29.11.2013 - Thomas Anders na Andrzejki w Częstochowie

Temat poświęcony koncertowej działalności Thomasa Andersa
Husku
Członek TAFC Polska

Re: 29.11.2013 - Thomas Anders na Andrzejki w Częstochowie

Post autor: Husku »

Może... Możemy tylko spekulować :P
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Post autor: JoannaIzabella »

michal.czeslaw pisze:
Husku pisze: Może nie chciał mieć fanatyków na pierwszym planie
Całkiem możliwe.Na każdym koncercie robi fotki,ale tylko 2 z tego co wiem umieścił. :D
Na każdym koncercie ustawienie fanów i fanatyków jest podobne ;) A jednak wstawiał ;p
A w sumie, czy wstawia z każdego swojego koncertu...? Pytam, bo nie śledziłam tego na Twitterze, starość się odzywa i zapomniałam, jakie miałam hasło ;) no i nie mogę się dostać. A nowego konta nie chce mi się zakładać, bo ten Twitter jakoś mi nie bardzo pasuje :)
Awatar użytkownika
DorkaWawa
Członek TAFC Polska

Post autor: DorkaWawa »

A nikt jeszcze nie skomentował Thomasa w nowej odsłonie. Wiem, każdy był zafascynowany głosem i nie zwracał uwagi
na wygląd :wink:
Jak Wam się podobał Thomas w wersji "blond pasemka" :)
Don’t Give Up!
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

DorkaWawa pisze:A nikt jeszcze nie skomentował Thomasa w nowej odsłonie. Wiem, każdy był zafascynowany głosem i nie zwracał uwagi
na wygląd :wink:
Jak Wam się podobał Thomas w wersji "blond pasemka" :)
Masz rację! No jeśli chodzi o mnie, to... :? nieeee... Raczej nie... Piękne, jednolicie ciemne włosy pasują mu chyba najbardziej. Takie coś pomiędzy siwizną a balejagem wygląda sztucznie i po prostu mi do Thomasa nie pasuje.
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Ja szczerze.mówiąc zauważyłam to dopiero na zdjęciach.Jakoś ani podczas koncertu ani jak stała. obok Thomasa nie zwróciłam uwagi na kolor włosów.Zgadzam się Asia z Tobą bardzo sztucznie to wygląda zwłaszcza na zdjęciach,nawet myślałam,że ostro fotoshopem zaleciało :/
Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

Post autor: Ann »

Ja też tego nie zauważyłam podczas koncertu,tylko dopiero na zdjęciach.Jak najpierw zobaczyłam te zdjęcia fanów z Thomasem,to pomyślałam,że albo,to światło tak padało,albo photoshop :/ ,ale teraz na tych zdjęciach z koncertu widać,że to jednak Thomas miał tak ufarbowane włosy :? Zdecydowanie mi się to nie podoba,już lepiej jakby zrobił na czarno,albo ciemny brąz,bo tak to wygląda bardzo sztucznie :/
MY DREAMS COME TRUE :D
Awatar użytkownika
Malediwy

Post autor: Malediwy »

Ja od razu też nie zauważyłem ale za to od razu zmianę zauważyła moja żona, która nawiasem mówiąc nie jest jego fanką i była po raz pierwszy na jego koncercie:-) Ale jakoś tak pamiętała go ze zdjęć, ze był zwykle bez pasememk... :-) Ja generalnie też jestem an nie... Chyba go trochę te pasem postarzały...
Spokojem można kamień ugotować...
Awatar użytkownika
DorkaWawa
Członek TAFC Polska

Post autor: DorkaWawa »

To fakt, kiedyś się mówiło o Thomasie, że to "ten czarny z Modern Talking", a teraz co? :wink:
Don’t Give Up!
Awatar użytkownika
aleksandra227
Członek TAFC Polska

Post autor: aleksandra227 »

Właśnie widziałam na fotkach,że Thomas walnął sobie pasemka... Jak dla mnie też wygląda sztucznie i staro,ja zdecydowanie wolę go w czarnych lub lekko siwawych włosach ;)
Nie wątp w swoje marzenia jeżeli nawet,to uwierz że Ci się uda. Thank you that you are Thomas Anders I love you for it.
Awatar użytkownika
tanathos

Post autor: tanathos »

to nie są żadne blond pasemka,

tylko siwe włosy.
A jak powiedział Wieczny Prezydent:
"w niezmiennej wojnie pomnażajcie treść"
Awatar użytkownika
Pkmodern
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska

Post autor: Pkmodern »

Widzę że tu pełno komentarzy a na stronie Fanklubu pod umieszczoną tam "Galeria z koncertu Thomasa w Częstochowie!" ani jednego.
Chyba za bardzo nie interesuje Was ta strona Fanklubowa - zważywszy że pod kilkoma ostatnimi wpisami (mimo danej możliwości komentowania) nikt się nawet nie zająknął... a nie tak dawno niektórzy wyrażali pretensje w tej sprawie tu na Forum!
MODERN TALKING FOREVER!!!
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Pkmodern pisze:Widzę że tu pełno komentarzy a na stronie Fanklubu pod umieszczoną tam "Galeria z koncertu Thomasa w Częstochowie!" ani jednego.
Chyba za bardzo nie interesuje Was ta strona Fanklubowa - zważywszy że pod kilkoma ostatnimi wpisami (mimo danej możliwości komentowania) nikt się nawet nie zająknął... a nie tak dawno niektórzy wyrażali pretensje w tej sprawie tu na Forum!
Tak pacze, pacze i myśle, że kurcze - masz rację.... :/ Jakoś wszystkie komcie idą tutaj a na stronie cisza. Ale mam nadzieję, że brygada zaraz się ogarnie i przestanie traktować stronę tak nieco po macoszemu. Mi też jakoś to umknęło...... :/
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

A niech ludzie sobie sami wybierają gdzie chcą to pokomentować. Też mógłbym zacząć wpisywać się w komentarzach na stronie fanklubowej, że w jakimś temacie 10 wypowiedzi a na forum żadnej, tylko że byłoby to... idiotyczne :)
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
Pkmodern
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska

Post autor: Pkmodern »

ArCrack pisze:A niech ludzie sobie sami wybierają gdzie chcą to pokomentować. Też mógłbym zacząć wpisywać się w komentarzach na stronie fanklubowej, że w jakimś temacie 10 wypowiedzi a na forum żadnej, tylko że byłoby to... idiotyczne :)
Wcale nie o to chodzi. Zdjęcia z koncertu są na stronie Fanklubowej i jest tam miejsce na komentarze odnośnie tych zdjęć. A jak widać komentarze odnośnie tych fotek pojawiły się tu na Forum (gdzie tych koncertowych zdjęć nie ma) a nie we właściwym miejscu czyli na stronie Fanklubowej!
MODERN TALKING FOREVER!!!
Awatar użytkownika
aleksandra227
Członek TAFC Polska

Post autor: aleksandra227 »

Faktycznie nie taktownie wyszło,bo nie byłam dawno na tej stronce i dlatego nie zauważyłam nowych fotek.Najmocniej przepraszam jak by co i dodałam komentarz we właściwym miejscu i teraz reszta powinna się zreflektować ;)

Pozdrawiam wszystkich :!:
Nie wątp w swoje marzenia jeżeli nawet,to uwierz że Ci się uda. Thank you that you are Thomas Anders I love you for it.
Awatar użytkownika
aragorn
Członek TAFC Polska

Post autor: aragorn »

Hejj,,a dla mnie Thomas nic nie robi sztucznego ze swoim wyglądem,to po prostu czas robi swoje.Pozdrrr :)
That's the only thing i really know.......
ODPOWIEDZ