
Laila

Post autor: Laila »

Spokojnie fani Dietera mają swoje fora i strony dotyczące swojego idola.
Awatar użytkownika
graaace

Post autor: graaace »

o jacie , super ze sie pogodzili moze cos z tego wyjdzie bo nie ukrywam ze na koncercie MT nie mialam okazji byc gdyz bylam malutka jak MT mialo reaktywacje w 1998 xd a teraz baardzo chetnie bym pojechala na ich koncert ;)
Don't take away my heart
Don't break it and depart
I'll be right here next to you ... <3
Awatar użytkownika
shoker191
Członek TAFC Polska

Post autor: shoker191 »

Hola hola ludziska... z podejściem to można ogłosić już powrót F.Collinsa do Genesis i Jackson 5. tylko że bez M.J
Na razie sie pogodzili, była rozmowa i tyle w temacie. Prasa robi to co zawsze czyje sieje ferment i nic po za tym. Pogodzili się , rozmawiali i tyle z oficjalnej strony. Są pewne dziwne zbiegi okoliczności które mogą uruchamiać pewne domysły ale to tylko NASZE teorie .

P.s; agnieszka12345 spokojnie reaktywacji jeszcze nie ma , biletów też. Ale bądź czujna!
Good Guys Only Win In Movies

Everyone has their Bohlen
Awatar użytkownika
michal.czeslaw

MiReK pisze:michal.czeslaw niepotrzebnie wzniecasz ogień...
Jaki ogień?To Thomas nadymił :lol: :lol: :lol: Ja tylko piszę co mi się roi pod kopułą,jakie mam pytania i wątpliwości.Nikogo nie zamierzam zagrzewać do walki :!: :!: :!:
ODPOWIEDZ