Thomas pogodził sie z Dieterem!

Dyskusja wyłącznie na temat Modern Talking.
Awatar użytkownika
MiReK
Członek TAFC Polska

Re: Thomas pogodził sie z Dieterem!

Post autor: MiReK »

A ja to czułem już trochę wcześniej o czym pisałem w temacie nowej piosenki Thomasa:
viewtopic.php?f=2&t=5358&start=48
Husku
Członek TAFC Polska

Post autor: Husku »

Miałeś nosa… :D Ja natomiast nie, bo zaraz po Tobie skomentowałam, że w Dietera nie uwierzę, a tu taka niespodzianka.
Awatar użytkownika
aragorn
Członek TAFC Polska

Post autor: aragorn »

Witam,,,schoker191,,,,,dlatego tyle czasu czekaliśmy na Dietera pewnie wtedy był na spotkaniu z Thomasem,,,,ha,ha a tak na poważnie to czas i rodzina zmiękczają ludzi,osobiście to Dieter nie jest ten gorszy ,spoko gość, media zrobiły dobrą robotę przez te 11 lat,powrót byłby jednak niesmaczny,tylko bigos jest lepszy po kilku odgrzaniach,zobaczymy pożyjemy. :)
That's the only thing i really know.......
Awatar użytkownika
agnieszka12345
Kontakt:

Post autor: agnieszka12345 »

Myślę, że nie będzie reaktywacji po raz trzeci, jedynie mogą dać koncert jubileuszowy... :wink: Mogę się mylić, różnie w życiu bywa 8)
Awatar użytkownika
MiReK
Członek TAFC Polska

Post autor: MiReK »

Oboje próbowali osobno:Fahrenkrog,Kasia Nova,Omid ,DSDS...nic im nie zapewni takiej gotówki jak MT!
I nie ważne że wcześniej obrzucali się błotem,dla kasy wszystko pójdzie w niepamięć.
Kiedyś,Thomas na pytanie o powrót MT mówił że jest to niemożliwe,dzisiaj powiedział dokładnie odwrotnie"wszystko jest możliwe",przypadek?
A przecież Dieter wyśpiewał w Bizarre Bizarre "Nigdy nie będzie końca Modern Talking"...
Husku
Członek TAFC Polska

Post autor: Husku »

Staram się aż tak nie napalać, ale nie wychodzi, wszystko brzmi tak pięknie :D
Awatar użytkownika
edmund1974
Członek TAFC Polska

Post autor: edmund1974 »

ArCrack pisze:Gdyby powrót Modern Talking miał niedługo nastąpić, Thomas raczej nie kontraktowałby na przyszły rok koncertów solowych. Z drugiej jednak strony, post na Facebooku do którego linkowała Ewa nie jest już dostępny. Spekulacje czas zacząć...
Mogę potwierdzić to, co napisała Ewa odnośnie postu napisanego przez Guido Karpa. Guido napisał, że Comeback MT nie nastąpi ani w 2014 ani kiedy indziej. Cała dyskusja na FB, mająca miejsce w zamkniętej grupie została po kilku godzinach usunięta przez administratorów tej zamkniętej grupy.

A jeśli chodzi o moje zdanie to jestem raczej negatywnie nastawiony do ponownej reaktywacji Modern Talking, ale jeśli jednak takowa nastąpi to oczywiście będę kupował płyty mojego ukochanego zespołu i w miarę finansowych możliwości pojadę choć na jeden koncert, bo niestety nie dane mi było być na żadnym koncercie Modern Talking.
You Can Win, If You Want.
Awatar użytkownika
agnieszka12345
Kontakt:

My fani nic nie wiemy, zobaczymy co z tego wyjdzie wszystkiego, możemy tylko domyślać się, szkoda, że wcześniej się nie pogodzili, wtedy byłoby większe prawdopodobieństwo - reaktywacji Modern Talking 8)
Ostatnio zmieniony ndz maja 25, 2014 22:29 przez agnieszka12345, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Pkmodern
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska

Post autor: Pkmodern »

Oj tam... oj tam... przecież Dieterowi dzieciaki dorastają a weseliska są kosztowne.... a kasy na wiano sporo trzeba mieć! 8)
MODERN TALKING FOREVER!!!
Awatar użytkownika
marco
Członek TAFC Polska

Post autor: marco »

SUPER!!! Być może po długim czasie znowu usłyszymy świetne piosenki Modern Talking. Ale było by cudownie gdyby Dieter skomponował coś w stylu płyt z lat 80-tych a Thomas by to pięknie zaśpiewał... :-) :-D
Awatar użytkownika
Pkmodern
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska

Post autor: Pkmodern »

Ostatnio zmieniony ndz maja 25, 2014 22:38 przez Pkmodern, łącznie zmieniany 1 raz.
MODERN TALKING FOREVER!!!
Awatar użytkownika
edmund1974
Członek TAFC Polska

Post autor: edmund1974 »

marco pisze:SUPER!!! Być może po długim czasie znowu usłyszymy świetne piosenki Modern Talking. Ale było by cudownie gdyby Dieter skomponował coś w stylu płyt z lat 80-tych a Thomas by to pięknie zaśpiewał... :-) :-D
Taaa, już w latach 1998 - 2003 Dieter nie komponował dla MT niczego utrzymanego w prawdziwych klimatach z lat 80-ięc dlaczego teraz miałby to zmienić??
You Can Win, If You Want.
Awatar użytkownika
agnieszka12345
Kontakt:

Tak pomyśleć, a ile będzie ludzi na koncercie Modern Talking, szok :!: Bilety będą się błyskawicznie sprzedawały... :D Myślę, że nic z tego nie będzie i oby tak zostało jak jest :wink:
Awatar użytkownika
sheena
Członek TAFC Polska

Post autor: sheena »

marco pisze:SUPER!!! Być może po długim czasie znowu usłyszymy świetne piosenki Modern Talking. Ale było by cudownie gdyby Dieter skomponował coś w stylu płyt z lat 80-tych a Thomas by to pięknie zaśpiewał... :-) :-D
Witam:-)
Oj tak, zgodzę się z Tobą Marco, o ile w ogóle doszło by do reaktywacji zespołu, że kawałki utrzymane w klimacie lat '80 to coś co chwyta mnie najbardziej za serce i osobiście nie ukrywam, że byłabym bardzo szczęśliwa gdyby doszło do reaktywacji. Nie ukrywam, że mam zdecydowanie większy sentyment do kariery solowej Thomas'a niż Dieter'a, aczkolwiek tego drugiego słucham z ogromnym sentymentem równie często.
Tak więc jestem ZA:-)
Awatar użytkownika
marco
Członek TAFC Polska

Post autor: marco »

sheena pisze:
Witam:-)
Oj tak, zgodzę się z Tobą Marco, o ile w ogóle doszło by do reaktywacji zespołu, że kawałki utrzymane w klimacie lat '80 to coś co chwyta mnie najbardziej za serce i osobiście nie ukrywam, że byłabym bardzo szczęśliwa gdyby doszło do reaktywacji. Nie ukrywam, że mam zdecydowanie większy sentyment do kariery solowej Thomas'a niż Dieter'a, aczkolwiek tego drugiego słucham z ogromnym sentymentem równie często.
Tak więc jestem ZA:-)
Sheena mam tak samo jak TY .... :-) :D
Awatar użytkownika
aleksandra227
Członek TAFC Polska

Post autor: aleksandra227 »

Sama nie wiem co mam powiedzieć??
Bo śniło mi się,że w tv mówili o powrocie Modern Talking i pokazywali Dietera,a Thomasa nie było widać go we śnie.Ale była mowa o powrocie modern talking, czyżby mój dzisiejszy sen był by proroczy…?

Mam jednak mieszane uczucia,bo z jednej strony było by super.Ale z drugiej strony podejrzewam,że nie było by już to samo …
Nie wątp w swoje marzenia jeżeli nawet,to uwierz że Ci się uda. Thank you that you are Thomas Anders I love you for it.
ODPOWIEDZ