Lista Przebojów TOP10 BOHLEN & ANDERS DC - Radio Top 80

Thomas i Dieter w mediach oraz najciekawsze klipy z YouTube i pokrewnych serwisów.
Awatar użytkownika
ROBERT_LATO
Redaktor
Kontakt:

Lista Przebojów TOP10 BOHLEN & ANDERS DC - Radio Top 80

Post autor: ROBERT_LATO »

Lista Top10 Bohlen-Anders Dance Chart powstała w celu prezentowania pełnej i reprezentatywnej gamy przebojów, które wyszły spod ręki Dietera Bohlena i Thomasa Andersa bądź zostały przez nich zaśpiewane oraz wielu innych nagrań określanych jako nagrania stricte bohlenistyczne.

Lista będzie prezentowana w Radio Top80 w każdy piątek od godziny 21:00.

Lista jest ukłonem w stronę fanów Bohlena i Andersa oraz osób lubiących te wszystkie zespoły czy też wykonawców, którzy nagrywali bądź nagrywają piosenki stylowo podobne do produkcji Dietera.

Lista znajduje się w zakładkach forum tuż obok listy Top80 DC oraz Top80 NG DC – a także pod linkiem:

http://top80.pl/page-p84.html

Na chwilę obecną zasady głosowania i umieszczania nagrań w propozycjach wyglądają następująco:

Zasady ogólne:

Każdy może oddać swoje głosy codziennie (raz na dobę) na różne od siebie piosenki.
W odróżnieniu od doby dziennej, która trwa od północy do północy - doba "listowa" trwa od 6:00 do 6:00. W trakcie głosowania aktualne notowanie pozostaje niejawne. Głosowanie zamyka koordynator, zazwyczaj w piątek o godzinie 13:00. Zestawienie listy prezentujemy w tym samym dniu od godziny 21:00 na antenie naszego radia, zaś po nim około godziny 22:00 otwarte zostaje nowe głosowanie do kolejnego notowania.

Liczba głosów dla Topowiczów:

Początkowo wszyscy głosujący posiadają 3 głosy na wybrane przez siebie nagrania.

Moc oddanych głosów:

wszyscy forumowicze posiadają moc 1 pkt za głos na wybrane przez siebie nagranie.

To znaczy, że za jednym głosem (kliknięciem) idzie jeden punkt dla danej piosenki.

Propozycje do listy:

Każdy uczestnik zabawy może do każdego następnego notowania zaproponować jedną piosenkę.

Początkowo wszyscy głosujący posiadają 5 poparć na propozycje umieszczone przez forumowiczów.

Co oznacza, że każdy z nas posiada 5 poparć na tydzień do wykorzystania na różne od siebie piosenki.

Nie można poprzeć własnej propozycji.

Nie dublujemy wykonawców i zespołów co oznacza, że nie wolno podawać kolejnych piosenek tych samych zespołów czy wykonawców jeśli znaleźli się już oni w propozycjach.

Nie wolno podawać do propozycji kolejnych piosenek tych zespołów lub wykonawców którzy znajdują się na liście głównej do czasu aż z niej nie wypadną.

Nagranie bohlenistyczne jak również nagranie Dietera Bohlena czy Thomasa Andersa znajdujące się na listach Top80 DC oraz Top80 NG DC nie może zostać ujęte w propozycjach do listy Top10 BA DC.

O dopuszczeniu piosenki do propozycji lub jej niedopuszczeniu decyduje koordynator i tylko on ma głos decydujący, czy dane nagranie pasuje do listy w przypadku piosenek bohlenistycznychbohlenopodobnych.

Piosenki są popierane przez pozostałych forumowiczów (lub nie ;) )

3 utwory z największą liczbą poparć przechodzą do tzw. poczekalni i tam już walczą o wejście na listę w głosowaniu głównym.

Poczekalnia (3 piosenki z największą ilością poparć) jest prezentowana w piątek podczas listy Top10 BA DC.

W propozycjach może znaleźć się każdy wykonawca i każda piosenka której autorem bądź producentem jest Dieter Bohlen lub Thomas Anders lub która stylem przypomina ich nagrania.

Na chwilę obecną nie uwzględniamy coverów nagrań co oznacza, iż wykonawcy znajdujący się pod poniższym linkiem nie będą dopuszczani do listy i propozycji:

http://www.moderntalking.pl/inni/index. ... =d_cov.htm

jak również nie będą dopuszczane do propozycji inne nagrania nie wymienione pod powyższym linkiem a które są coverami nagrań w/wym. Panów.

Nie uwzględniamy również tzw. Home production czyli remixów, megamixów, mixów, wersji maxisinglowych stworzonych przez fanów tej muzyki i nie wydanych oficjalnie na żadnym nośniku.

Preferujemy wersje podstawowe nagrań.

Utwór wpisujemy zgodnie ze schematem: osobno nazwa wykonawcy, osobno tytuł nagrania, każde słowo musi rozpoczynać się z wielkiej litery – nie trzymanie się tej zasady powoduje, iż dane nagranie będzie wykreślone. Utwór wpisany z błędem też może zostać wymoderowany.

Przykłady:

C.C. Catch – Heaven & Hell – prawidłowo
C.C. CATCH – HEAVEN & HELL – nieprawidłowo
C.C. Catch – Haven & Hel – nieprawidłowo

Uwaga - próby manipulacji listą skutkują wykluczeniem!

Zasady mogą zostać zmienione w każdej chwili przez koordynatora listy.

Zapraszamy do wspólnej zabawy ;-)

Listę przebojów Top10 B-A DC poprowadzi w piątkowe audycji DJ Robert Lato.
Its haahd se Dieter tuh bie ;-)
Awatar użytkownika
MiReK
Członek TAFC Polska

Re: Lista Przebojów TOP10 BOHLEN & ANDERS DC - Radio Top 80

Post autor: MiReK »

Świetnie że powstała taka lista,zobaczymy jak dużym zainteresowaniem będzie się cieszyła.
nado

Post autor: nado »

Niektórzy lubią muzykę Bohlena
Niektórzy -czyli nie wszyscy.
Nawet nie większość wszystkich ale mniejszość. Nie licząc Rosjan i Niemców, gdzie się musi,
i samej rodziny Bohlena, będzie tych osób chyba dwie na tysiąc.
Lubią - ale lubi się także rosół z makaronem, lubi się komplementy i kolor niebieski,
lubi się stary szalik, lubi się stawiać na swoim, lubi się głaskać psa.
Dźwięk Bohlena- tylko co to takiego dźwięk Bohlena.
Niejedna chwiejna odpowiedź na to pytanie już padła.
A ja nie wiem i nie wiem i trzymam sie tego jak zbawiennej poręczy.

A TY jak bardzo lubisz dźwięki Bohlena ? Jak rosół z makaronem ? Stary szalik ? Czy może głaskanie psa ? I MAM NADZIEJĘ, ŻE WAS - GŁOSUJĄCYCH NA TOP80.PL NIE BĘDZIE DWÓCH NA TYSIĄC, BO TA ZŁOTA IDEA - JEDYNA TAKA I NIEPOWTARZALNA PRZEPADNIE Z KRETESEM. DOCEŃ, GŁOSUJ, PROPAGUJ, BAW SIĘ
Awatar użytkownika
ROBERT_LATO
Redaktor
Kontakt:

nado pisze:I MAM NADZIEJĘ, ŻE WAS - GŁOSUJĄCYCH NA TOP80.PL NIE BĘDZIE DWÓCH NA TYSIĄC, BO TA ZŁOTA IDEA - JEDYNA TAKA I NIEPOWTARZALNA PRZEPADNIE Z KRETESEM. DOCEŃ, GŁOSUJ, PROPAGUJ, BAW SIĘ
Dzięki nado - fajnie to ująłeś - nic dodać i nic ująć :) :)

W piątek w Radio Top80 od godziny 10:00 do 12:00 zostaną przedstawione wszystkie propozycja jakie zostały przez Was podane do listy Top10 Bohlen & Anders Dance Chart.

Zapraszam zatem wszystkich którzy mają jeszcze wątpliwości, które z podanych propozycji mają dostać się na listę w wydaniu nr 1, które zostanie przedstawione wieczorem od godziny 21:00.

Jednocześnie informuję, że zamknięcie podawania i popierania propozycji nastąpi również w piątek o godz. 13:00.

Pozdrawiam serdecznie - DJ Robert Lato
nado

„Przeszłość wróci ideą, nie powróci sobą” DZISIAJ O 21:00 W TOP80.PL
Awatar użytkownika
Daniel

Post autor: Daniel »

Proponował bym rozwinięcie pojęcia "nagranie bohlenistyczne", bo tutaj może być wiele nieścisłości i nieporozumień.
Czy np. znane zespoły i wykonawcy eurodisco '80 (to ten sam styl co Modern Talking) są już "bohlenistyczne" ?
Bad Boys Blue, Fancy (również Grant Miller, Linda Jo Rozzo), produkcje Alexa Breitunga (Silent Circle, Jessica), Michela Cretu, Luisa Rodrigueza (Lian Rosse), K.B.Caps ?
Pierwsze płyty Bad Boys Blue brzmią zdecydowanie jak Bohlenistyczne, ten sam styl, nawet chórki mają :)
Nawet tacy wykonawcy italodisco jak Ken Laszlo moim zdaniem brzmią nieco bohlenistycznie, chociażby piosenka "Don't Cry".
Awatar użytkownika
ROBERT_LATO
Redaktor
Kontakt:

Jeśli chodzi o nagrania bohlenistyczne nie da się jednoznacznie odpowiedzieć które nimi są a które nie.

Dla mnie niektóre nagrania Patty Ryan, Lian Ross, Creative Connection, New Baccara (mówiąc prościej szereg produkcji Louisa Rodrigueza), nagranie Gaily News, większość nagrań K.B.Caps, piosenki Giny T., Rocky'ego M., Jessicy, nagranie Magdailene, kilka nagrań London Boys, nagrania Danuty Lato, niektóre piosenki Grant'a Miller'a, większość piosenek Collective / New Collective kwalifikują się do takowych.

Wszystko trzeba brać na słuch - a ile osób to i tak będzie tyle zdań w tej materii - przyznam, że to ja będę miał kłopot z określaniem czy dane nagranie się kwalifikuje czy nie - ale jakoś mam nadzieję że udźwignę ten ciężar ;)

Oczywiście do nagrań bohlenopodobnych zaliczamy nagrania Systems In Blue, Marka Ashley'a produkcje SiBów dla innych wykonawców czy dla siebie (pod różnymi nazwami) i o takie nagrania głównie mi chodziło - skoro jest to lista Bohlen / Anders a zaczęliby pojawiać się Systems In Blue, Mark Ashley itp. to ktoś mógłby zarzucić mi, że powinienem te nagrania wymoderować i aby je zostawić i dopuścić do listy musiałem posłużyć się określeniem bohlenopodobne.

Co do Kena Laszlo wolałbym pozostawić go w nurcie Italo Disco (choć Ken ma na swoim koncie nagrania Modern Talking - ale to już covery), podobnie proponowałbym dać sobie spokój z Silent Circle - pomimo że "Moonlight Affair" można uznać za przebłysk stylu Bohlena - to jak dla mnie nie ma sensu podawać tego nagrania do propozycji. Podobnie z Fancy'm czy Lindą Joo Rizzo - choć jej "You're My First, You're My Last" byłby w tym temacie do dyskusji (dziwny zbieg okoliczności i podobieństwo w tytule do "You're My Heart, You're My Soul" jest oczywiste).

Francesco Napoli i jego "Balla Balla" z podkładem "Brother Louie" też wolałbym oszczędzić i nie dawać na listę... :)

Nie da się ukryć, że wówczas w tych latach często dochodziło do współprodukcji lub nagrywania w tym samym studio i kompozytorzy nie tylko obserwowali listy przebojów co jest wówczas na topie ale podsłuchiwali też nagrania innych, które powstawały w tym czasie. Bohlen, Rodriguez pracowali wiele lat wspólnie, Axel Breitung również był związany z Bohlenem w pewien sposób, Geff Harrison aka Richie West to już oczywistość, Rolf Köhler (poza SiBami - Boo Who, L'Affair, Solid Strangers) niezaprzeczalność, to samo dotyczy Tony'ego Hendrika i jego żony, Karin van Haaren vel Karin Hartmann - którzy maczali palce w pierwszym singlu Monzy czyli zespołu Dietera i Holgera...

Zatem zapożyczeń w nagraniach z innych produkcji jest cała masa - dość powiedzieć że często te same sample czy jingle były używane przez różne zespoły w swoich produkcjach w wersjach maxisinglowych nagrań.

Kontynuując - Michael Cretu i Sandra z góry mówię, że odpada i robię to dla własnego dobra bo by mnie zlinczowali co poniektórzy ;)
Tym bardziej, że Cretu ze swoim charakterystycznym głosem mógłby spokojnie śpiewać w chórkach Bohlena i też byłoby dobrze :) Po prostu facet ma taki głos i nic ponadto.

Moti Special - "Don't Be So Shy" powstało w 1984 roku a jest jak dla mnie najbardziej zbliżone do stylu Modern Talking - a to ten sam oku w którym pierwszy późniejszy wielki przebój MT musiał dopiero się przebijać na listach i nie szło to zbyt rewelacyjnie.

Bad Boys Blue to już osobny temat - zespół stworzony w tym samym czasie co Modern Talking - 1984 rok. Co za tym idzie "You're My Heart, You're My Soul" nie było jeszcze aż tak wielkim przebojem w roku 1984 a już w tym samym czasie powstaje "L.O.V.E. in My Car" tercetu BBB... zatem czy na pewno styl BBB został przechwycony od Modern Talking ? polemizowałbym i wolę nie zaogniać tego tematu. Jest wielu zwolenników zespołu Bad Boys Blue na Top80 i nie sądzę by potrzebna była polemika czy ten zespół może trafić na listę Top10 Bohlen Anders Dance Chart czy nie...

Poza tym jest tyle nagrań Bohlena i Andersa, że nie powinniśmy szczegółowo zagłębiać się w produkcje bohlenopochodne tym bardziej że jeśli takowe będą przeważać na liście prowadzonej przeze mnie to okaże się że nasza lista nie ma sensu - bowiem równie dobrze takie nagrania mogą wylądować i lądują na liście Top80 DC.

Damy tym tylko dowód na to, że nie mamy własnych produkcji Bohlena i Andersa i posiłkujemy się co i rusz nagraniami określanymi jako Italo Disco ale nawiązującymi do stylu Dietera właśnie.

Oczywiście jeśli któreś z nagrań jest ewidentnym stylem w jakim pisał Bohlen to tak, jestem za tym żeby spróbował dostać się na listę - ale nie róbmy tego na siłę.

To chyba tyle w tej materii - pozdrawiam serdecznie :D

DJ Robert Lato
Awatar użytkownika
Daniel

I wszystko jasne :)
Czyli nagrania ewidentnie związane z DB lub/i TA (wykonanie lud produkcja), plus takie które są ewidentnie wzorowane na stylu DB (bo raczej styl TA nigdy nie powstał).

Co do zespołu BBB, to ja uważam, że album Heatrbeat jest wzorowany na stylu Modern Talking, wystarczy posłuchać piosenek takich jak
Kisses & Tears, Blue Moon, Lady Blue, Mon Amie - spokojnie mogły by być zaśpiewane przez Thomasa :)
Ale rozumiem, że "aby nie drażnić słuchaczy", to jednak sobie je podarujemy. W końcu one są grane na liście Top20 i nie ma sensu powielać.

Ale taki Julian i jego Strait To My Heart (też stajnia Hendrika) to już brzmi jak Modern Talking,
a głos wykonawcy jak Andersa (wydaje się, że nawet stara się wymawiać i akcentować słowa jak Thomas!) :P
Więc jak ktoś to doda - niechaj już Roberto ma ból głowy co z tym fantem zrobić :D

Swoją drogą to ciekaw jestem ile piosenek bohlenistycznych wynajdą słuchacze :>

Pozdr
:)
nado

Bohlen & Anders Dance Charts
Notowanie nr 1:

1. Modern Talking - Sexy Sexy Lover
2. Les McKeown - Love Is Just...
3. C.C. Catch - Soul Survivor
4. Blue System - Dam, Dam
5. M. Lessentin feat. SIB - Si Si Cheri
6. Dieter Bohlen - Gasoline
7. Thomas Anders - Just Dream
8. 1st Heavenue - Take Your Chance
9. Skynight Avenue - Eppur Si Muove
10. Touche - This Goodbye Is Not...

Lista ruszyła z hukiem i muszę wam powiedzieć, że jej wynikami jestem zaskoczony. W dziesiątce zespoły, o których nie miałem pojęcia (pogrubiłem te tajemnicze) i piosenka DAM DAM zespołu Blue System. Nowe (Touche Blue System 96) połączyło się ze starym (podkreślone) i już teraz jestem ciekawy drugiego wydania niezmiernie, bo:
Czy prym na tej liście będzie wiodło nowe czy stare ?
Czy jedynym słusznym nr 1 w szerokiej twórczości Thomasa i Dietera będzie Modern Talking ?
Czy Luca Hani, Pietro Lombardi, Alexander. Moving Heroes (Free like a wind) są w stanie zawalczyć w ogóle o miejsce w top 10 ?
Czy będzie bardziej popowo, czy odpustowo ?
Czy dostaną szansę na liście utwory modernpodobne - Bad Boys Blue ? London Boys ? Gina ?
Dużo pytań, dużo niewiadomych. Pewne jest tylko to, że kolejne notowanie w piątek o 21:00
I kilka uwag na (prawie) zakończenie:
Cała audycja jest za późno.........
Stosunkowo za mało Andersa ( przy twórczości Bohlena, Anders ginie ) 2 propozycje Andersa na liście powinny być zawsze
Jeden MT z lat 80 i jeden z 90 też powinien mieć zapewnione miejsce chociaż w propozycjach
I dwie pochwały:
Bravo za odsłuch do piosenek na liście (każdy wie na co głosuje)
Bravo za ostatnią część audycji z piosenkami inspirowanymi Bohlenem - byłem mile zaskoczony kompozycjami, tylko kto to zna i kto ewentualnie zagłosuje na te piosenki na liście, :idea:
DEBIUT UDANY, CZEKAM NA PIĄTEK I NIECH WYGRAAAAAAAAAAAAA... ALEXANDER :lol:
Awatar użytkownika
Daniel

Niestety propozycje do listy to konkurs "kto pierwszy ten lepszy".
Stąd pojawiać się będą dziwne piosenki, jak chociażby Dam Dam, które normalnie nie miały by żadnej szansy na zaistnienie.
Bo gdyby w propozycjach było kilka piosenek Blue System, a awansowała ta z największą ilością głosów, to z pewnością nie była by to Dam Dam :)

A może to dobry pomysł, aby w propozycjach mogło być po 3 piosenki danego wykonawcy, a awansuje tylko najlepsza ?
To była by dobra eliminacja piosenek, które pojawiły się przez kompletny przypadek albo żart.
nado

1. Anders | Fahrenkrog - No More...
2. Blue System - Laila
3. Bonnie Tyler - Fools Lullaby
4. C.C. Catch - Soul Survivor
5. Chris Norman - Hunters Of The...
6. John Christian - Ebony Eyes
7. Kamaliya/T.Anders - No Ordinary...
8. Mark Ashley - Do You Remember
9. Skynight Avenue - Eppur Si Muove
10. Thomas Anders - Sorry, Baby

TO NIE JEST AKTUALNE - 7. NOTOWANIE LISTY 8)
Awatar użytkownika
ROBERT_LATO
Redaktor
Kontakt:

W związku z małym zaangażowaniem się osób z http://www.moderntalking.pl w projekt: Lista Top10 Bohlen / Anders DC postanowiłem zakończyć Listę przebojów wraz z notowaniem 10, które odbędzie się za tydzień tj. 12.04.2013.

Wielokrotnie słyszałem, że szkoda, iż bohlenomaniacy i andersomaniacy nie mają własnej audycji w którejś z polskich stacyjek, choćby internetowych.
Powstała zatem w Radio Top80 specjalna audycja dla WAS - "Godzina z Bohlenem i Andersem", która tak naprawdę trwa 3 godziny (a czasem i dłużej) i jest chyba jedyną cykliczną audycją w Polsce nadawaną co piątek od godz. 21:00 i dotyczącą tej konkretnej muzyki.
Brakowało listy przebojów - powstała takowa również specjalnie dla WAS i okazuje się, że więcej bywa na niej (jak i na całej audycji) osób z Niemiec, Austrii, Szwajcarii czy Rosji niż fanów takich brzmień z Polski.

Nie widzę sensu ciągnięcia listy przebojów skoro pojawia się w tygodniu 7 propozycji (7 nowych nagrań) do kolejnego notowania, a co za tym idzie tylko 7 osób (i to niekoniecznie z http://www.moderntalking.pl) aktywnie podaje swoje typy z których to piosenek pierwsza trójka wchodzi do poczekalni.

Zaproponowałem by na audycjach pojawiali się moderatorzy, czyli osoby, które zgłoszą się do mnie i prześlą mi na dwa dni przed audycją spis swoich ulubionych nagrań (lub takich nagrań, które chcieliby by zostały odtworzone) w wymiarze 15 - 20 piosenek.

I co ? i nic... poza kilkoma osobami (3-4) nie ma chętnych, a coraz częściej znajdują się pojedyncze osoby spoza MT.pl, które takie spisy próbują robić - co to daje do myślenia...
Skoro są tutaj osoby, które są fanami Tomka czy Dietera i nie potrafią złożyć 15 - 20 tytułów - mając dodatkowo na stronie praktycznie pełną dyskografię obu Panów, a bez problemu robią to ludzie którzy na codzień słuchają bardziej italo disco czy new romantic to zaczyna wyglądać to dość dziwnie.

Na http://www.moderntalking.pl zarejestrowanych jest 1145 osób - oczywiście nie wszyscy zarejestrowani nadal bywają na tej stronie, ale niech takich osób będzie przynajmniej 1/5 czyli około 229 ludzi to dziwię się, że w piątkowy wieczór melduje się na audycji zaledwie 20 - 25 zaś resztę stanowią użytkownicy Top80 niekoniecznie zarejestrowani na http://www.moderntalking.pl i goście zagraniczni.

Ta audycja powstała z myślą o tej stronie - NASZEJ stronie, co było możliwe dzięki fuzji trzech portali internetowych: http://www.moderntalking.pl, http://www.thomas-anders.com.pl oraz http://www.top80.pl - ale jak widać ludzie, dla których muzyka Bohlena i Andersa jest czymś wyjątkowym nie potrzebują jednak audycji z nagraniami swoich idoli.

Cóż zapewne wszyscy mają wszystkie nagrania obu Panów jak również piosenki stylowo zbliżone do stylu Modern Talking w domu w swoich kolekcjach i wolą słuchać nagrań z taśm, płyt CD czy winyli w swoim własnym mieszkaniu.

Nie jest to żadne przechwalanie się z mojej strony, ale jestem największym kolekcjonerem tej właśnie muzyki w Polsce i niewiele osób ma zbiory choćby zbliżone do moich - zatem ta właśnie audycja to szansa na to by naprawdę posłuchać unikatów, o których tylko niektórzy wiedzą że są, a jeszcze mniej osób miało szansę je wogóle usłyszeć.

Oczywiście szanuję takie podejście do tematu i takie osoby, które wolą słuchać muzyki we własnym zaciszu domowym z prywatnych kolekcji, ale ze swojej strony nie widzę w takim przypadku powodów by nadal podtrzymywać sztucznie 3 godzinną audycję, której jestem praktycznie jedynym prowadzącym (w tym listę) tylko po to by sobie ona była.

Jeśli nic w tym temacie się nie zmieni po prostu chętnie pogram zupełnie inną muzę w tym czasie antenowym (niezwiązaną w jakikolwiek sposób z Andersem czy Bohlenem) i też będę miał frajdę z tego powodu.

Smutne to - ale widać tak już jest.

Pozdrawiam - DJ Robert Latoszewski
Awatar użytkownika
ROBERT_LATO
Redaktor
Kontakt:

Witam wszystkich.

Istnieje duże prawdopodobieństwo, że w Radio Top80 zostanie poszerzona godzinowo lub dodana kolejna audycja cykliczna dotycząca muzyki Dietera Bohlena i Thomasa Andersa.

Istnieje tylko jeden formalny problem....

Mianowicie szukamy kogoś, kto zdecydowałby się poprowadzić taką cykliczną audycję - kogoś kto dysponuje odpowiednim sprzętem komputerowym, łączem internetowym, czasem, nagraniami oraz dość dobrą dykcją i nie boi się takiego wyzwania.

Jeśli ktoś chciałby spróbować swoich sił i podejmie się prowadzenia audycji z Bohlenem i Andersem w tle to proszę o kontakt na priv.

Tam udzielę dodatkowych informacji z tego tematu.

Pozdrawiam DJ Robert_Lato
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Zapraszam do głosowania i słuchania co piątek listy top 10 http://top80.pl/top80-bohlen-anders-dan ... 62ef7f4374

Zapraszam również na audycję prowadzoną przez Crazy Carola :D

Grafik audycji : http://top80.pl/page-p7.html
Awatar użytkownika
ROBERT_LATO
Redaktor
Kontakt:

Witam wszystkich.

Radio Top80 poszukuje osób, które zdecydowałby się prowadzić cykliczne audycje w naszej stacji - szukamy osób które dysponują odpowiednim sprzętem komputerowym, łączem internetowym, czasem, nagraniami (w tym możemy na pewno pomóc) oraz dość dobrą dykcją i nie boją się takiego wyzwania.

Jeśli ktoś chciałby spróbować swoich sił i chciałby podjąć się prowadzenia audycji z Bohlenem i Andersem w tle lub też audycji muzycznych z nagraniami z lat 80-tych to proszę o kontakt na priv.

Tam udzielę dodatkowych informacji z tego tematu.

Pozdrawiam DJ Robert_Lato
Awatar użytkownika
Pkmodern
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska

Post autor: Pkmodern »

W najbliższy piątek tuż po liście TOP10 BOHLEN & ANDERS DC - Radio Top 80 będzie miała miejsce "niezwykła premiera"!!!
Tej NIESPODZIANKI nie można przegapić!!! :D
MODERN TALKING FOREVER!!!
ODPOWIEDZ