Autografy Thomasa i Dietera
- Geronimo
Autografy Thomasa i Dietera
Witajcie roztomili,
życie ma się jedno i dobrze jest, gdy się spełnia w nim marzenia. Moim od jakiegoś czasu jest posiadanie autografów obydwóch geniuszy. Co prawda na koncercie w Częstochowie dostałem od Ewy zdjęcie Thomasa z podpisem - jeszcze raz za to dziękuję! fotografia ta znajduje się na honorowym miejscu w moim domu - to jednak bardzo chciałbym mieć autograf z dedykacją, no i oczywiście brakuje mi podpisu Dietera. Po przeczytaniu tej strony podchwyciłem pomysł i postanowiłem wysłać do obydwóch gentelmanów pocztówki z prośbą o autograf. W związku z tym chciałem się zapytać, czy adres widoczny na zalinkowanej stronie jest aktualny, to po pierwsze, a po drugie chciałem poruszyć kwestię techniczną - skąd wziąć znaczki poczty niemieckiej w Polsce? Byłem dopytać się na poczcie i nie wyślę tak po prostu listu do Niemiec, aby wrócił na mój koszt, musiałbym pieniądze włożyć do koperty, co w ogóle mija się z celem. Może jakieś InPosty lub inne cuda, realizował ktoś kiedyś coś podobnego?
życie ma się jedno i dobrze jest, gdy się spełnia w nim marzenia. Moim od jakiegoś czasu jest posiadanie autografów obydwóch geniuszy. Co prawda na koncercie w Częstochowie dostałem od Ewy zdjęcie Thomasa z podpisem - jeszcze raz za to dziękuję! fotografia ta znajduje się na honorowym miejscu w moim domu - to jednak bardzo chciałbym mieć autograf z dedykacją, no i oczywiście brakuje mi podpisu Dietera. Po przeczytaniu tej strony podchwyciłem pomysł i postanowiłem wysłać do obydwóch gentelmanów pocztówki z prośbą o autograf. W związku z tym chciałem się zapytać, czy adres widoczny na zalinkowanej stronie jest aktualny, to po pierwsze, a po drugie chciałem poruszyć kwestię techniczną - skąd wziąć znaczki poczty niemieckiej w Polsce? Byłem dopytać się na poczcie i nie wyślę tak po prostu listu do Niemiec, aby wrócił na mój koszt, musiałbym pieniądze włożyć do koperty, co w ogóle mija się z celem. Może jakieś InPosty lub inne cuda, realizował ktoś kiedyś coś podobnego?
- Evaalex
Re: Autografy Thomasa i Dietera
Jak chce uzyskac autograf pisze pod
Thomas Anders Fanclub
Postfach 201718
56017 Koblenz
Czasem dlogo czakalam na autograf ale nigdy sie nie zdazylo ze nie otrzymala autografu. Karzdy z nich byl z dedykacja bo o nia prosilam.
Poczytaj co forumowicze pod tym linkiem piusza Temat: Droga pozyskiwania autografów
viewtopic.php?f=15&t=3535&p=54355&hilit=autograf#p54355
Thomas Anders Fanclub
Postfach 201718
56017 Koblenz
Czasem dlogo czakalam na autograf ale nigdy sie nie zdazylo ze nie otrzymala autografu. Karzdy z nich byl z dedykacja bo o nia prosilam.
Poczytaj co forumowicze pod tym linkiem piusza Temat: Droga pozyskiwania autografów
viewtopic.php?f=15&t=3535&p=54355&hilit=autograf#p54355
- agnieszka12345
- Kontakt:
Ja posiadam 2 autografy z dedykacją od Thomasa ,czekałam 6 miesięcy ,ale warto było
Jeśli chodzi o autograf Dietera ,to ciężko będzie zdobyć ,ja osobiście nawet nie wiem jak się do tego zabrać ,tym bardziej jak Dieter występuję w tv ,ale od Thomasa jak najbardziej można zdobyć autograf

- Thomas A
- Członek TAFC Polska
W roku 2012 w radiu Szczecin przed koncertem Thomas podpisał Mi Swoją autobiografię i Jestem zadowolony że mam taką pamiątkę . 
- Geronimo
Dziękuję Ci Ewo za bardzo przydatny link! Skoro mówisz, że zawsze dostawałaś autograf pisząc pod ten adres, który wkleiłaś, to również spróbuję z niego skorzystać. Adres Dietera będę musiał wybrać z któregoś z tam podanych z nadzieją, że jest aktualny. Co ciekawe, w tamtym temacie ktoś napisał, że jest coś takiego jak międzynarodowy kupon na odpowiedź. Mi na poczcie o niczym takim nie powiedzieli.
- Evaalex
Ja mialam szczescie. Bylo ale tez tak ze na poczcie w koblenz ktos autografy kradl. Dani meölldowali Thomasowi ze autografy nie doszly. On sie kiedys zdenerwowal. Zlapano zlodzieja.Nie wiem jak go ukarano.
- Geronimo
Udało się! Jestem szczęśliwym posiadaczem autografu samego Dietera! Co prawda nie dostałem dedykacji, ale oprócz zdjęć, które wysłałem do podpisania, Dieter odesłał jeszcze jedno, dodatkowe, od siebie. Teraz czas na próbę zdobycia podpisu Thomasa, m.in. na pocztówce Modern Talking, aby w ten sposób stała się kompletna, z dwoma autografami : )
-
pawelf95
Geronimo byłbym bardzo wdzięczny o podanie adresu do Dietera bo nie mogłem nigdzie znaleźć. Pozdrawiam
- Geronimo
O adres dopytałem tutaj. Zwróć uwagę na kod pocztowy.
-
pawelf95
Średnio rozumiem co tam jest po niemiecku napisane dlatego upewnię się
Dieter Bohlen
Metzendorfer Weg 37
21244 Rosengarten
ten adres jest poprawny ?
Dieter Bohlen
Metzendorfer Weg 37
21244 Rosengarten
- shoker191
- Członek TAFC Polska
pawelf95 pisze:Średnio rozumiem co tam jest po niemiecku napisane dlatego upewnię się
Dieter Bohlen
Metzendorfer Weg 37
21244 Rosengarten
Poprawny , ręczę..
Good Guys Only Win In Movies
Everyone has their Bohlen
Everyone has their Bohlen