Sklepik z pamiątkami związanymi z MT i nie tylko...

Rozmowy zupełnie nie na temat.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Didi&Thomas

Sklepik z pamiątkami związanymi z MT i nie tylko...

Post autor: Didi&Thomas »

Jest nas tu oficjalnie całkiem spore grono Fanów MT i tak sobie myślę, że fajnie byłoby otworzyć taki internetowy sklepik z pamiątkami dotyczącymi naszych idoli. Ja np. zawsze chciałem mieć taką kurtkę z podobizną Dietera jaką swego czasu widziałem bodajże u Marka Medlocka. Naprawdę mi się podobała. Pomyślałem - tylko gdzie można taką kupić ?
Są jeszcze kubeczki, długopisy, czapeczki, breloczki, koszulki. Część dochodów ze sprzedaży można by przeznaczyć na bieżącą działalność strony, np. na utrzymanie serwerów, albo na koncertowe gadżety przy okazji np. koncertów Thomasa. Może jakaś pamiątka z FanParty ? Jak to zrobić technicznie - może w formie dodatkowej zakładki na stornie "Sklepik dla Fana" ? Nie wiem, poddaję tylko pomysł do dyskusji.
Co Wy na to ?
"Don`t let me down, take my hand
Now and forever, be my friend...
"
Awatar użytkownika
michal.czeslaw

Re: Sklepik z pamiątkami związanymi z MT i nie tylko...

Post autor: michal.czeslaw »

[quote="Didi&Thomas"]

Jest nas tu oficjalnie całkiem spore grono Fanów MT i tak sobie myślę, że fajnie byłoby otworzyć taki internetowy sklepik z pamiątkami dotyczącymi naszych idoli.[/quote
Pomysł może i dobry,ale istnieje przecież ALLEGRO!Sprzedający będzie chciał zarobić i zrobi się z tego aukcja.Poza tym zagorzali fani nie tak prędko pozbywają się swoich zdobyczy.Ale kto wie może coś z tego wyniknie.Wypowiedzą się inni i będzie wiadomo.Pozdrawiam milutko! :D
Awatar użytkownika
DorkaWawa
Członek TAFC Polska

Post autor: DorkaWawa »

Pomysł jest dobry, ale czy wypali? Nie wydaje mi się. Płyty, plakaty można kupić na Allegro, a np. koszulkę, kubek, czapkę można zamówić w punkcie Fotojoker (ja zrobiłam kubek i koszulkę) :)
Don’t Give Up!
Awatar użytkownika
aleksandra227
Członek TAFC Polska

Post autor: aleksandra227 »

A już sklepik Thomasowy istnieje na stronce Fan - Clubowej i na niemieckim sklepiku Thomasa oficjalny ;)

A po drugie można takie usługi zamawiać w Fotojokerze czy innej firmy. Bo raczej za żadne skarby nie chciał by nikt pozbyć się

swojej "Złotej kolekcji" :|

Choć pomysł jest dobry,ale raczej nie wypali ...
Nie wątp w swoje marzenia jeżeli nawet,to uwierz że Ci się uda. Thank you that you are Thomas Anders I love you for it.
ODPOWIEDZ