Afterparty Sopot
-
Husku
- Członek TAFC Polska
Re: Afterparty Sopot
Nie wiem, telefonów nie odbierają… Ale gdyby splajtował, to komu chciałoby się umieszczać na stronie aktualne imprezy i godziny otwarcia w święta na przykład… 
- Evaalex
Swieta racja. Jak bby lokal byl plajte to nikomu niechcialo by sie strony internetowej prowadzic.Husku pisze:Nie wiem, telefonów nie odbierają… Ale gdyby splajtował, to komu chciałoby się umieszczać na stronie aktualne imprezy i godziny otwarcia w święta na przykład…
-
Husku
- Członek TAFC Polska
Może po prostu mam pecha i nie udało im się jeszcze naprawić usterki po zeszłej niedzieli, przypominam, że czwartek jest ich pierwszym dniem pracy. Po świętach mam nadzieję, że uda się wszystko ustalić, jeśli nie, to nie panikujmy, mamy jeszcze sporo czasu do lipca. 
- GoOosiaGus
Ja napisze do nich na meila moze chociaz z tej strony bedzie od nich odzew 
You feel the music all around the world 
-
Husku
- Członek TAFC Polska
- Evaalex
Dobry pomysl moze na maila odpowiedza.GoOosiaGus pisze:Ja napisze do nich na meila moze chociaz z tej strony bedzie od nich odzew
- aleksandra227
- Członek TAFC Polska
Zgadzam się z Ewą dobry pomysł i trzymamy kciuki,żeby się w końcu udało 
Nie wątp w swoje marzenia jeżeli nawet,to uwierz że Ci się uda. Thank you that you are Thomas Anders I love you for it.
-
Husku
- Członek TAFC Polska
Gosiu, daj proszę znać do piątku, czy odpisali cokolwiek, inaczej znowu się przejadę.GoOosiaGus pisze:Ja napisze do nich na meila moze chociaz z tej strony bedzie od nich odzew
- GoOosiaGus
Husku jeszcze nic nie odpisali wiec nie wiem moze to z powodu tej awarii 
Sluchajcie!
Odpisano mi na maila i dostalam aktualny numer do bardzo pomocnego Pana i...
Lokal zarezerwowany
Tylko blizej terminu bedzie trzeba podac konkretniejsza ilosc osob zeby wiedzieli ile krzesel i stolow nam ustawic
No i Pan pytal czy bedziemy chcieli jakies zakaski czy cos na cieplo bo ogolnie kuchnia u nich jest do 22 a wiadomo ze raczej bedziemu po twj godzinie zakaski to kwestia od 5 -9 zl wiec nie jest zle gdybysmy chcieli jakas zupe na wejscie to wszyatko jest w stanie ogarnac i zrobic maly bufecik i byla by zupka w podgrzewaczu wiwc nie wiwm co byscie chciwli na tw zakaski sa w stanie zrobic generalnie wszyatko od sledzika po jarzynowa a wiec czekam na odpowiedz od was
Sluchajcie!
Odpisano mi na maila i dostalam aktualny numer do bardzo pomocnego Pana i...
Lokal zarezerwowany
Tylko blizej terminu bedzie trzeba podac konkretniejsza ilosc osob zeby wiedzieli ile krzesel i stolow nam ustawic
No i Pan pytal czy bedziemy chcieli jakies zakaski czy cos na cieplo bo ogolnie kuchnia u nich jest do 22 a wiadomo ze raczej bedziemu po twj godzinie zakaski to kwestia od 5 -9 zl wiec nie jest zle gdybysmy chcieli jakas zupe na wejscie to wszyatko jest w stanie ogarnac i zrobic maly bufecik i byla by zupka w podgrzewaczu wiwc nie wiwm co byscie chciwli na tw zakaski sa w stanie zrobic generalnie wszyatko od sledzika po jarzynowa a wiec czekam na odpowiedz od was
- Evaalex
o sie Tobie dowiedziec jak jest z lokalem dzieki. Szkoda ze kuchnia od 22.00 jest nieczynna.Fajnie byloby jak bysmy mieli mozliwosc do spozycia gorocego posilku po koncercie. Podobnie jak bylo wCzestochowie. Moze zaistniala by jakas mozliwosc zeby spozyc cieply posilek. Goraca kolacja z winkiem Wspaniala rzecz. Lista chetnych istniej
Lista chetnych do brania udzialu w After:
1. Monia82
2. Evaalex
3. Husku
4. Siara1971
5. hanoczka36 + 1 osoba
6. weidung
7. DorkaWawa + 1 osoba
8. GoOosiaGus
9. marcinspl
10. lancja
11. JoannaIzabella (być może)
12. KarinaMaria (być może)
13. aleksandra227
14. AngelOfDarkness
15. Maringo18 + 3 osoby
Lista chetnych do brania udzialu w After:
1. Monia82
2. Evaalex
3. Husku
4. Siara1971
5. hanoczka36 + 1 osoba
6. weidung
7. DorkaWawa + 1 osoba
8. GoOosiaGus
9. marcinspl
10. lancja
11. JoannaIzabella (być może)
12. KarinaMaria (być może)
13. aleksandra227
14. AngelOfDarkness
15. Maringo18 + 3 osoby
-
Husku
- Członek TAFC Polska
Super! 
Też jestem za czymś na ciepło, wszyscy na pewno będziemy głodni.
Też jestem za czymś na ciepło, wszyscy na pewno będziemy głodni.
- GoOosiaGus
Dobra ja tez jestym za czyms na cieplo w takim razie piszxie swoje propozycje moze to nyc zupa a moze to byc jak Pan mowil np ziemniaki czy frytki i mieso lub ryba do wyboru 
- aleksandra227
- Członek TAFC Polska
Cieszę się,że udało się skontaktować w końcu z tą "PLAŻĄ PIRATÓW" 
To co do menu to moja propozycja była by taka : FRYTKI + RYBA + SURÓWKA WARZYWNA (kapusta,koperek lub marchewka) lub
sałatka GRECKA,udka na CIEPŁO,skrzydełka, sałata "lodowa" z sosem VINEGRET.
A Wy co proponujecie
Pozdrowionka
To co do menu to moja propozycja była by taka : FRYTKI + RYBA + SURÓWKA WARZYWNA (kapusta,koperek lub marchewka) lub
sałatka GRECKA,udka na CIEPŁO,skrzydełka, sałata "lodowa" z sosem VINEGRET.
A Wy co proponujecie
Pozdrowionka
Nie wątp w swoje marzenia jeżeli nawet,to uwierz że Ci się uda. Thank you that you are Thomas Anders I love you for it.
- Monia82
- Członek TAFC Polska
A jest jakieś menu? Nie otwiera mi się adres ich strony podany tutaj 2 strony wcześniej 
-
Husku
- Członek TAFC Polska
- GoOosiaGus
Ale tez nie musimy Monia wybierac tego co w karcie mozwmy tez sami powiedziec co chcemy oni to przygotuja pan mowil ze moga nam rowniez przhgotoqac np deake serow i deake wedlin jakies salatki czy wlasnie sledzika
A osobna na cieblo gdybysmy chcieli przy tzw szweckim stole pare sztuk mieaia pare sztuk ryby i ziemniaki i frytki i jakiea tam surowki i bd wtedy dla kazdego mozliwosc wyboru..
Tylko trzeba sie liczyc z tym ze to wieksze koszta ale aama rwzerwacja itd nie jest platna wiec nie jest zle
A osobna na cieblo gdybysmy chcieli przy tzw szweckim stole pare sztuk mieaia pare sztuk ryby i ziemniaki i frytki i jakiea tam surowki i bd wtedy dla kazdego mozliwosc wyboru..
Tylko trzeba sie liczyc z tym ze to wieksze koszta ale aama rwzerwacja itd nie jest platna wiec nie jest zle