Proszę u uzasadnienie swojego głosu. Dziękuję
Ja już oddałam swój głos,jestem na TAK,dlatego,że zawsze podobał mi się duet Dieter Bohlen + Thomas Anders.Wiadomo,że solowo nie nagrywają tak miłych dla ucha utworów jak w duecie.
Deep Purple.Didi&Thomas pisze:Oddałem głos na "NIE". Dlatego że byłoby to rozmienianie legendy MT na drobne. Zdarzało się w historii, że taka czy inna grupa się rozpadała a potem reaktywowała, ale nie słyszałem o takim wypadku by kiedyś stało się tak dwa razy. Jeśli ktoś zna taki przypadek - proszę niech się nim podzieli![]()
Ja patrzę na to w inny sposób - ludzie z czasem nabierają mądrości i wybaczają, to bardzo dobra cecha Thomasa jeśli potrafił wybaczyć Dieterowi. Mam nadzieję tylko, że ten drugi ma szczere intencje, bo jeśli nie, to bardzo źle świadczy o samym Dieterze.edmund1974 pisze:Ja również oddałem głos na NIE. Gdyby do Comabacku 2 jednak doszło to prawdopodobnie straciłbym do Thomasa szacunek. Po oczernieniu Thomasa przez Dietera w książce "Hinter den Kulissen" Thomas WIELOKROTNIE zarzekał się, że z Dieterem już nie chce mieć nic wspólnego. W pełni rozumiem takie podejście po tych wiadrach pomyj wylanych przez Dietera na głowę Thomasa. Gdyby jednak Thomas zmienił w tej kwestii zdanie, moje zdanie na temat Thomasa również mogłoby ulec zmianie... Pożyjemy, zobaczymy...
Znany mi jest polski zespół: Wanda i Banda,w 1982 powstali-rozpadli się w 1986,Didi&Thomas pisze:Jeśli ktoś zna taki przypadek - proszę niech się nim podzieli...
Te intencje to...€Husku pisze:Mam nadzieję tylko, że ten drugi ma szczere intencje, bo jeśli nie, to bardzo źle świadczy o samym Dieterze.
potwierdzam:Dgraaace pisze:Ja również jestem ZA , fajnie bylo by poczuc tą magię lat 80 <3
Zgadza się,tylko nasuwa się pytanie,czy i co potrafi jeszcze zrobić.Oby nie rozmienił się na drobneMiReK pisze:Tyle że jeżeli dojdzie faktycznie do kolejnego powrotu,to nie liczyłbym na utwory w stylu lat 80tych,raczej Dieter poszedłby nurtem nowego brzmienia.Mamy przykład po pierwszej reaktywacji.