DSDS 9 (2012) + Joyrider

Castingi z Dieterem Bohlen w jury + wykonawcy wywodzący się z tych castingów.
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Re: DSDS 9 (2012) + Joyrider

Post autor: atlantyda ;o) »

Dopiero w zeszłym tygodniu odważyłam się obejrzeć DSDS. Wydaje mi się,że ludzie zagłosują na Daniela. Mam wrażenie,że ma za sobą ciężkie życie.Wygląda jak by mu życie dało już w kość. Sorry,ale takie odnoszę wrażenie. Luca wygląda mi zaś na "gogusia" - takiego co to każdą pannę może mieć ;). Ma ładną buźkę,ma gadane już uważa się za "gwiazdę" i Idola więc na pewno dziewczęta nie będą oszczędzały smsów na niego ;) . Walka będzie na pewno łeb w łeb.

Jeżeli chodzi o listę tytułów ewentualnego albumu,którą wypisał Pkmodern ,a przetłumaczył niektóre tytuły nado , to nie dziwią mnie specjalnie takie teksty w wykonaniu Bohlena.
weidung pisze:Dla mnie mój ukochany kompozytor i idol od ponad dwudziestu pięciu lat przestał istnieć...
Dla mnie przestał istnieć praktycznie po tym jak napisał książkę "Nic tylko prawda" - napisał w niej co na prawdę myśli o ludziach z którymi współpracował i właściwie dzięki,którym też stał się popularny z czego korzysta dziś.

Ostatnim DSDS dla ,którego Dieter stworzył coś miłego dla ucha był Mark Medlock,ale najpiękniejszą piosenkę finałową napisał dla Alexandra "Take Me Tonight" - w niej jeszcze słychać stu procentowego Bohlena.
Skoro Daniel i Luca stworzyli najpiękniejszy duet... (jak powiedział Dieter komentując ich wspólny występ)... od czasów MT to może nagrali by razem pod skrzydłami Bohlena album coverowy utworów MT :D ,albo w ogóle wszystkich największych hitów Bohlenowskich :).
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Przerażający jest poziom tego konkursu, podobnie zresztą jak całe to urzędowe zadowolenie w studio, ustawione wywiady i naciągane opinie jury. Oba wykonania piosenki finałowej słabiutkie, sama piosenka niewiele lepsza. To musi być ostatnia edycja tej szopki, bo ile można udawać, że jest fajnie? Przecież ci chłopcy bawiący się dziś w finale reprezentują tak słaby poziom, że powinni odpaść już we wstępnych fazach eliminacji. Prawdopodobnie nie mieli z kim przegrać - zgroza.
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
Pkmodern
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska

Post autor: Pkmodern »

Ja już od czasu kiedy "wygrał" Medlock uważam, że całe to DSDS jest ustawione. Przecież tak naprawdę to, że jakiś gostek wyjdzie z kopertą to jaką mamy gwarancję, że nie było tam żadnych manipulacji?

Teraz jest tam wszystko takie sztuczne...
MODERN TALKING FOREVER!!!
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

No wiec właśnie i chyba ta 1 edycja była najlepsza i "najprawdziwsza" - wyłoniła prawdziwego Idola i Dieter wyprodukował świetne kawałki dla Alexandra,dla Daniela K. z tej samej edycji nie postarał się. W tej chwili wydaje mi się,że wygra Daniele Negroni,chyba,że postawią na "Bibbera" (czyt. Luca ;) ).

edit.
Wygrał Luca.
Awatar użytkownika
Pkmodern
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska

Post autor: Pkmodern »

No i dziewczyny wybrały "Bibbera"... :lol:

Luca wydaje mi się taki "delikatny" i "zagubiony" oby nie za szybko ta "muzyczna maszynka" go nie przemieliła...
MODERN TALKING FOREVER!!!
Awatar użytkownika
weidung
Członek TAFC Polska

Post autor: weidung »

Czy ktoś już może wie na jakim utworze wzorował się Dieter Bohlen "pisząc" Don't Think About Me?
Awatar użytkownika
LadySmile

Post autor: LadySmile »

nie wiem, ale mi też się z jakąś piosenką kojarzy ! nie jestem sama :D
"... Baby, don't, don't give up
If your heart is broken
Make a brand new start ..."
Awatar użytkownika
MODERN JEANNE

Post autor: MODERN JEANNE »