Thomas pogodził sie z Dieterem!
- agnieszka12345
- Kontakt:
Re: Thomas pogodził sie z Dieterem!
Dziennikarze mnie zaskoczyli, jestem w szoku :! I będziemy mieć - po raz trzeci " Modern Talking " Nie dowierzam, że po tylu latach, będzie reaktywacja, a tu taka niespodzianka, fani już się cieszą

- Laila
Czyli to jest prawda że będzie reaktywacja Modern Talking?
- MiReK
- Członek TAFC Polska
Nikt tego nie potwierdził jeszcze,to tylko nadgorliwość dziennikarzy po wczorajszych słowach Thomasa.
- agnieszka12345
- Kontakt:
Ja mam taką nadzieję, nie chciałabym reaktywacji - po raz trzeci
Thomas też nie zaprzecza, wszystko idzie w tym kierunku... 
- Monia82
- Członek TAFC Polska
Reaktywacja po raz drugi
Najpierw powstało MT, a potem w 98 się reaktywowało pierwszy raz
Zobaczymy, fajnie by było jakby jakieś single, zupełnie nowe powstały, pare koncertów/małe tourne. Dłuższa współpraca mi się nie widzi.
Zobaczymy, fajnie by było jakby jakieś single, zupełnie nowe powstały, pare koncertów/małe tourne. Dłuższa współpraca mi się nie widzi.
- michal.czeslaw
Monia82 pisze: Zobaczymy, fajnie by było jakby jakieś single, zupełnie nowe powstały, pare koncertów/małe tourne. Dłuższa współpraca mi się nie widz
Tak, single,albumy,koncerty-a po ile będą bilety?A jak to się ma do polskiego Fan-Clubu TA?Czy będzie istniał pod inną nazwą czy jak?Ale Thomas namieszał!Wielu ludziom odebrało mowę
- agnieszka12345
- Kontakt:
Właśnie, nie będzie ludzi stać na drogie bilety, mam nadzieję, że Fan Club - Thomasa Andersa dalej pozostanie tak jak jest i mam nadzieję, że Thomas będzie sam koncertować - bez Dietera, bo dla mnie nie powinno być reaktywacji, po raz kolejny, to już nie to samo... 
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Chyba już się za bardzo zagalopowałyściemichal.czeslaw pisze:Monia82 pisze: Zobaczymy, fajnie by było jakby jakieś single, zupełnie nowe powstały, pare koncertów/małe tourne. Dłuższa współpraca mi się nie widz
Tak, single,albumy,koncerty-a po ile będą bilety?A jak to się ma do polskiego Fan-Clubu TA?Czy będzie istniał pod inną nazwą czy jak?Ale Thomas namieszał!Wielu ludziom odebrało mowę![]()
![]()
Odpowiadając,nie sądzę abybilety były drogie.W roku 1998 bilet na koncert MT na płytę kosztował 70 zł więc nawet taniej niż na Thomasa solo
Jeżeli chodzi o TAFCPL to dlaczego nie mógłby istnieć nadal? Co ma piernik do wiatraka?Że zapytam?
- MiReK
- Członek TAFC Polska
W 1998 roku,po reaktywacji MT,niemiecki fan club Thomasa istniał nadal,dodam również że mimo iż panowie znów śpiewali razem od 1998 to przez kolejne lata aż do 2003,Thomas sam przyjmował fanów na Fan Club Party,bez udziału Dietera.Dlatego jeśli już dojdzie do kolejnej reaktywacji,nie sądze żeby nasz FanClub zmienił nazwę.
- michal.czeslaw
Wręcz powinien istnieć!!!Ale co z fanami Dietera?On ich przecież tak bardzo szanujeatlantyda ;o) pisze:Jeżeli chodzi o TAFCPL to dlaczego nie mógłby istnieć nadal? Co ma piernik do wiatraka?Że zapytam?
- Sussudio
http://muzyka.onet.pl/newsy/grupa-moder ... raca/k7gmm
http://afterparty.pl/newsy_artykul,17366.html
Grubo się robi
http://afterparty.pl/newsy_artykul,17366.html
Grubo się robi
Dieter Bohlen Królem Polski
- MiReK
- Członek TAFC Polska
michal.czeslaw niepotrzebnie wzniecasz ogień...
- Laila
Spokojnie fani Dietera mają swoje fora i strony dotyczące swojego idola.
- graaace
o jacie , super ze sie pogodzili moze cos z tego wyjdzie bo nie ukrywam ze na koncercie MT nie mialam okazji byc gdyz bylam malutka jak MT mialo reaktywacje w 1998 xd a teraz baardzo chetnie bym pojechala na ich koncert 
Don't take away my heart
Don't break it and depart
I'll be right here next to you ... <3
Don't break it and depart
I'll be right here next to you ... <3
- shoker191
- Członek TAFC Polska
Hola hola ludziska... z podejściem to można ogłosić już powrót F.Collinsa do Genesis i Jackson 5. tylko że bez M.J
Na razie sie pogodzili, była rozmowa i tyle w temacie. Prasa robi to co zawsze czyje sieje ferment i nic po za tym. Pogodzili się , rozmawiali i tyle z oficjalnej strony. Są pewne dziwne zbiegi okoliczności które mogą uruchamiać pewne domysły ale to tylko NASZE teorie .
P.s; agnieszka12345 spokojnie reaktywacji jeszcze nie ma , biletów też. Ale bądź czujna!
Na razie sie pogodzili, była rozmowa i tyle w temacie. Prasa robi to co zawsze czyje sieje ferment i nic po za tym. Pogodzili się , rozmawiali i tyle z oficjalnej strony. Są pewne dziwne zbiegi okoliczności które mogą uruchamiać pewne domysły ale to tylko NASZE teorie .
P.s; agnieszka12345 spokojnie reaktywacji jeszcze nie ma , biletów też. Ale bądź czujna!
Good Guys Only Win In Movies
Everyone has their Bohlen
Everyone has their Bohlen
- michal.czeslaw
Jaki ogień?To Thomas nadymiłMiReK pisze:michal.czeslaw niepotrzebnie wzniecasz ogień...