Nasze sny

Rozmowy zupełnie nie na temat.
Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

Re: Nasze sny

Post autor: Ann »

Dziś miałam cudowny sen.Śniło mi się,że byłam na koncercie Thomasa i udało mi się podać mu rękę.Thomas spojrzał się na mnie,uśmiechnął i coś do mnie powiedział :D Szkoda,że to był tylko sen :cry: :cry: :cry:
MY DREAMS COME TRUE :D
Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

Teraz po nocach śnią mi się koncerty Thomasa :wink: Dzisiaj znowu śniło mi się,że byłam na koncercie :wink: :)
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Ann rozumiem Cie :lol: Mnie tez po dwóch pierwszych koncertach na jakich byłam śniły mi się one,a budząc się nuciłam dosłownie "Why do you cry?" To był jakis obłęd,potem juz mi to przeszło.Po trzecim koncercie juz tak nie było.Opamiętałam się :lol: .
Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

Dzisiaj śniło mi się,że byłam na kolejnym (nietypowym) koncercie Thomasa w Warszawie :wink: Thomas podczas tego koncertu wykonał m.in. utwory "Brazil" i "Wovon traumst du denn..." :wink: Podczas piosenki "Brazil" zatrzymał się koło mnie,spojrzał i uśmiechnął się :D Jak się przebudziłam,to żałowałam,że to był tylko sen :(

Rano miałam kolejny sen związany z Thomasem :wink: Tym razem śniło mi się,że miał przyjść następnego dnia do mojego domu :wink: Najlepsze,że dowiedziałam się o tym dopiero dzień wcześniej i robiłam z mamą porządki w ekspresowym tempie :wink:
Chyba ostatnio za dużo myślę o Thomasie :P :wink:
Ostatnio zmieniony sob kwie 13, 2013 22:57 przez Ann, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Monia82
Członek TAFC Polska

Post autor: Monia82 »

Mnie też się Thomas nie raz śni, pamiętam, że głównie podczas koncertów, ewentualnie jakieś spotkania :lol:
I lost my HEART AND SOUL in your eyes and smile...
Obrazek
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

To,że śnią mi się koncerty Thomasa to już norma,ale dziś....dzisiejszej nocy tzn. z wczoraj na dziś śniło mi się,że leciałam samolotem :shock: .Normalnie boję się latać i nigdy nie wsiadłam do samolotu.Już przy wejściu pomyliłam klasy i weszłam do klasy dosłownie Vipów,Thomas zabawiał tam pasażerów śpiewając.Przeprosiłam bo wlazłam dosłownie schodami na niego.Wycofałam się i poszłam tam gdzie miałam miejsce,ale to nie koniec.Samolot zatrzymywał się co jakiś czas i ludzie wysiadali-jak autobus (a może to był w sumie autobus ...hmmmm...). Thomas przechodził przez przedział w którym siedziałam.Zaczepiłam go i poprosiłam o wspólna fotkę :D .Kuzyn,który okazało się,że leci ze mną zrobił nam zdjęcie,ale tak,że Thomasowi tylko czoło uchwycił.Thomas wysiadł a mnie zostało tylko wspomnienie ze spotkania z nim.Z drugiej strony dobrze,że to tylko sen,bo jak by mi ktoś taką fotkę strzelił to bym chyba ryczała jak lew...rrrrrrrrrrrrr.....
Awatar użytkownika
aleksandra227
Członek TAFC Polska

Post autor: aleksandra227 »

Mnie też się śni Thomi co jakiś czas ;)
Kiedyś śniło mi się,że tańczyłam z nim to było jakieś "zmysłowe tango",a Thomas patrzył na mnie w tańcu takim zimnym wzrokiem,a ja takim "cielęcym wzrokiem" patrzyłam na niego...
Ostatnio też mi się coś śniło,ale niestety nie pamiętam :?
Nie wątp w swoje marzenia jeżeli nawet,to uwierz że Ci się uda. Thank you that you are Thomas Anders I love you for it.
Awatar użytkownika
agnieszka12345
Kontakt:

Post autor: agnieszka12345 »

Miałam wspaniały sen z Thomasem ,ale to tylko niestety sen o którym nie zapomnę tak szybko...
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Post autor: JoannaIzabella »

O raaaaaaanyyyy..... Ale seeeen....

Najpierw był koncert a później Thomas poprosił, żebym chwilę została i zapytał mnie, czy chciałabym być jego asystentką podczas tras :) Kolejna migawka - jesteśmy z całą ekipą Tomka na jakimś kobylastym jachcie... Rozwalam się wygonie na białej wielgaśnej kanapie, Tomek siedzi obok i ja notuję jego pomysły na kolejne koncerty, książę itp. Za burtą piękne morze, pełne słońce.... :) :) :) I WTEDY DZWONI BUDZIK. :evil:
Awatar użytkownika
Evaalex

Post autor: Evaalex »

Mialam fajny sen ostatniej nocy w ktorym spotkalam Thomasa prowadzilam z nim dloga rozmowe a przy koncu zrobilam sobie z nim zdjecie.. Ten sen mogl by< sie spelnic jak pojade do programu Fernsehngarten.
Awatar użytkownika
ewelajna

Post autor: ewelajna »

tez niedawno mialam sen.. kurcze nie moglam zapisac jakiegos numeru.. Thomas mi go z 10 razy podawal i ciagle mi cos przeszkadzalo.. niewiem dlaczego?
moze te cyfry mialy jakies znaczenie.
,,Traktuj innych tak, jak sam chcesz być przez nich traktowany..''
Awatar użytkownika
Monia82
Członek TAFC Polska

Post autor: Monia82 »

Może to były liczby w Totku? :lol:
Mnie się dość często śni, że gdzieś jestem, wszystko wkoło się pali, a ja nie umiem/coś mi ciągle przeszkadza zadzwonić po Straż!
I lost my HEART AND SOUL in your eyes and smile...
Obrazek
ODPOWIEDZ