Nasze sny
- Ann
- Członek TAFC Polska
Re: Nasze sny
Dziś miałam cudowny sen.Śniło mi się,że byłam na koncercie Thomasa i udało mi się podać mu rękę.Thomas spojrzał się na mnie,uśmiechnął i coś do mnie powiedział
Szkoda,że to był tylko sen

MY DREAMS COME TRUE 
- Ann
- Członek TAFC Polska
Teraz po nocach śnią mi się koncerty Thomasa
Dzisiaj znowu śniło mi się,że byłam na koncercie

MY DREAMS COME TRUE 
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Ann rozumiem Cie
Mnie tez po dwóch pierwszych koncertach na jakich byłam śniły mi się one,a budząc się nuciłam dosłownie "Why do you cry?" To był jakis obłęd,potem juz mi to przeszło.Po trzecim koncercie juz tak nie było.Opamiętałam się
.
- Ann
- Członek TAFC Polska
Dzisiaj śniło mi się,że byłam na kolejnym (nietypowym) koncercie Thomasa w Warszawie
Thomas podczas tego koncertu wykonał m.in. utwory "Brazil" i "Wovon traumst du denn..."
Podczas piosenki "Brazil" zatrzymał się koło mnie,spojrzał i uśmiechnął się
Jak się przebudziłam,to żałowałam,że to był tylko sen 
Rano miałam kolejny sen związany z Thomasem
Tym razem śniło mi się,że miał przyjść następnego dnia do mojego domu
Najlepsze,że dowiedziałam się o tym dopiero dzień wcześniej i robiłam z mamą porządki w ekspresowym tempie
Chyba ostatnio za dużo myślę o Thomasie

Rano miałam kolejny sen związany z Thomasem
Chyba ostatnio za dużo myślę o Thomasie
Ostatnio zmieniony sob kwie 13, 2013 22:57 przez Ann, łącznie zmieniany 1 raz.
MY DREAMS COME TRUE 
- Monia82
- Członek TAFC Polska
Mnie też się Thomas nie raz śni, pamiętam, że głównie podczas koncertów, ewentualnie jakieś spotkania 
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
To,że śnią mi się koncerty Thomasa to już norma,ale dziś....dzisiejszej nocy tzn. z wczoraj na dziś śniło mi się,że leciałam samolotem
.Normalnie boję się latać i nigdy nie wsiadłam do samolotu.Już przy wejściu pomyliłam klasy i weszłam do klasy dosłownie Vipów,Thomas zabawiał tam pasażerów śpiewając.Przeprosiłam bo wlazłam dosłownie schodami na niego.Wycofałam się i poszłam tam gdzie miałam miejsce,ale to nie koniec.Samolot zatrzymywał się co jakiś czas i ludzie wysiadali-jak autobus (a może to był w sumie autobus ...hmmmm...). Thomas przechodził przez przedział w którym siedziałam.Zaczepiłam go i poprosiłam o wspólna fotkę
.Kuzyn,który okazało się,że leci ze mną zrobił nam zdjęcie,ale tak,że Thomasowi tylko czoło uchwycił.Thomas wysiadł a mnie zostało tylko wspomnienie ze spotkania z nim.Z drugiej strony dobrze,że to tylko sen,bo jak by mi ktoś taką fotkę strzelił to bym chyba ryczała jak lew...rrrrrrrrrrrrr.....
- aleksandra227
- Członek TAFC Polska
Mnie też się śni Thomi co jakiś czas 
Kiedyś śniło mi się,że tańczyłam z nim to było jakieś "zmysłowe tango",a Thomas patrzył na mnie w tańcu takim zimnym wzrokiem,a ja takim "cielęcym wzrokiem" patrzyłam na niego...
Ostatnio też mi się coś śniło,ale niestety nie pamiętam
Kiedyś śniło mi się,że tańczyłam z nim to było jakieś "zmysłowe tango",a Thomas patrzył na mnie w tańcu takim zimnym wzrokiem,a ja takim "cielęcym wzrokiem" patrzyłam na niego...
Ostatnio też mi się coś śniło,ale niestety nie pamiętam
Nie wątp w swoje marzenia jeżeli nawet,to uwierz że Ci się uda. Thank you that you are Thomas Anders I love you for it.
- agnieszka12345
- Kontakt:
Miałam wspaniały sen z Thomasem ,ale to tylko niestety sen o którym nie zapomnę tak szybko...
- JoannaIzabella
O raaaaaaanyyyy..... Ale seeeen....
Najpierw był koncert a później Thomas poprosił, żebym chwilę została i zapytał mnie, czy chciałabym być jego asystentką podczas tras
Kolejna migawka - jesteśmy z całą ekipą Tomka na jakimś kobylastym jachcie... Rozwalam się wygonie na białej wielgaśnej kanapie, Tomek siedzi obok i ja notuję jego pomysły na kolejne koncerty, książę itp. Za burtą piękne morze, pełne słońce....
I WTEDY DZWONI BUDZIK. 
Najpierw był koncert a później Thomas poprosił, żebym chwilę została i zapytał mnie, czy chciałabym być jego asystentką podczas tras
- Evaalex
Mialam fajny sen ostatniej nocy w ktorym spotkalam Thomasa prowadzilam z nim dloga rozmowe a przy koncu zrobilam sobie z nim zdjecie.. Ten sen mogl by< sie spelnic jak pojade do programu Fernsehngarten.
- ewelajna
tez niedawno mialam sen.. kurcze nie moglam zapisac jakiegos numeru.. Thomas mi go z 10 razy podawal i ciagle mi cos przeszkadzalo.. niewiem dlaczego?
moze te cyfry mialy jakies znaczenie.
moze te cyfry mialy jakies znaczenie.
,,Traktuj innych tak, jak sam chcesz być przez nich traktowany..''
- Monia82
- Członek TAFC Polska
Może to były liczby w Totku?
Mnie się dość często śni, że gdzieś jestem, wszystko wkoło się pali, a ja nie umiem/coś mi ciągle przeszkadza zadzwonić po Straż!
Mnie się dość często śni, że gdzieś jestem, wszystko wkoło się pali, a ja nie umiem/coś mi ciągle przeszkadza zadzwonić po Straż!