Dziewczyny, zakładam bardzo damskie forum i pytam który w latach 80. był przystojniejszy - odpowiedzcie na pytanie w ankiecie i uzasadnijcie. For me to Thomas Anders był straaaaasznie pikny . Te ostre rysy, podkreślone usta i oczy anioła: ideał
Dieter był fajny(zwłaszcza ta fryzura ) ale teraz Thomas też był fajny (jego długie ciemne kręcone włosy ). Ale jednak fajnieszy byl moim zdaniem Dieter
Zdecydowanie Thomas,zawsze podobał mi się taki typ faceta jakim jest Thomas . Jego czarno-brązowe włosy,jego piękne brązowe oczy oraz przyciemniona karnacja- po prostu mój ideał faceta (jeżeli chodzi o wygląd).
Zdecydowanie wymarzony ideał faceta, te cudowne oczy:) ten uśmiech:),a jaki głos... po prostu miodzio. Mimo swego wieku baaaaaaardzo przystojny:):):):):):)
angel pisze:Zdecydowanie Thomas,zawsze podobał mi się taki typ faceta jakim jest Thomas . Jego czarno-brązowe włosy,jego piękne brązowe oczy oraz przyciemniona karnacja- po prostu mój ideał faceta (jeżeli chodzi o wygląd).
Thomas znacznie przytył ostatnimi czasy natomiast muszę pochwalić Dietera że umie o siebie zadbać. Wysportowane ciało, dobry ubiór. Im Dieter starszy tym lepiej wygląda. Rzeczywiście te zmarszczki psują troche efekt ale jak na swój wiek to i tak facet trzyma klasę.
Był-tak, ale niestety nie jest. Teraz ja wolę Dietera, bo po tamtym słodkim, długowłosym Thomasie nie zostało ani śladu. Okropnie się zestarzał i teraz już nie jest przystojny (już napewno nie tak jak kiedyś )
Louie, Louie, Louie pisze:Był-tak, ale niestety nie jest. Teraz ja wolę Dietera, bo po tamtym słodkim, długowłosym Thomasie nie zostało ani śladu. Okropnie się zestarzał i teraz już nie jest przystojny
zgadzam się z tobą Louie, Louie, Louie ---->ja też wolę Dietera
który lepszy??!! No nie dla mnieodpowiedź jest jedna!!! Dieter!!!!!! Uwielbiam ten jego uśmieszek Oglądając i stare teledyski MT a takze Blue System to sie rozpływam A przynzjacie że Didi jest tez przystojny nawet w wersji animowanej!!!
Princess of night
Princess of day
When the night will fade away