Sierra ja tez jestem Twojego zdania. Prawde mowiac glosne kluby lubie tylko do potancowki. Prywatnie chodze najchetniej do restzauracji ktora ma na zapleczu 2 salki w ktorych puszczaja rozna muzyke. W restauracji usiade zeby sobie z kolezankami po gawedzic. a jak mam chec ide na parkiet.
After w jakiejs malej salce spokijne kameralne mi by sie najlepiej podobalo. Po koncercie musze sie uciszyc zeby w nocy umiec zasnbac.
atlantyda ;o) pisze:Że się tak wtrącę . Odpowiadała by Wam kawiarenka (kawa , herbatka,ciastko) lub pizzeria? Tam nie ma zakazu wchodzenia nieletnim ani dzieciom. Podczas robienia promocji widziałam,że takie miejsca świecą pustkami więc może nie było by większego problemu aby zarezerwować tam na jakieś 2-3 godzinki miejsc. A nie są to zaś jakieś ogromne lokale, a właśnie takie kameralne miejsca.
Trafilas w dziesiatke.Atlantydo. Twoja propozycija jest dokladnie tym co by i odpowiadalo.
siara1971 pisze:W takiej sytuacji my odpadamy rozmawialiśmy zeby after party organizować kameralnie a nie w klubach bo tam zawsze są problemy ani nawet porozmawiać nie można ale ok pozdrawiam
Ja też zawsze to wszystkim sugerowałem!
Najlepsze inprezy były w Szczecinie na grilu, Lublinie i Kutnie i to mi sie podoba. Słyszałem ze w Mielnie było też super.
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!! WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA http://www.thomas-anders.pl
Patryk, zapomniałeś też o Łodzi!
Potwierdzam, że w Mielnie było super, w małej grupie, przy ognisku, kiełbaskach, piwku i ukochanej muzyce Z gośćmi z Niemiec.
Ostatnio zmieniony pt lis 08, 2013 0:34 przez Monia82, łącznie zmieniany 1 raz.
I lost my HEART AND SOUL in your eyes and smile...
33ccd pisze:
Ja też zawsze to wszystkim sugerowałem!
Najlepsze inprezy były w Szczecinie na grilu, Lublinie i Kutnie i to mi sie podoba. Słyszałem ze w Mielnie było też super.
Tak Patryku male after sa lepsze nisz w glosnych klubach.Pamientam after w Siemiamowicach. Bylam tam z 3 kolezankami. W Klubie bylo za glosno ceny napioiuw byly wygorowane z tego powodu ucieklysmy wczesnie.Ja w dodatku wyszlam ze Spodka z bulem uszu i mialam trudnosci w porozumiewaniu sie z innymi ,bo nawet bez muzyki ich zle slyszalam.Fajnie byloby jak by udalo sie Ewelajnie jakas cafejke na ten wieczor tylko dla nas zarezerwowac. Jakis maly lokal.
1. DorkaWawa + 4 osoby dorosłe
2. ewelajna + 1 osoba dorosła
3. syla76 + 2 osoby niepełnoletnie
4. siara1971 + 1 osoba niepełnoletnia
5. honoczka36
6. Monia82
7. Anna 22.10+1 osoba dorosła
8.atlantyda ;o) + 1 osoba
9.Aldona
10.danielk
11.Dees
12 cris1974
13 Evaalex
14.Michal czeslaw
15.Dagi70+1 osoba
16. husku (niestety jeszcze nie wiem, czy na afterze będę na pewno)
Witam wszystkich jestem nowy na stronie lecz byłem na trzech koncertach a,teraz wybieram się na koncert w Częstochowie.Mam nadzieje że pomożecie mi się zaprzyjaźnić z innymi gospodarzami tej strony i nie tylko.Kilka osób już znam np z 1 zlotu fanów Tomasa Andersa.
To w takim razie ta lista wyżej jest nieaktualna (wycofanie się z pomysłu z klubem)? Czy po prostu jest to lista na after, jeszcze nie ustalone jakie? Bo powiem szczerze, że reprezentuję trochę inne podejście i siedzenie przy ciastku czy pizzy po koncercie nie bardzo mi odpowiada, za bardzo buzują mi hormony i w związku z tym nie chciałbym się wpisywać i robić martwych dusz później, jeżeli właśnie na takie after padnie decyzja
Geronimo zgadzam się z Tobą na pizzę czy ciastko można wejść sobie jak idziesz spacerek .A po koncercie przyda się jeszcze kontynuacji dobrej muzyki w doborowym towarzystwie jak sa nasi członkowie naszego Fan Klubu-z pozdrowieniami:)
Jeśli nigdy nie zobaczę słońca
Jeśli nigdy nie podasz mi pomocnej dłoni
Jeśli nigdy nie zobaczę jak śmieją się dzieci
Mój świat jest skończony, jeśli nie spróbujemy
Geronimo pisze:To w takim razie ta lista wyżej jest nieaktualna (wycofanie się z pomysłu z klubem)? Czy po prostu jest to lista na after, jeszcze nie ustalone jakie? Bo powiem szczerze, że reprezentuję trochę inne podejście i siedzenie przy ciastku czy pizzy po koncercie nie bardzo mi odpowiada, za bardzo buzują mi hormony i w związku z tym nie chciałbym się wpisywać i robić martwych dusz później, jeżeli właśnie na takie after padnie decyzja
Witam jest to lista na After bez względu gdzie to spotkanie będzie miało miejsce
ludka5 pisze:Geronimo zgadzam się z Tobą na pizzę czy ciastko można wejść sobie jak idziesz spacerek .A po koncercie przyda się jeszcze kontynuacji dobrej muzyki w doborowym towarzystwie jak sa nasi członkowie naszego Fan Klubu-z pozdrowieniami:)
Ludko taki lokal jak w Siemianowicach bylby tez nie zly. Na jednym pozinie usiedli by sobie ludzie ktorzy chca sobie w spokuju rozmowy prowadzic tam leciala by cicho muzyka na drugim poziomie leciala by glosno muzka a do tanca szlo by sie do gory na parket. Fajnie tanczylo sie z Toba Ludko5 Agua777 i Danka w Siemianowicach. Co prawda wszystmie bedziecie na koncercie ale Danki 100 % na after
Osoby spotykające się na After chcą porozmawiać a w hałasie nie bardzo jest to możliwe.Jeżeli komuś nie odpowiada spokojny cichy lokal to możecie utworzyć osobny temat na Dyskotekę po koncercie Thomasa.
atlantyda ;o) pisze:Osoby spotykające się na After chcą porozmawiać a w hałasie nie bardzo jest to możliwe.Jeżeli komuś nie odpowiada spokojny cichy lokal to możecie utworzyć osobny temat na Dyskotekę po koncercie Thomasa.
Atlantyda masz racje super pomysł dla chętnych pozdrawiam