Zlot fanów Modern Talking - 30 lat od założenia

Dyskusja wyłącznie na temat Modern Talking.
Awatar użytkownika
Adrian77
Kontakt:

Zlot fanów Modern Talking - 30 lat od założenia

Post autor: Adrian77 »

Witam
W tym roku mija 30 lat od założenia naszego ulubionego zespołu Modern Talking (1984-2014). W związku z tym wpadłem na pomysł, żeby zorganizować zlot fanów duetu Modern Talking. Co o tym myślicie? Piszcie propozycje :)
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Re: 30-lecie Modern Talking - zlot fanów

Post autor: atlantyda ;o) »

Pomysł jak najbardziej na "fali" :). Popieram. Pomysłów jednakże jako takich nie mam.
Awatar użytkownika
Romantic Warrior

Post autor: Romantic Warrior »

W dodatku w tym roku mija 11 lat od drugiego rozpadu grupy, a 11 lat, to jak wiemy, okres magiczny ;-)
Awatar użytkownika
33ccd
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Kontakt:

Post autor: 33ccd »

OK ale chyba nie ma co robic osobno zlotu TA i MT, tym bardziej, że mamy w czerwcu najważniejszy zlot w Koblenz!
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
Awatar użytkownika
michal.czeslaw

Post autor: michal.czeslaw »

33ccd pisze:OK ale chyba nie ma co robic osobno zlotu TA i MT, tym bardziej, że mamy w czerwcu najważniejszy zlot w Koblenz!
Całkowicie się zgadzam.W Koblenz to jest prawdziwy zlot!A w tym roku wyjątkowy,bo jubileuszowy!Do tego fantastyczni fani z połowy świata.Mam nadzieję,że będzie nas w tym roku więcej niż ostatnio!Inie tłumaczcie się brakiem kasy!Przez półtora roku można trochę nazbierać!!!! :D
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Post autor: JoannaIzabella »

W Koblenz jest super Zlot, ogólnoświatowy.... :D Szczęśliwi ci, którzy mogą brać udział!!! Ale u nas mamy nasz, polski Zlot fanów :) Co wcale chyba nie umniejsza jego wartości :) 30-lecie MT - coś wspaniałego, to Wydarzenie, wspomnienia, można włączyć do II Zlotu!
A Wy, którzy będziecie się bawili na FanDay - to na pewno będzie niesamowite przeżycie, zazdroszczę Wam - ale jednocześnie cieszę się z Wami!!!
Awatar użytkownika
Adrian77
Kontakt:

Post autor: Adrian77 »

Zlot fanów Modern Talking planowałem, aby odbył się w drugiej połowie 2014 roku (sierpień, wrzesień). Niestety do czerwca nie planuję pojawiać się na żadnym zlocie. Osobiście jestem bardziej fanem duetu i Bohlena niż samego Andersa. Nie mam nic przeciwko, żeby zlot fanów Andersa nie był tylko Andersa, ale fanów duetu Modern Talking. Według mnie atrakcyjniejszy byłby zlot fanów muzyki Modern Talking albo Bohlena i Andersa niż samego Andersa.
Awatar użytkownika
Monia82
Członek TAFC Polska

Post autor: Monia82 »

Jak najbardziej można te dwa zloty połączyć z okazji 30-lecia. Wiadomo, nie każdego będzie stać na wyjazd do Koblenz, więc można by taki swój, własny zrobić, otwarty nie tylko dla fanów Thomasa, ale i MT, a także Bohlena :wink:
I lost my HEART AND SOUL in your eyes and smile...
Obrazek
Awatar użytkownika
shoker191
Członek TAFC Polska

Post autor: shoker191 »

Powiem że widzę w czarnych barwach taki zlot na którym będą zarówno fani Thomasa jak i Dietera. Tzn mnie ten problem nie dotyczy bo ja lubię ich obydwu . Z autopsji można stwierdzić że zawsze kiedy się pojawia się temat obydwu Panów, jednocześnie powstają dwa wrogo nastawione do siebie obozy, przynajmniej tak było na forum przez ostatni czas , nie wiadomo jak będzie w rzeczywistości , obym sie mylił. Dodam jeszcze że denerwuje mnie, robienie na siłę przez niektóre osoby konfliktu poprzez tworzenie mitów. Czyli :" A bo Dieter to taki porządny i na pewno Thomas coś kręci " albo na odwrót " Dieter skrzywdził biednego Thomaska , nie znoszę go" . Ja sie z tym spotkałem osobiście , nie chce mówić o kogo chodzi ale są osoby które mają swój udział w tworzeniu wrogiej atmosfery , która może z kolei źle wpłynąć na takie akcje jak ta o której tutaj mowa..
Good Guys Only Win In Movies

Everyone has their Bohlen
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Post autor: JoannaIzabella »

shoker191 pisze:Powiem że widzę w czarnych barwach taki zlot na którym będą zarówno fani Thomasa jak i Dietera. Tzn mnie ten problem nie dotyczy bo ja lubię ich obydwu . Z autopsji można stwierdzić że zawsze kiedy się pojawia się temat obydwu Panów, jednocześnie powstają dwa wrogo nastawione do siebie obozy, przynajmniej tak było na forum przez ostatni czas , nie wiadomo jak będzie w rzeczywistości , obym sie mylił. Dodam jeszcze że denerwuje mnie, robienie na siłę przez niektóre osoby konfliktu poprzez tworzenie mitów. Czyli :" A bo Dieter to taki porządny i na pewno Thomas coś kręci " albo na odwrót " Dieter skrzywdził biednego Thomaska , nie znoszę go" . Ja sie z tym spotkałem osobiście , nie chce mówić o kogo chodzi ale są osoby które mają swój udział w tworzeniu wrogiej atmosfery , która może z kolei źle wpłynąć na takie akcje jak ta o której tutaj mowa..
Chyba masz rację. Zlot Fanów TA to zlot fanów TA. Mógłby być zgrzyt.
Awatar użytkownika
Gasolina91

Post autor: Gasolina91 »

Asiu, mowa o zlocie fanów Modern Talking.
Jesli ktos jest fanem Modern Talking to nie powinien się rozgraniczać - Dieter albo Thomas. Modern Talking to DIETER I THOMAS. Nie należy jechać z wrogim nastawianiem.
Point Of No Return
Awatar użytkownika
Sussudio

Post autor: Sussudio »

JoannaIzabella pisze:
shoker191 pisze:Powiem że widzę w czarnych barwach taki zlot na którym będą zarówno fani Thomasa jak i Dietera. Tzn mnie ten problem nie dotyczy bo ja lubię ich obydwu . Z autopsji można stwierdzić że zawsze kiedy się pojawia się temat obydwu Panów, jednocześnie powstają dwa wrogo nastawione do siebie obozy, przynajmniej tak było na forum przez ostatni czas , nie wiadomo jak będzie w rzeczywistości , obym sie mylił. Dodam jeszcze że denerwuje mnie, robienie na siłę przez niektóre osoby konfliktu poprzez tworzenie mitów. Czyli :" A bo Dieter to taki porządny i na pewno Thomas coś kręci " albo na odwrót " Dieter skrzywdził biednego Thomaska , nie znoszę go" . Ja sie z tym spotkałem osobiście , nie chce mówić o kogo chodzi ale są osoby które mają swój udział w tworzeniu wrogiej atmosfery , która może z kolei źle wpłynąć na takie akcje jak ta o której tutaj mowa..
Chyba masz rację. Zlot Fanów TA to zlot fanów TA. Mógłby być zgrzyt.
Widzę że była co najmniej piątka z czytania ze zrozumieniem :)
Dieter Bohlen Królem Polski
Awatar użytkownika
Monia82
Członek TAFC Polska

Post autor: Monia82 »

Niestety, zgrzyty zawsze będą. Szkoda, że z góry nie można ocenić, czy ktoś potrafi normalnie rozmawiać z przeciwnym obozem, czy jest radykałem w stylu "Thomas gie wniósł do MT" i żadne argumenty przeciw takiemu twierdzeniu, dla niego nimi nie są.
I lost my HEART AND SOUL in your eyes and smile...
Obrazek
Awatar użytkownika
Sussudio

Post autor: Sussudio »

Monia82 pisze:czy ktoś potrafi normalnie rozmawiać z przeciwnym obozem
Od razu widać jaka atmosfera tu panuje.

Ja tymczasem pozostaję w okopach.
Dieter Bohlen Królem Polski
Awatar użytkownika
DorkaWawa
Członek TAFC Polska

Post autor: DorkaWawa »

O matko, tylko nie mówcie, że znowu będą jakieś kłótnie, kto jest lepszy, a kto gorszy... :?
Don’t Give Up!
Awatar użytkownika
33ccd
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Kontakt:

Post autor: 33ccd »

Ja jestem jak najbardziej za prawdziwym profesjonalnym zletom obu panów. Wkońcu gdyby nie oni razem........ ot zawsze ta sama śpiewka :)
Jestem Za!!!
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
ODPOWIEDZ