Nie przypominam sobie, żebym wywoływał jakąkolwiek kłótnię ale też wybacz Patryku, mam już gdzieś kto jest lub nie jest członkiem Waszego zarządu! Jako użytkownik forum nie jestem zobowiązany do uczenia się na pamięć struktur TAFC które zawsze były okryte smugą tajemnicy. Ja piszę posty w swoim i tylko swoim imieniu. Nad avatarem Pkmodern jest napisane Członek TAFC więc dla mnie to jest tylko członek...33ccd pisze:Gdybyś przeczytał info, moją odpowiedź na Twoje pytanie z ostatniej kłótni, którą Ty notabenę wywołałeś, to wiedział byś ze PK Modern JEST w zarządzie TAFCPL i zajmuje sie multimediami. Ale po co!
14.06.2014 - 25. Fan Day
- Malediwy
Re: 14.06.2014. 25 Fan Day ???
Spokojem można kamień ugotować...
- 33ccd
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
- Kontakt:
Twoje 40 zł nie powoduje że coś jest, albo tego nie ma bo brakło kasy.
AD. 1 Jeśli zostało zaznaczone ze można dokupic jeden hologram, to tak ma byc i nic nam do tego. Niepodoba ci sie to to nie musisz oddawac karty do losowania.
AD. 2 Uważam że nie na miejscu jest sugerowania " nabijania kasy " co jest równoznaczne z oskarzaniem go o naciaganie!!
AD. 3 Fakt jest taki że zawsze o wszystko się czepiasz, masz cięty język i wywołujesz kłótnie. Niepodoba Ci się że "Thomas robi na nas kasę", to mu to napisz by robił wszytko za darmo.
AD. 1 Jeśli zostało zaznaczone ze można dokupic jeden hologram, to tak ma byc i nic nam do tego. Niepodoba ci sie to to nie musisz oddawac karty do losowania.
AD. 2 Uważam że nie na miejscu jest sugerowania " nabijania kasy " co jest równoznaczne z oskarzaniem go o naciaganie!!
AD. 3 Fakt jest taki że zawsze o wszystko się czepiasz, masz cięty język i wywołujesz kłótnie. Niepodoba Ci się że "Thomas robi na nas kasę", to mu to napisz by robił wszytko za darmo.
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
- 33ccd
- Kontakt:
Jak tylko siegnąć w stecz jesteś prawie jedyny co ma zawsze inne zdanie niż wiekszosć użytkowników tego forum!Malediwy pisze:Najwyraźniej to nie ja mam z tym problem... Bo ja nie mam problemu z napisaniem tego co myślę... Ale najwyraźniej to Wy macie problemy z przyjęciem do wiadomości tego, że ktoś może myśleć inaczej niż WY! Pisząc o moim zniesmaczeniu loterią nie napisałem nic co byłoby personalnym atakiem na kogokolwiek...33ccd pisze:Jeśli Malediwy ma z tym problem i mu to nie pasuje to proponuje napisac to na niemieckim forum, może doczekamy się jakiegoś wyjaśnienia od teamu Thomasa! I utnie to nasze domysły.
Natomiast Ty Patryku masz poważny problem bo nie potrafisz zająć stanowiska wtedy kiedy by się go od Prezesa oczekiwało natomiast jak już się odezwiesz to zwykle tylko jak widać potrafisz dołożyć do ognia... I nie zapominaj się! To nie jest forum TAFC Polska i jak Ci się coś nie podoba to sam sobie pisz na niemieckim forum jak masz na to ochotę! Ja na tym forum piszę od 2005 roku a więc znacznie dłużej niż istnieje TAFC!I proponuję ucz się od najlepszych! Bo odkąd pamiętam to tylko Arek rzeczywiście zawsze potrafił zająć właściwie stanowisko w takich sytuacjach...ArCrack pisze:I co to zmienia? Robienie afery z tego, że ktoś ma własny pogląd na dany temat jest delikatnie mówiąc nie na miejscu.
Naprawdę chcesz byśmy mieli swoje oddzielne forum? I co się tu wtedy będzie działo?
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
- agnieszka12345
- Kontakt:
Re: 14.06.2014 - 25. Fan Day
Już przestańcie ,po co się denerwować
To tylko forum...
- Malediwy
Gdyby były 40 dychy zapewne nie byłoby Twojego postu i oskarżenia, że to ja wywołuję zawsze wojny...33ccd pisze:Twoje 40 zł nie powoduje że coś jest, albo tego nie ma bo brakło kasy.
Gdzie zostało zaznaczone po za wspomnianą deklaracją z ust Thomasa zasłyszaną przez Pkmodern? Czy dalej podtrzymujesz stanowisko zarządu i jego członków, że oskarżyłem w swoim poście Thomasa o kradzież?33ccd pisze:AD. 1 Jeśli zostało zaznaczone ze można dokupic jeden hologram, to tak ma byc i nic nam do tego. Niepodoba ci sie to to nie musisz oddawac karty do losowania.
Według mnie ta loteria to jest nabijanie kasy ale nie naciąganie - bo zgadzam się, kto chce to płaci...33ccd pisze:AD. 2 Uważam że nie na miejscu jest sugerowania " nabijania kasy " co jest równoznaczne z oskarzaniem go o naciaganie!
Mam cięty język ale nie zarzucisz mi personalnych ataków i wkładania komuś w usta słów których nie wypowiedział czego Ty i Twój zarząd wyraźnie się dzisiaj dopuścił... Nie mam potrzeby pisać do Thomasa skoro jestem użytkownikiem stosownego w temacie forum na którym mam prawo wyrazić swoje zdanie...33ccd pisze:AD. 3 Fakt jest taki że zawsze o wszystko się czepiasz, masz cięty język i wywołujesz kłótnie. Niepodoba Ci się że "Thomas robi na nas kasę", to mu to napisz by robił wszytko za darmo.
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Stop panowie.
Po pierwsze każdy ma prawo czuć się zniesmaczonym czym chce, a forum jest od tego żeby to wyrazić. I to nasze, polskie, na którym piszemy po polsku co nas boli a co cieszy. Można się z tym zgodzić albo nie zgodzić, ale podważanie prawa do posiadania własnego zdania to jakiś absurd.
Po drugie, jeśli ktoś uważa że dany użytkownik szkodzi forum, wywołuje kłótnie, kogoś obraża, atakuje, to zgłasza się to do admina, a nie robi aferę na forum publicznym. Wtedy admin reaguje w sposób, jaki uważa za stosowny i wychodzi czy się nadaje czy jest dupa. Dziesięcioletni staż tego forum wskazywałby, że taka dupa do końca nie jestem, a coś mi podpowiada że w tej konkretnej sprawie to Pkmodern w pewnym popłynął za daleko i dalsze grzebanie w tym wątku jest ślepą uliczką. Krok wstecz i na właściwe tory!
Po pierwsze każdy ma prawo czuć się zniesmaczonym czym chce, a forum jest od tego żeby to wyrazić. I to nasze, polskie, na którym piszemy po polsku co nas boli a co cieszy. Można się z tym zgodzić albo nie zgodzić, ale podważanie prawa do posiadania własnego zdania to jakiś absurd.
Po drugie, jeśli ktoś uważa że dany użytkownik szkodzi forum, wywołuje kłótnie, kogoś obraża, atakuje, to zgłasza się to do admina, a nie robi aferę na forum publicznym. Wtedy admin reaguje w sposób, jaki uważa za stosowny i wychodzi czy się nadaje czy jest dupa. Dziesięcioletni staż tego forum wskazywałby, że taka dupa do końca nie jestem, a coś mi podpowiada że w tej konkretnej sprawie to Pkmodern w pewnym popłynął za daleko i dalsze grzebanie w tym wątku jest ślepą uliczką. Krok wstecz i na właściwe tory!
Jak piszesz tak cię widzą.
- Malediwy
Jeszcze niedawno to Asia była jedyną która nie rozumiała pewnych reguł... Zawsze te same śpiewki z Waszej strony...33ccd pisze:Jak tylko siegnąć w stecz jesteś prawie jedyny co ma zawsze inne zdanie niż wiekszosć użytkowników tego forum!
A co się złego działo przed 2010 rokiem??? Mnie Wy nie przeszkadzacie! To Wam jakoś przeszkadza, że ktoś ma inne zdanie... Ty jak i każdy inny członek TAFC ma tutaj takie samo prawo wypowiadania się jak ja. Jeszcze raz Cię pytam! Czy w moim poście dotyczącym loterii na Fan Day widzisz jakiś personalny atak do kogokolwiek??? A czy aby Twój pierwszy dzisiejszy post takowym właśnie nie był???33ccd pisze:Naprawdę chcesz byśmy mieli swoje oddzielne forum? I co się tu wtedy będzie działo?
- Evaalex
Tym ktorzy jeszcze nie maja noclegu moge polecic Jugend Herberge Koblenz znajdujaca sie nie daleko Festung Ehrtenbreitstein
http://www.diejugendherbergen.de/die-ju ... /portrait/
http://www.diejugendherbergen.de/die-ju ... /portrait/
- 33ccd
- Kontakt:
Dalej uważam że to Ty Malediwy wywołujesz zamieszanie w wielu tematach. Cięty język jakiego z premedytacją zawsze używasz jest nie na miejscu, bo można inaczej przedstawiać swoje racje a nie tak jak to zawsze robisz TY.
Admin powinien nie zajmować stanowiska żadnej ze stron, być obiektywny, a tego mi tu tego brakuje i to nie pierwszy raz, wiec w tej kwestji nie mam chyba zamiaru zgłaszać tego Adminowi, bo to nic nie daje tym bardziej, że Admin nie widzi problemu w jaki specyficzny sposób wypowiada się zawsze Malediwy prowokując potem takie dyskusje. Proszę Admina o darowanie sobie pisania o "praniu brudów na forum w dziale publicznym" gdyż daje sam Admin na to przyzwolenie.
Tyle na temat!
Admin powinien nie zajmować stanowiska żadnej ze stron, być obiektywny, a tego mi tu tego brakuje i to nie pierwszy raz, wiec w tej kwestji nie mam chyba zamiaru zgłaszać tego Adminowi, bo to nic nie daje tym bardziej, że Admin nie widzi problemu w jaki specyficzny sposób wypowiada się zawsze Malediwy prowokując potem takie dyskusje. Proszę Admina o darowanie sobie pisania o "praniu brudów na forum w dziale publicznym" gdyż daje sam Admin na to przyzwolenie.
Tyle na temat!
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Cięty język nie jest niczym złym, za to personalne docinki owszem. Nie zająłem też stanowiska w sprawie tego, czy możliwość dokupienia hologramu jest be czy cacy i robię to celowo, właśnie dlatego żeby żadna ze stron nie szukała sobie teraz we mnie sojusznika.
No wiec jak? Bawimy się dalej w pokazywanie palcem, czy pojawią się tu jakieś konstruktywne posty? Evaalex dała przed chwilą dobry początek.
No wiec jak? Bawimy się dalej w pokazywanie palcem, czy pojawią się tu jakieś konstruktywne posty? Evaalex dała przed chwilą dobry początek.
Jak piszesz tak cię widzą.
- Malediwy
Tak sobie jeszcze pomyślałem... Jak to łatwo popaść w niełaskę Pana Prezesa...33ccd pisze:Twoje 40 zł nie powoduje że coś jest, albo tego nie ma bo brakło kasy.
Dziś twierdzisz, że to ja zawsze wywołuję wojny i zawsze mam inne zdanie... Już się zapomniało jak człowiek z tym odmiennym od większości zdaniem bronił Ciebie i zarządu po koncertach w Kielcach jak wszyscy mieli pretensje, że się na sesję z Thomasem nie załapali... Potem nasza rozmowa w Zabrzu o tym jak większość do pewnych spraw podchodzi i kilka jeszcze innych, również rozmów telefonicznych... Z całym szacunkiem Patryku... Zostałem członkiem TAFC bo podobało mi się Wasze zaangażowanie i działania na rzecz jego członków. Podobała mi się również atmosfera jaka w fanclubie panowała ... I przestałem być jego członkiem jak przestały mi się podobać i Wasze działania i panująca w nim atmosfera... Niezależnie od tego od 2005 roku zawsze piszę na łamach tego forum to co myślę. I niezależnie też od ogólnie obowiązujących frontów politycznych na tym forum. I tak będę robił nadal. I jeśli przejdziecie ten wyimaginowany kryzys w TAFC to na pewno i dobrych słów dla TAFC też nie będę w przyszłości żałował...
I wciąż polecam! Ucz się od najlepszych! A Arek na pewno jest dobrym przykładem do naśladowania...
- shoker191
- Członek TAFC Polska
Malediwy..piękne tereny, gorący klimat oraz fauna i flora . Polecam. 
Natomiast wracając do tematu Fan Day, to chciałbym wiedzieć czy są jakieś osoby które się wybierają z okolic Warszawy?
Oraz co dokładnie obejmuje cena biletów?? bo jednak to nie są małe pieniądze.
Natomiast wracając do tematu Fan Day, to chciałbym wiedzieć czy są jakieś osoby które się wybierają z okolic Warszawy?
Oraz co dokładnie obejmuje cena biletów?? bo jednak to nie są małe pieniądze.
Good Guys Only Win In Movies
Everyone has their Bohlen
Everyone has their Bohlen
- edmund1974
- Członek TAFC Polska
Witam.shoker191 pisze:...chciałbym wiedzieć ... ...co dokładnie obejmuje cena biletów?? bo jednak to nie są małe pieniądze.
W cenę biletów wchodzi wejściówka na Fanclubparty oraz na koncert, który będzie miał miejsce po imprezie fanclubowej. Istnieją dwie kategorie biletów: do sektora 1 (w chwili, gdy piszę te słowa zostało zaledwie 21 wolnych miejsc w tym sektorze), oraz do sektora 2, który jest bardziej oddalony od sceny. Naturalnie można zakupić wejsciówkę tylko na samą imprezę faclubową, jeśli ktoś nie jest z jakichś powodów zainteresowany koncertem Thomasa. Oprócz koncertu i Fanclubparty można się spodziewać tzw. Autogrammstunde, czyli możliwości spotkania się przez krótką chwilę z Thomasem, zrobienia sobie z nim pamiątkowego zdjęcia oraz otrzymania od Thomasa do trzech autografów (na płytach, zdjęciach, czyli co tam kto zabrał z sobą podpisania). Jeśli chodzi o samo pamiątkowe zdjęcie to w grudniu 2012 zdjęcia te można było zrobić własnym aparatem. Wręczało się aparat ochroniarzowi Thomasa, który "pstrykał" pamiątkowe zdjęcie Thomasowi i właścicielowi wspomnianego aparatu fotograficznego. W latach poprzednich zdjęcia wykonywał swoim sprzętem szkolny kolega Thomasa - Guido Karp, który jest profesjonalnym fotografem. Z czasem zdjęcia te zaczęły być odpłatne i po zarzutach względem Guido, że chce zarabiać na fanach Thomasa, Guido zrezygnował z "akcji fotograficznej" na Fanclubparty...
Pozdrawiam
You Can Win, If You Want.
- Monia82
- Członek TAFC Polska
shoker191, napisz do Dorki. Ja też jadę, ale ja to pare dni wcześniej wyjeżdżam do rodziny i wracam też jakieś dwa dni po FD.
- DorkaWawa
- Członek TAFC Polska
shoker191, ja jadę z Warszawy, bilet na Fan Day już mam kupiony 
Don’t Give Up!
- michal.czeslaw
Widzę,że bój o hologramy zakończony,i dobrze.Ja natomiast chcę napisać na temat biletów.Dlaczego nie było informacji kiedy będzie sprzedaż biletów?Wszyscy zostaliśmy zaskoczeni!Wiele osób wręcz nie była przygotowana na taki szybki obrót sprawy.Bilety trzeba było zamawiać błyskawicznie!Obawiam się,że jeżeli ktoś owego dnia nie był na forum,został pozbawiony możliwości zakupu biletu w 1 kategorii.Są jeszcze bilety w 2 kategorii i sądzę,że też będą niebawem sprzedane.Tylko to zaskoczenie bardzo mnie dziwi