Żałuj,Ola żałuj,będzie się działoaleksandra227 pisze:Witam wszystkich nowych w Thomasowej rodzince![]()
Szkoda,że nie będę w Częstochowie niestety finanse heh
Przedstawcie się :)
- michal.czeslaw
Re: Przedstawcie się :)
- cris1974
Jest jeszcze kilka dni, więc może Ci się uda, tym bardziej, że do następnego koncertu daleko
- aleksandra227
- Członek TAFC Polska
michal.czeslaw pisze:Żałuj,Ola żałuj,będzie się działoaleksandra227 pisze:Witam wszystkich nowych w Thomasowej rodzince![]()
Szkoda,że nie będę w Częstochowie niestety finanse heh![]()
![]()
Chyba,że obrabuję bank lub wygram w totka,bo niestety pieniążki mnie nie lubią heh
Rentka taka malutka,a pracy nie mam,bo ciężko mi ją znaleźć niestety ... Wiem,że będzie się działo i żałuję ubolewając nad tym
Nie wątp w swoje marzenia jeżeli nawet,to uwierz że Ci się uda. Thank you that you are Thomas Anders I love you for it.
-
SHAKIRA
Witam mam na imię Kasia jestem z Goleniowa od kat pamiętam słucham '' MT'' uwielbiam te klimaty
Niedługo odbędzie się koncert w Kołobrzegu,
planuje jechać , czy morze ktoś się wybiera ???Mam jeszcze jedno pytanie czy ktoś może orientuje się jak mogę zamówić wejściówkę,fan clubu bo bez niej nie wejdę za kulisy
pozdrawiam wszystkich
planuje jechać , czy morze ktoś się wybiera ???Mam jeszcze jedno pytanie czy ktoś może orientuje się jak mogę zamówić wejściówkę,fan clubu bo bez niej nie wejdę za kulisy
- michal.czeslaw
W Kołobrzegu koncertu nie będzie.Za to w lipcu w Sopocie.Należy śledzić forum,informacje na temat wejściówek będą podane.Ale wejściówka nie jest przepustką za kulisy!!!!SHAKIRA pisze:yNiedługo odbędzie się koncert w Kołobrzegu,
- rodzynka2468
Cześć
Nazywam się Karola. Mam 14 lat. Od niedawna jestem wielką fanką Thomasa i Modern Talking <3
Songs that live-on forever
The melodies don't stop haunting you...
The melodies don't stop haunting you...
- siara1971
- Członek TAFC Polska
Super witamy w naszej rodzincerodzynka2468 pisze:CześćNazywam się Karola. Mam 14 lat. Od niedawna jestem wielką fanką Thomasa i Modern Talking <3
- DorkaWawa
- Członek TAFC Polska
- marian123
Witamy serdecznie 
- aleksandra227
- Członek TAFC Polska
Witaj Karolinko 
Nie wątp w swoje marzenia jeżeli nawet,to uwierz że Ci się uda. Thank you that you are Thomas Anders I love you for it.
- Laila
Hej mam na imię Iza jestem ze Starachowic. Mam 16 lat. Od około 6 miesięcy jestem wielka fanką Modern Talking i Dietera <3
- marian123
Witaj Izo na Forum
, ja jestem z okolic Kielc 
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Laila pisze:Hej mam na imię Iza jestem ze Starachowic. Mam 16 lat. Od około 6 miesięcy jestem wielka fanką Modern Talking i Dietera <3
Zapraszam do tematu viewtopic.php?f=8&t=2094&start=96 ,opiszcie jak do tego doszło,że zainteresowała Was ta muzyka MT i Ci akurat wykonawcy.Jesteście dość młodymi osobami,a Modern Talking od dobrych kilkunastu lat nie istnieje,gdzie więc dowiedziałyście się o tej grupie i gdzie po raz pierwszy usłyszałyście jakiś utwór ?rodzynka2468 pisze:CześćNazywam się Karola. Mam 14 lat. Od niedawna jestem wielką fanką Thomasa i Modern Talking <3
- Laila
Marian123 a z kąt dokładnie jesteś? 
- marian123
Miejscowość Brzechów , okolice Daleszyc , Górna , Krajna , mniej więcej 
- Laila
Dziękuję za taką dokładność, nic mi to nie mówi, ale sobie sprawdziłam już