Jeszcze w tym dziale mnie nie było
Widzę, że czasami chętnie służycie pomocą to i ja postanowiłem poprosić.
Od dawna bezskutecznie poszukuję Emmalene (That's No Lie) Extended Version 6:05 w formacie bezstratnym lub mp3 320 mb/s, a do tego kilka piosenek Alexandra Klawsa : Free Like The Wind (Orchestral Version) 3:46, Behind The Sun (Guitar Mix) 4:00, Behind The Sun (Classic Mix) 4:01, Maybe 3:47, Don't Be Cool 4:14, Why Does It Always Rain On Me 3:33, From The Heart Of An Angel 3:34, I Don't Wanna Say That 3:15 również w formacie bezstratnym lub mp3 320 mb/s
Jeżeli znalazłby się ktoś chętny, żeby mi to przesłać, to proszę: nado3@tlen.pl
W zamian mogę zaproponować "Dreamcatchera" Marka Medlocka.
Za pomoc w uzupełnieniu części kolekcji dziękuję koledze z forum. Uszczęśliwiony tym faktem, pozdrawiam go serdecznie
Mam nadzieję, że dopisze mi szczęście, co do pozostałych kawałków:
Emmalene (That's No Lie) Extended Version 6:05 w formacie bezstratnym lub mp3 320 mb/s,
Maybe 3:47, Don't Be Cool 4:14, Why Does It Always Rain On Me 3:33, From The Heart Of An Angel 3:34, I Don't Wanna Say That 3:15 również w formacie bezstratnym lub mp3 320 mb/s
Jeśli można to skorzystam z tematu założonego przez nado, bo po co zakładać podobny. Poszukuję singla "Foolish Heart" TNT. Jeśli ktoś go posiada to będę bardzo wdzięczny jeśli zechciałby się nim podzielić.
a ja poszukuję Mark Medlock-Unbelievable (2-track) oczywiscie na oryginalnej płycie CD, a nie mp3, jak ktoś chciałby się pozbyć (tzn sprzedac)tego singla i ma go w b.dobrym stanie, to prosze o info na maila: bibigmbh@wp.pl mogę się dodatkowo odwdzięczyć jakimiś mp3
Nie wiecie może czy pożegnalny koncert MT jest gdzieś dostępny na internecie. Bardzo zależy mi na tym żeby go obejrzeć. Szukałam, ale są tylko pojedyncze piosenki.
Kiedyś próbowałam znalazłam torrent z koncertem, ale niestety nie udało mi się ściągnąć pliku, bo nikt go nie udostępniał, więc może być z tym trudno… Na youtube jest kilka piosenek, ale wątpię, aby był to cały koncert. W Final Albumie masz krótkie relacje przedkoncertowe, rozmowę z Thomasem, Dieterem i ostatni ukłon na scenie z tego co pamiętam.