Fani i fanatycy
- Malediwy
Re: Fani i fanatycy
Z "prawie źródła" wiem, że zarząd właśnie zaakceptował Twoją kandydaturę... Teraz pozostaje tylko zapłacić roczną składkę wysłać zdjęcie i najpóźniej na gwiazdkę będziesz miał piękny identyfikator członka TAFC Polska!
Spokojem można kamień ugotować...
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Na prośbę szefa fanklubu przeniosłem posty dotyczące afery koszulkowej i wewnętrznych spraw fanklubu na subforum TAFC.
Liczę na rozstrzygnięcie nieporozumień we własnym gronie.
Liczę na rozstrzygnięcie nieporozumień we własnym gronie.
Jak piszesz tak cię widzą.
- michal.czeslaw
Re: Koncert we Wrocławiu (30.11.2012)
Postprzez JoannaIzabella » N sty 06, 2013 15:20
....ech... Z nową siłą wzięło mnie wspomnienie Thomasa i Jego słów do mnie: "are you single, Lady?" a później "is here someone you would like to kiss..?" I moja odpowiedź "Oh, yeeeeessss..." ;
Bez komentarza
Postprzez JoannaIzabella » N sty 06, 2013 15:20
....ech... Z nową siłą wzięło mnie wspomnienie Thomasa i Jego słów do mnie: "are you single, Lady?" a później "is here someone you would like to kiss..?" I moja odpowiedź "Oh, yeeeeessss..." ;
Bez komentarza
-
Husku
- Członek TAFC Polska
Tego właśnie szukałam i nie mogłam znaleźć... Dzięki michal.czeslaw!
- Malediwy
Ja Ci tez bardzo dziekuje choc nie moge sie nadziwic, ze Ci sie jeszcze chce...
Zalosne to ale w koncu wszystko jasne... Wiadomo juz dlaczego obie nie mozecie zdzierzyc Asi... Po prosu Was zazdrosc roznosi!
TAFC ponoc przezywa kryzys bo Thomas o nim nie mowi... Ale za to prosze, mowi do Asi...
Ile razy by nie zamykc i przenosic tego watku to na Was dwie mozna zawsze liczyc....
Zalosne to ale w koncu wszystko jasne... Wiadomo juz dlaczego obie nie mozecie zdzierzyc Asi... Po prosu Was zazdrosc roznosi!
Ile razy by nie zamykc i przenosic tego watku to na Was dwie mozna zawsze liczyc....
- JoannaIzabella
Kocham te kobiety!!!!!
Husku i michal.czeslaw
Dobrze, że Thomasa nie ma na forum, bo teraz ani chybi jemu by się dostało za tak okropne zachowanie.... ;p
- michal.czeslaw
Zazdrościć?czego?chorej wyobrazni?Śmieszny jesteś.O swoich rozmowach z Thomasem nie piszę na forum,i zapewniam Cię,że nie są w tym tonie.Malediwy pisze:Wiadomo juz dlaczego obie nie mozecie zdzierzyc Asi... Po prosu Was zazdrosc roznosi!
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Narzekania, że ktoś złamał "dyscyplinę klubową" stają się w tym momencie śmieszne... Apeluję do władz fanklubu o zapanowanie nad jego członkami, bo przekazana przeze mnie prośba zarządu o odpuszczenie tematu widocznie znaczy za mało.
- Monia82
- Członek TAFC Polska
Nie jedna Asia wstawia swoje rozmowy z Thomasem na forum, daleko nie trzeba szukać (w podpisie). To już jest czepianie się dla samego czepiania.
- 33ccd
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
- Kontakt:
ArCrack pisze:Narzekania, że ktoś złamał "dyscyplinę klubową" stają się w tym momencie śmieszne... Apeluję do władz fanklubu o zapanowanie nad jego członkami, bo przekazana przeze mnie prośba zarządu o odpuszczenie tematu widocznie znaczy za mało.
Będzie nowy regulamin to na jego podstawie będziemy mogli egzekwować jego postanowienia, lecz ustaliliśmy wcześniej ,że do NASZYCH SPRAW mamy inne miejsce na forum i to proszę uszanować, bo jak nie to WŁAŚCICIEL forum na którego ja nie mam wpływu zareaguje dopowiednio.
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
- michal.czeslaw
Czyli co?cenzura?33ccd pisze:Będzie nowy regulamin to na jego podstawie będziemy mogli egzekwować jego postanowienia, lecz ustaliliśmy wcześniej ,że do NASZYCH SPRAW mamy inne miejsce na forum i to proszę uszanować, bo jak nie to WŁAŚCICIEL forum na którego ja nie mam wpływu zareaguje dopowiednio.
- 33ccd
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
- Kontakt:
Na ustalonym wczesniej dziale cenzury nie będzie, a TU to nie NASZ FOLWARK!michal.czeslaw pisze:Czyli co?cenzura?33ccd pisze:Będzie nowy regulamin to na jego podstawie będziemy mogli egzekwować jego postanowienia, lecz ustaliliśmy wcześniej ,że do NASZYCH SPRAW mamy inne miejsce na forum i to proszę uszanować, bo jak nie to WŁAŚCICIEL forum na którego ja nie mam wpływu zareaguje dopowiednio.
Dziękuję!
Ostatnio zmieniony sob sty 11, 2014 13:43 przez 33ccd, łącznie zmieniany 1 raz.
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
- michal.czeslaw
- Malediwy
Nie... Wystarczy, ze Ty juz ustalasz co komu wolno pisac na tym forum....michal.czeslaw pisze:Czyli co?cenzura?
Ja właśnie przed chwilą skończylem pogadankę z Thomasem... Też jej tutaj nie przytoczę bo niesty nie wypowiadał sie pochlebnie o Tobie...
- JoannaIzabella
Kochani, na wstępie bardzo proszę o pozostawienie bez komentarzy mojego postu, gdyż nie jest moim celem ponowne wzniecenie dyskusji.
Wstawiam ten post TYLKO I WYŁĄCZNIE dlatego, że po prostu NIE ZGADZAM SIĘ z tym, aby ktoś zarzucał mi kłamstwo.
Wydaje mi się, że do tego mam prawo.... Mam nadzieję, że temat zostaje zamknięty.
http://www.youtube.com/watch?v=OTiaWmys9XI
Wstawiam ten post TYLKO I WYŁĄCZNIE dlatego, że po prostu NIE ZGADZAM SIĘ z tym, aby ktoś zarzucał mi kłamstwo.
Wydaje mi się, że do tego mam prawo.... Mam nadzieję, że temat zostaje zamknięty.
Poddane wątpliwościom fakty od ok. 1:07 nagrania.michal.czeslaw pisze:Zazdrościć?czego?chorej wyobrazni?Śmieszny jesteś.Malediwy pisze:Wiadomo juz dlaczego obie nie mozecie zdzierzyc Asi... Po prosu Was zazdrosc roznosi!
http://www.youtube.com/watch?v=OTiaWmys9XI
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Nie wiem co mam jeszcze napisać, bo jawnie macie w dupie to o co prosiłem wielokrotnie ja i to o co prosił Patryk. "Już już kończymy, tylko jeszcze ja dodam na koniec coś od siebie". No tak to się możemy bawić w nieskończoność, a ja będę w nieskończoność przypominał że wszyscy macie pod awatarami napis Członek TAFC Polska i swoimi osobistymi wycieczkami wystawiacie świadectwo całej tej organizacji. Piszę to do całej czwórki, która na tej stronie tematu nie potrafi się powstrzymać.
Temat pozostawiam otwarty, jak chcecie dalej podcinać sobie gałązkę to droga wolna.
Temat pozostawiam otwarty, jak chcecie dalej podcinać sobie gałązkę to droga wolna.