Sussudio pisze:atlantyda ;o) pisze:
CD uważam za oryginał ponieważ jako takie kupiłam więc się uspokuj.
Skoro jest jak mówisz "oryginalne", to czemu sprzedajesz taniej niż kupiłaś je kilka dni wcześniej?
Czepiam się bo kitrasz we własne gniazdo, Thomas ma u nas dość ciasne grono fanów i jeśli ktoś kupi tą płytę to zapewne ktoś z tego forum...
Masz prawo to sprzedać, nikt Ci nie broni, nie o to chodzi - problem w tym że doskonale wiesz że to podróbka a na pytanie czy to oryginał odpowiadasz "tak"
Nie mów mi proszę co o czym doskonale wiem a o czym nie.
Odpowiedziałam "tak" bo opieram się na opinii Roberta,który ma dokładnie to samo wydanie i kupił w sklepie muzycznym w Hamburgu.Do tej pory miałam chyba z 7 takich samych wydań,nikt mi nie zwrócił uwagi,aby CD było nie oryginalne,nie miałam żadnych zwrotów do poprzedniego tygodnia,kiedy to właśnie osoba,która prosiła o wycofanie aukcji bo jest zainteresowana kupnem.CD kupiłam za 125 zł,sprzedałam za 200 zł. Kupujący uznał CD za nie oryginalne.Ja kupiłam oryginał o czym zapewniał mnie sprzedawca z USA.W tym momencie wystawiam za 99,99 aby ponieść najniższe koszta za wystawienie aukcji.Jeżeli sprzedam za tyle to zwróci mi się chociaż te 99,99 zł - prowizja od wystawienia i sprzedaży.Nie potrzebne mi są 2 takie same egzemplarze.
Temat odnośnie oryginalności założyłam po to,aby ktoś mnie upewnił,że sprzedaję oryginał lub wyprowadził z tego błędu.
Więc jeżeli ktoś ma "oryginał" inny niż ja wystawiam to proszę o konkretne informacje na ten temat i fotki.